| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Najlepsza reklama
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 11:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja jescze chciałam dodać , że trochę lubię : reklamę Pudliszki " Głowką odbijałam Wink " i Mokate Capuccino z moim boskim Paulo Mr. Green
Nienawidzę za to cilit , domestos , vanish i naturella
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
AguSia :)) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 11:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja nie lubię wiekszosci reklam. najglupsza jest z bakusiem.

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Niektóre reklamy telefonów komórkowych są fajne i butów sportowych Smile ... Microsoftu mi się nawet podobała ... MD "nie pijesz nie żyjesz" Smile

A głupie sa te wszystkie Vanishe, Dosie "ah to jednak Dosia", Cilit, I te wszystkie rzeczy z biednymi maciusiami, zalanymi łazienkami, plamami i głupotą ludzką Wink

A i Heyah staje sie monotonna :/ też jej nie lubię
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 13:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o tak tak Microsoftu tez mi się podoba =) zrobiona troche innaczej niż wsyzstkie Wink
za to nie lubię Heyah =/ podoba mi się również touch of pink =) piosenka nawet niezła Wink nopi co tam jeszcze nie chce mi sie psiac =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska Confused ) "nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne"

Bleeech Neutral
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Noid
Gość
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 15:31   

Mi się te dwie ostatnie reklamy Biedronki podobały oraz Nike Wink
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka napisał/a:
Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska Confused ) "nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne"

Bleeech Neutral

Ja ją własnie lubię biggrin Zapomnialam wczesniej napisac Wink) A...i jakby co to tej reklamie napewno nie mówią takiego tekstu Smile
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:54   

A ja zapomniałam o małym głodzie, strasznie podoba mi się ta reklema i nie lubie reklamy reds red
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepsza:Na kujawskim smarz na kujawskim piesz olej raz tłoczony to jest wazna rzecz do sałatek lej kujawski olej , olej z pierwszego tłoczenia
najgorsza:te z vaniszem
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Ja ją własnie lubię biggrin Zapomnialam wczesniej napisac Wink) A...i jakby co to tej reklamie napewno nie mówią takiego tekstu Smile

Właśnie że mówi ten text taki facet pijący to piwo Confused
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens..Wink Trzeba zrozumieć o co w niej chodzi;>(mi się jeszcze za bardzo nie udało...ape pracuję nad tym:D )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 13:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens..Wink Trzeba zrozumieć o co w niej chodzi;>(mi się jeszcze za bardzo nie udało...ape pracuję nad tym:D )

Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 14:24   

\kiedyś uwielbiałam reklame terrawity:) hehe z tą krową i facetem:)
teraz najbardziej lubię reklamę
kinder bueno
a najgorsza to według mnie
tego leku na wzdęcia.. okropna
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa Razz

Hm...coś mi sie zdaje ze nie;p A tak wogule do dodali coś do tej reklamy(że facet gada ze jakis konkurs..czy co:>)
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 07:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry za stary temat, ale tutaj sie tekst bedzie nadawal najlepiej.

PKP InterCity napisał/a:
WALENTYNOM i WALENTYM – BILET W PREZENCIE
14 lutego każda osoba o imieniu Walentyna, Walenty może wraz z partnerem podróżować wszystkimi krajowymi pociągami InterCity, Express, InterRegion płacąc jedynie za miejscówkę. Wystarczy poprosić w kasie o bilet w ofercie Walentynki. Kasjerka sprzeda wówczas Walentynkową miejscówkę na przejazd wybranym pociągiem. Podczas kontroli biletów w pociągu należy okazać dokument tożsamości.

POMARAŃCZMY SIĘ!

Reklama dźwignią handlu, nieprawdaż? biggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu