| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
ile trzeba trzekac
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 18:26   ile trzeba trzekac

Mam do was pytanie ile trzeba czekać na bezpłatne próbki O.B
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 19:06   

Trzeba czekać około jednego do dwuch miesięcy :-D
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja czekałam chyba dokładnie 42 dni. Moja koleżanka z klasy dostała po ok. 30 dniach. Różnie się to odbywa. Chyba jest to zależne od tego, czy w tym miesiącu jest dużo zamówień. Do mnie równocześnie przyszły 4 paczki. Ale średnio idzie miesiąc. Co ciekawe, po wysłaniu formularza napisali, że wylą jak tylko będzie można najszybciej. Ja po dwóch tygodniach się zawiodłam, bo miało być szybko Razz Ale uzbroiłam się w cierpliwość, i dostałam. Bardzo podoba mi się przesyłka, ale tamponów na razie nie mam możliwości użyć. Może za pół roku... zobaczymy.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym nie zamówiła, bo to chyba listonosz przynosi do domu i jakby mój tato odebrał albo mama to byłby zgas, a potem mją siostra by mnie wyśmiała (dorosla siostra) Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Ja zamawiałam <lol>
I mój tata nawet otwierał bo myślał że to cos do zapłaty i chciał sprawdzić co miało być a co jest <Lol> Smile ale zgasu nie było heh w sumie sie nawet tym nie przejmowałam
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to nieźle Kinga mi by było głupio jak niewiem
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja musiałam przy tacie otwierać paczkę z bielizną(wygrałam w konkursie) bo myślał,że coś zamówiłam w Internecie. Prawie spaliłam się ze wstydu jak uznał,że kiedyś mi się przyda Rolling Eyes

Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi tez ktos otworzyl niewiem za to kto:P bo jak wrocxilam to bylo otwarte.. a przyznam ze nigdy mi nieotwieraja paczek:P prywatnosc to prywatnosc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja sama otworzyłam. Mama dostała taką samą, nawet dała mi swoje tampony. Wiedziała o tym, a z resztą pierwsza otworzyła, bo ja w tym czasie myłam głowę Razz I nic mi mama nie powiedział odnośnie tego, że zamówiłam. Tylko teraz non-stop mi wypomina żeby sobie "tam" nic nie wkładała... Mad To się robi denerwujące Neutral Ale mniejsza o to. Kiepsko miałaś mroweczka. Ale Ci dobrze, że wygrałaś tą bieliznę... Mój tata nawet chyba nie wie że coś takiego dostałam... chyba że się mamy pytał co to jest, o ile zauważył jak leżał mamy "przydział" na szafce nocnej Wink Ale co to takiego, normalka rzecz biggrin

Numer Gadu-Gadu
2187507
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mama dostała taką samą, nawet dała mi swoje tampony. Wiedziała o tym, a z resztą pierwsza otworzyła, bo ja w tym czasie myłam głowę I nic mi mama nie powiedział odnośnie tego, że zamówiłam. Tylko teraz non-stop mi wypomina żeby sobie "tam" nic nie wkładała...

Skoro mama powiedziała, żebyś sobie nic tam nie wkładała to po co dala ci swoje tampony?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89 napisał/a:
Cytat:
Mama dostała taką samą, nawet dała mi swoje tampony. Wiedziała o tym, a z resztą pierwsza otworzyła, bo ja w tym czasie myłam głowę I nic mi mama nie powiedział odnośnie tego, że zamówiłam. Tylko teraz non-stop mi wypomina żeby sobie "tam" nic nie wkładała...

Skoro mama powiedziała, żebyś sobie nic tam nie wkładała to po co dala ci swoje tampony?

Może jej mamie nie chodziło o tampony... Rolling Eyes
Myśli może(choć watpię) że jak wkłada tampony to może wkładac inne żeczy...
No więc mycha92 o co dokładniej ci chodziło ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mama dała mi swoje tampony, z myślą, że w przyszlości je użyję, czyli jak dostanę okres. No i mnie przestrzegała, żebym NA RAZIE nic tam nie wkładała, mając na myśli tampony, no bonie mam okresu. Jak dostan okres to wtedy będę mogła sobie coś tam wkładać Razz (tampony).

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:27   

Ja nie zamawiałam i zastanawiam się, czy nie zamówić. W zasadzie mam paczke tamponow w domu (po siorce zostaly Razz) ale hm... zobaczymy Smile
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:13   

Na bazpłatne próbki tamponów można czekać od miesiąca do dwóch. Zależy ile mają zamówień, a przecież w całej polsce liczy sobie dużo osóbek Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 23:50   

Ale wiecie, zanim same zamowicie mozna zapytac mamy/siostery czy nie maja przypadkiem kilku malych tamponow Wink A noz :] I mozna sprobowac szybciej, zamawiajac tez probki (np. dla samego kalendarzyka Razz).
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu