| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
do chłopakow .. wejdzcie
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 19:04   do chłopakow .. wejdzcie

Mam pytanie tzn. ja i justka 007 Smile podorwka nowa forumowiczka ... to raczej bedzie do chlopakow jak okazujecie ze podoba wams ie jakas dziewczyna??????? Mr. Green
Przejdź na dół
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie zawzse sie tego chciałam dowiedzieć. Opdowiadajcie szybko.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Noid
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 19:30   

Jak mi się spodoba jakaś dziewczyna to próbuję nawiązać z nią znajomość, akurat z tym nie mam problemu, bo koledzy mi zazdroszczą, mówiąc, że mam jakiś dar do nawiązywania nowych kontaktów czy coś takiego Razz Często daną dziewczynę zagaduję, czy po znajomościach zostaję z nią zapoznany Mr. Green No po prostu okazuję swoje zainteresowanie daną osobą Wink
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 20:00   

Dzieki noid Smile
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:55   

Noid dobrze pisze Smile Jeszcze np. gdy on z 2-gim kolegą podchodzi do ciebie i zagaduje,żartuje wtedy chłopak czuje się pewniej gdy ma u boku przyjaciela:) Chłopak też próbuje jakoś niecodziennie zwrócićna siebie uwage, lub wpatruje się w ciebie i rozmyśla Smile pozdro
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:48   

Taki chłopak, co był mną zainteresowany, zagadał mnie, codziennie mnie odprowadział ze szkoły Smile
Gadaliśmy tyle czasu, a w piątkowe popołudnia chodziliśmy gdzieś razem, do parku i takie tam. On był wstydliwy (to było w 6 klasie - razem jeszcze nie chodziliśy do klasy, ale w I gimnazjum tak Smile). Za to... podobno chciał mnie pocałować, a ja się oddalałam. To nie prawda, ale może to tak wyglądało...
Kochałam go, ale teraz już nie, nie nawidzę go, on jest takich głupim chamem, nie znałam go za dobrze, a pod trzech dniach zapoznania zostałam jego dziewczyną Confused
Był fajny, ale strasznie przeklinał i był taki... dziwny... ale teraz jest z niego taki dzieciak, bawi się muchami i rzuca w moją koleżankę Beatę, z którą siedzię w ławce Shocked
Trudno... różnie to bywa...
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu