To jest sprawa indywidualna. Każdy dojrzewa we własnym tępie, więc jak ci urosną to urosną Mi zaczęły rosnąć gdzieś na wakacjach, a mam 12 lat
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 08:59
Wydzielinę masz od około 3 - 4 roku życia, czy tylko od około 3 - 4 lat? No to miałaś 6 - 7 lat jak miałaś już wydzielinę? Niemożliwe
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:22
-__________-
Jej chodziło o to, że ma 3/4 roku wydzielinę, czyli trzy czwarte roku występuje już u niej wydzielina czyli to będzie gdzieś... ok. 9 miesięcy.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:26
A może robi sobie żarty? Tak jakby 'te niemożliwe'
Miała 9 lat (bo jak ma 10lat i od 9 miesięcy wydzielinę, to można powiedzieć, że miała 9 lat) jak dostała wydzielinę... Trochę dziwne, ale możliwe
Hmm... 9 lat i wydzielina? To jakaś ściema, mówię Wam!!!! Ja mam wydzielinę tak ok. 2 lata, więc jak miałam 10,5 lat miałam jak dostałam. 9 lat to coś nie tak, według mnie. Coś tu niezbyt pachnie
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:37
Nie no, może być. Mało prawdopodobne, ale są takie przypadki
Oczywiscie ze jest to mozliwe !!! Znam dziewczyne ktora miala 9 lat kiedy dostala okresu !!! Byla bardzo dobrze rozwinieta i tyle !!! To zalezy tylko od natury a nie od nas i od naszych zachcianek.
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
No owszem, przecież mówiłam, że jest to możliwe. Ale nie zdarza się często. Może i mówi prawdę, że ma 170 wzrostu i resztę, ale nie wierzę jej do końca i tyle KleO, ja też nie oszukuję Nie jestem taka żeby wciskać kit, ale to już sprawa indywidualna, czy się będzie cały czas kłamać, czy się będzie mówić prawdę. Ja nie wciskam Wam kitu. Mogę wysłać Wam moje zdjęcie, tylko że brat na razie nie chce mi dać cyfrówki. Jak mi da to coś się zrobi Ale wierzcie mi, nie kłamię.
Ja już się nie kłócę, kto ściemnia a kto nie. Jak coś jest podejrzane, to się to czuje
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:06
Nawet gdy ktoś będzie ściemniał, a ja o tym będę wiedziała, a dalej ta osoba będzie się wypierała, to nie będę miała zamiaru się kłócić. Będę myślała o tym, o czym myślę, a tamta osoba też, że głupio zrobiła i wie, że ja wiem, że ściemnia (trochę skomplikowane to, ale mam nadzieję, że coś rozumiecie z tego postu ), ale jak dalej będzie się wypierała, to będzie tej osobie głupio się przyznać. Właśnie będzie dobrze gdy się przyzna! Tylko można stracić zaufanie do pewnej osoby i tyle, gdy się nie przyzna, a jak się przyzna, to potem wszystko jest O.K. i będzie tak, jak nigdy nic
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:18
Dziwne,że mindi10 ma IDENTYCZNE wymiary jak Sami10. Wow,to już wszystkie jej koleżanki są takie "rozwinięte"? A Sami zadawała kiedyś identyczne pytania...
Misie kochane- Czaty to sobie mozecie urządzać na gg lub na interii, ale forum zostawcie w spokoju. Przeszkadzacie tym czytanie forum innym uzytkownikom. I nie zdarza się to pierwszy raz.
mroweczka, chyba przesadzasz, my rozmawiamy na temat, bo może trochę ściemniać, a jak więc to wymiary sami10, to możliwe, że osoba czytająca jej post, chciała tak jakby pobyć trochę nią i dowiedzieć się, co z tego wyniknie