A ja jescze chciałam dodać , że trochę lubię : reklamę Pudliszki " Głowką odbijałam " i Mokate Capuccino z moim boskim Paulo
Nienawidzę za to cilit , domestos , vanish i naturella
Cze
Niektóre reklamy telefonów komórkowych są fajne i butów sportowych ... Microsoftu mi się nawet podobała ... MD "nie pijesz nie żyjesz"
A głupie sa te wszystkie Vanishe, Dosie "ah to jednak Dosia", Cilit, I te wszystkie rzeczy z biednymi maciusiami, zalanymi łazienkami, plamami i głupotą ludzką
A i Heyah staje sie monotonna :/ też jej nie lubię
o tak tak Microsoftu tez mi się podoba =) zrobiona troche innaczej niż wsyzstkie
za to nie lubię Heyah =/ podoba mi się również touch of pink =) piosenka nawet niezła nopi co tam jeszcze nie chce mi sie psiac =P
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
najlepsza:Na kujawskim smarz na kujawskim piesz olej raz tłoczony to jest wazna rzecz do sałatek lej kujawski olej , olej z pierwszego tłoczenia
najgorsza:te z vaniszem
Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska ) "nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne"
Bleeech
Ja ją własnie lubię Zapomnialam wczesniej napisac ) A...i jakby co to tej reklamie napewno nie mówią takiego tekstu
Właśnie że mówi ten text taki facet pijący to piwo
Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens.. Trzeba zrozumieć o co w niej chodzi;>(mi się jeszcze za bardzo nie udało...ape pracuję nad tym:D )
Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska ) "nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne"
Bleeech
Ja ją własnie lubię Zapomnialam wczesniej napisac ) A...i jakby co to tej reklamie napewno nie mówią takiego tekstu
Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens.. Trzeba zrozumieć o co w niej chodzi;>(mi się jeszcze za bardzo nie udało...ape pracuję nad tym:D )
Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 14:24
\kiedyś uwielbiałam reklame terrawity:) hehe z tą krową i facetem:)
teraz najbardziej lubię reklamę
kinder bueno
a najgorsza to według mnie
tego leku na wzdęcia.. okropna
Bleeech
Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa
Hm...coś mi sie zdaje ze nie;p A tak wogule do dodali coś do tej reklamy(że facet gada ze jakis konkurs..czy co:>)
Sorry za stary temat, ale tutaj sie tekst bedzie nadawal najlepiej.
PKP InterCity napisał/a:
WALENTYNOM i WALENTYM – BILET W PREZENCIE
14 lutego każda osoba o imieniu Walentyna, Walenty może wraz z partnerem podróżować wszystkimi krajowymi pociągami InterCity, Express, InterRegion płacąc jedynie za miejscówkę. Wystarczy poprosić w kasie o bilet w ofercie Walentynki. Kasjerka sprzeda wówczas Walentynkową miejscówkę na przejazd wybranym pociągiem. Podczas kontroli biletów w pociągu należy okazać dokument tożsamości.
POMARAŃCZMY SIĘ!
Reklama dźwignią handlu, nieprawdaż?
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)