| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
włoski")
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:45   włoski")

cześć mam pytanko mam 10 lat rozmiar stanika 70a 165cm wzrostu wydzielinę od ok 3/4 roku owłosienie łonowe kiedy urosną mi włosy pod pachami?
Przejdź na dół
mindi10 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

my`ślę że już niedługo najpierw może się zacząć od białego meszka i ok 1/4 roku póżniej znaczną Ci rosnąć czrne

mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest sprawa indywidualna. Każdy dojrzewa we własnym tępie, więc jak ci urosną to urosną Razz Mi zaczęły rosnąć gdzieś na wakacjach, a mam 12 lat biggrin

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 08:59   

Wydzielinę masz od około 3 - 4 roku życia, czy tylko od około 3 - 4 lat? No to miałaś 6 - 7 lat jak miałaś już wydzielinę? Niemożliwe Shocked
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:22   

-__________-

Jej chodziło o to, że ma 3/4 roku wydzielinę, czyli trzy czwarte roku występuje już u niej wydzielina czyli to będzie gdzieś... ok. 9 miesięcy.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:26   

A może robi sobie żarty? Tak jakby 'te niemożliwe' Razz
Miała 9 lat (bo jak ma 10lat i od 9 miesięcy wydzielinę, to można powiedzieć, że miała 9 lat) jak dostała wydzielinę... Trochę dziwne, ale możliwe Smile
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... 9 lat i wydzielina? Shocked Shocked To jakaś ściema, mówię Wam!!!! Ja mam wydzielinę tak ok. 2 lata, więc jak miałam 10,5 lat miałam jak dostałam. 9 lat to coś nie tak, według mnie. Coś tu niezbyt pachnie Neutral

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:37   

Nie no, może być. Mało prawdopodobne, ale są takie przypadki Wink
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Owszem, że jest to możliwe. No ale przez internet to wiadomo, że ściemę łatwo ludziom wcisnąć Razz

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:50   

Ściemę każdy Wam może wcisnąć, nawet ja Razz Ale taka nie jestem Wink
Różnie to bywa w życiu...
Powrót do góry
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie ze jest to mozliwe !!! Znam dziewczyne ktora miala 9 lat kiedy dostala okresu !!! Byla bardzo dobrze rozwinieta i tyle !!! To zalezy tylko od natury a nie od nas i od naszych zachcianek.

Numer Gadu-Gadu
2071312
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No owszem, przecież mówiłam, że jest to możliwe. Ale nie zdarza się często. Może i mówi prawdę, że ma 170 wzrostu i resztę, ale nie wierzę jej do końca i tyle Razz KleO, ja też nie oszukuję biggrin Nie jestem taka żeby wciskać kit, ale to już sprawa indywidualna, czy się będzie cały czas kłamać, czy się będzie mówić prawdę. Ja nie wciskam Wam kitu. Mogę wysłać Wam moje zdjęcie, tylko że brat na razie nie chce mi dać cyfrówki. Jak mi da to coś się zrobi biggrin Ale wierzcie mi, nie kłamię.

Ja już się nie kłócę, kto ściemnia a kto nie. Jak coś jest podejrzane, to się to czuje Razz

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:06   

Nawet gdy ktoś będzie ściemniał, a ja o tym będę wiedziała, a dalej ta osoba będzie się wypierała, to nie będę miała zamiaru się kłócić. Będę myślała o tym, o czym myślę, a tamta osoba też, że głupio zrobiła i wie, że ja wiem, że ściemnia (trochę skomplikowane to, ale mam nadzieję, że coś rozumiecie z tego postu Twisted Evil ), ale jak dalej będzie się wypierała, to będzie tej osobie głupio się przyznać. Właśnie będzie dobrze gdy się przyzna! Tylko można stracić zaufanie do pewnej osoby i tyle, gdy się nie przyzna, a jak się przyzna, to potem wszystko jest O.K. i będzie tak, jak nigdy nic Smile
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziwne,że mindi10 ma IDENTYCZNE wymiary jak Sami10. Wow,to już wszystkie jej koleżanki są takie "rozwinięte"? Rolling Eyes A Sami zadawała kiedyś identyczne pytania...
Misie kochane- Czaty to sobie mozecie urządzać na gg lub na interii, ale forum zostawcie w spokoju. Przeszkadzacie tym czytanie forum innym uzytkownikom. I nie zdarza się to pierwszy raz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:25   

mroweczka, chyba przesadzasz, my rozmawiamy na temat, bo może trochę ściemniać, a jak więc to wymiary sami10, to możliwe, że osoba czytająca jej post, chciała tak jakby pobyć trochę nią i dowiedzieć się, co z tego wyniknie Smile
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu