| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Kłótnie ... matka ... miłość
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:52   

Taki Kamil się we mnie kochał, chodziłam z nim, ale mój tata o tym nie wiedział, wcześniej mówił, że to 'frajer', ale zmienił o nim zdanie, wiedział, że się we mnie podkochuje, codziennie przychodził, mój tata go z okna widział, mówił, że jest ładny, tylko był jeden powód - że ja jestem za młoda, żeby mieć chłopaka Shocked
Teraz cały czas się o niego pyta, jak tam 'mój Kamilek'. Pytał się śmiejąc, czy się z nim całowałam Shocked
Mój tata robi sobie czasem żarty, ale bez przesady...
Ja mu mówię, że jest głupi, że go nie lubię, a tata si.ę pyta dlaczego, a ja mówię, że po prostu jest głupi i tyle Mad
Ciekawe, czy dalej tak sądzi, że jestem za młoda, że mieć chłopaka, bo podkochiwał się we mnie w 6 klasie i I gimnazjum. Chodzę teraz do II gim. i dalej sobie żarty ze mnie stroji Confused
Teraz mówi, że stałam się kobietką i takie tam, bo wiecie, co mam Smile
No właśnie... to --- serko --- (czytaj od tyłu) Razz
Więc jakie jest zdanie mojego ojca na temat chłopaków? Nie wiem... Confused
Ciekawa jestem tego, tylko nie wiem co zrobić, aby mój tata coś zaczął na ten temat mówić...
Przejdź na dół
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tacy sa juz rodzice zeby jak nam sie to wydaje teraz 'uprzykrzyc nam zycie'Razz kiedys moze i naprawde uznamy ze mieli racje:) moja mama lubi mojego obecnego chlopaka i dlatego to jest juz plus dla naszego zwiazq ze mozemy sie normalnie spotykac u mnie w domq:) jednak tez czesto cos nie pasuje jej w moich znajomych:/a ze ten taki, a ze jego rodzice tacy itd:/ wtedy najlepsza jest rozmowa jednak nie zawsze ona pomaga gdyz rodzice czesto boja sie przyznac ze sie mylili:/ ale zawsze mozna sprobowac!
a co do ciebei kleo to mysle ze powinnas poprostu wprost zapytac ojca co sadzi na temat twoich zwiazow z chlopakami i czemu tak przyczepil sie tego kamila:>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu