| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PROBLEM Z MIŁOŚCIA PRZYJACIUŁKI :(:(:(:(
Autor Wiadomość
niunia2609 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 18:24   PROBLEM Z MIŁOŚCIA PRZYJACIUŁKI :(:(:(:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam pewien problem!!! I STRASZNIE MI ZALEZY NA WASZEJ POMOCY!! moja przyjaciułka ma chłopaka!!! juz prawie od roku!!! strasznie go lubie i jest tez moim kolega!!! Martwie sie tym ze ona juz go nie kocha!! powiedziała mi to że ona juz z nim jest chyba tylko z przyzwyczajenia!!! poprostu to nie miłosć!!! lubi z nim spedzac czas!!! ale nawet sie nie całuja!!! Mysle ze to przez tą monotonnosc!!! ze siedza bez przerwy w domu a ona tego nie lubi!!! on w niej widzi wszytko!!! strasznie powaznie to wszystko bieze a ona poprostu z nim jest!!! nie wie jak z nim zerwac bo wie jak bardzo by to przezył!!! powiedziała ze da im jeszcze troche czasu!!! najbardziej martwi sie tym ze to chłopak z klasy i mysli nad tym co inni powiedxa!!! no i zeby nie zrobił czegos głupiego!!! CO WY O TYM MYŚLICIE??? CO ONA POWINNA ZROBIC?? CO JEJ DORADZIC????

Numer Gadu-Gadu
1857265
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powtarzam ... Po co piszesz drugi raz ten sam temat?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 01 Paź, 2004 16:15   

Shocked Shocked
Powrót do góry
Domelia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz jeśli chodzi o miłośc to ja jestem w tym nie najlepsza,ale mam tez sprawe i liczę na dobra odpowiedź. Pewien chłopak zaprosił mnie na randke ale on zupełnie mi sie nie podoba! Mam iść z nim? Bo jeden z moich wrogó tez podkochuje się tym chłopalu. poprostu chcę zrobić tej osobie na złość i żeby zauważyła że jestem lepsz i ładniejsz! Ale czy to jest dobry pomysł? Czy poprosty odmówić? Dkla własnej satyswakcji?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1268688
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 10:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może zamieściłabyś to w temacie : Miłość i przyjażń, co? Cool

Numer Gadu-Gadu
2902475
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 14:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam nie wiem ale uwazam ze nie nalezy wykorzystywac czyis uczuc (tzn tego chlopaka ktory sie z toba umowil)by zrobic na zlosc twojemu wrogowi skoro jestes pewna ze miedzy toba a nim nic nigdy nie bedzie! owszem mozesz poznac sie z tym kolesiem moze akurat okaze sie fajnym qmplem ale odrazu daj mu do zrozumienia ze nie ma liczyc na nic wiecej:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem,z ę to nie takie proste, ale niech z nim szczerze pogada. Niech wyjaśnią sobei wszystko.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:57   

Zgadzam się z justką... no ale nie wiadomo czy bedzie miała na tyle odwagi chociaz powinna! w sumie chodzi z nim:)
Przepraszam ze isze nastepny post ale wpadlam jeszcze na cos..... Myslę, że jeśli nie kocha o a lubi spedzac znim czas powinna pogadac z nim i zerwac... nie powinna wykorzystywac jego. Moze znajdzie sobie mołość życia a z nim bedzie jako przyjaciele:)

(Scalone - Mod.)
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszko Wink Zaraz jakis moderator Ci ostrzezenie da :> ile razy ktoś ma Ci mowic/pisać że jest takie cos jak edytowanie postów ? :]
Ładny avatarek biggrin to Ty? Czyżby to była jedna z Olsen ?:>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 05:43   

Witam.
Agnieszko: Posty scaliłem, ale nie będę tego robił ciągle. Proszę, edytuj swoje posty, jeżeli chciałabyś coś jeszcze dopisać.
Przyjaciółka: Powinna porozmawiać ze swoim obecnym chłopakiem. Związek w kłamstwie naprawdę wiele dobrego nie przyniesie i najlepiej porozmawiać z nim od razu, niż po jakimś tam czasie...Czyli popieram poprzedni... <spogląda do góry> czki Razz
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu