| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
"Nowi" metalowcy
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 12:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe.,,,
u mnie w klasie ogolnie to i metale, i dresy i sk8.. wszystko.. mieszanka wybuchowa. laski podarzaja za to zsa mda.. mam kumpele wpierw sluchalam briney.. bo byla modna.. potem sluchala metalu.. na czarno, a teraz? przedstawiala na polskim ulubiony rodzaj muzyki: "ja jak kazda nastolatka lubie byc modna, slucham jeden osiem el, britney, bejonse, sratata.. liber.. sraatata.. "ntka tylko kreci glowka oj.. niedobrze dobrze..
a natka przyniosla susumu hirasava pod zwale.. czy cos takiego ;P
wiem ze utwor nazywal dsie "trinity" z kawaii.. bardzo fjany:> taki gotyk japosnki :> ale mieli ze mnie polewke:D
a co do wierzby: moj cel celem moim niejest.. moze i nawet niebyl, kumpel i tyle;>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie jest tylko pare metali w klasie a reszta jest poprostu "nijaka", ja słucham rocka i "wszystkiego" innego co mi w ucho wpadnie ale ubieram sie normalnie. Moja koleżanka jest wielka fanką LP a nosi rózowiutki sweterek i jest spox Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 16:12   

Słucha nu metalu do niczego aż tak nie zobowiązuje... Linkin Park tak jakby nie należy do żadnej subkultury tak jak Metallic słuchają metalowcy, ale wszyscy fani Metallicy też nie musza być metalami.
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez prawda. no ale ona ma się za największego fana ale ubiera się jakby popu słuchała (nawet bloga o Jojo założyła, nie obrażając fanów Jojo), ja metalem nie jestem ale ubieram sie raczej na ciemno a słucham np. Papa roach
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 06:29   

Witam.
W klasie to głównie skejci chodzą Wink Te małe stadka, mrr. Różowy sweterek? Różowy...Eee...
<chowa się pod krzesłem i siedzi cicho>

A tak na serio: Koleżanka ma problemy ze zdefiniowaniem siebie chyba...
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 08:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KoT napisał/a:
A tak na serio: Koleżanka ma problemy ze zdefiniowaniem siebie chyba...

Czyli przynaleznosc do jakiejs subkultury jest obowiazkowa? Nie mozna po prostu sluchac muzyki nic sobie nei robiac z obowiazujacych trendow, stylow zachowania i ubioru? Powiedz mi, jak mam sie ubrac, skoro zostalem wychowany na rapie z lat 80, po czym dolaczylem do tego polski punk rock, pozniej gothic, do tego toola, muzyke powazna i reaggae? Moze ja tez mam problemy ze zdefiniowaniem siebie?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 14:04   

Witam.
Hm... Embarassed Mógłbym przysiąc, że zdanie o tej koleżance w różowym sweterku było napisane trochę inaczej...Muszę zmienić porę czytania i pisania postów, bo potem takie krzaczki wychodzą. Nie, altruisto, oczywiście, że nie. W tym momencie sprawdziło się to, co kiedyś pisałeś - niedokładnie przeczytałem post o koleżance i opacznie go zrozumiałem. Moja wina.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu