| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Czy można...
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:17   

Wiesz... tak łatwo tego olać nie mogę... Rolling Eyes
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 08:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sory ale brechtałam ze śmiechu jak usłyszałam że 169 to jest mało omg.
Sami czy T wiesz jaki jest średni wzrost kobiet na ziemi? 162 a mężczyzn? 173 wiec to jest już dość dużo, a nie mało tryzmajcie mnie.. =p

A kobiety rosną tak tak zależnie od wieku, każda na pewno w swoim zyciu (jak i mężczyzna) będzie miała bądź już przeżyła okres tzw. szybkiego wzrostu, w którym w ciagu roku rośnie się około 11 czy 12 cm (ja tam małam od września 2001 do czerwca 2002 -tak akurat czas szkolny, urosłam wtedy 13 cm.) po osiągnięciu wieku w którym dostały okres można urosnąć do około jeszcze 10 cm. lkecz to nie jest reguła, po prostu tak jest zazwyczaj, ale jeżeli kobieta nie miała jeszcze tego okresu szybkiego wzrostu to będzie go miała zapewne już po pierwszej miesiączce, wiec nie ma sie czego martwić moja kochana KleO Wink =*

Numer Gadu-Gadu
2891618
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Panienka_wierzba: Czyli u mnie się chyba zaczyna sprawdzać ta Twoja reguła. Miałam już taki okres wzrostu, i w rok urosłam 11cm. I wtedy miałam jakieś 150 wzrtostu. Ale teraz urosłam (gdzieś tak od marca czy od lutego) jakieś 6-7cm. I jeszcze rosnę Laughing Może dojdzie do 10 cm, ale oby nie! Ja chcę mieć przynajmniej 15 cm więcej biggrin Czyli brakowałoby mi jeszcze ok. 9cm. Czyli ogólnie miałabym jakieś 167cm. To już jest coś Mr. Green Ale jeszcze 3 cm i by było dobrze. Ogólnie: 170cm biggrin Oooo tak! Moje marzenie. Czyli się że brakuje mi jeszcze ok. 14 cm? Damy radę Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:22   

Dziś byłam u endokrynologa! Zmierzony miałam wzrost i wiecie ile mam? 149 cm! Łał, myślałam, że conajmniej 146 cm, a jak już to usłyszałam, to dostalam szoku termicznego =P <żart>
Ważę... 34 kg, a powinnam conajmniej 40. Podkreślam: conajmniej. Byłam z tatą i powedział mi, żebym powiedziała, że dostałam już okres. Nie powiedziałam <lol>
Tata powiedział, a pani doktor powiedziała, że bardzo dobrze i zapytała się: 'a kiedy?', a ja: '2 listopada'. Spoko..
Aha, od kwietnia do dziś urosłam 5,5 cm Shocked
No tak dużo, że tak bardzo się cieszę... Shocked
Chcę osiągnąć 160 cm wzrostu! Brakuje mi 11 cm...
Obym urosła...

Nie byłam na 2 pierwszych lekcjach Twisted Evil
Nie byłam na godz. wychowawczej, a co najlepsze: nie byłam na majzie! Bo i tak ni miałam zadania, a tym bardziej uzupełnionego zeszytu <lol>
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen napisał/a:
KleO - jak ja mialam 169 (tera mam wiecej Razz) to sami10 mi tez mowila,zebym sie nie martwila z jestem niska Rolling Eyes
Sami chyba ma troche zaburzenia wzrostu, bo sama jest wysoka Wink
I nie przejmuj sie tym, ze jestes niska! Olej to! Wink
ILE RAZY MAM MÓWIĆ ŻE JESTEM ZDROWA!!!a poza tym Toja mówiła że mam się nie przejmować Waszymi postami typu : mutant czy zaburzenia wzrostu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:38   

Gabrielen napisał/a:
KleO - jak ja mialam 169 (tera mam wiecej Razz) to sami10 mi tez mowila,zebym sie nie martwila z jestem niska Rolling Eyes
Sami chyba ma troche zaburzenia wzrostu, bo sama jest wysoka Wink
I nie przejmuj sie tym, ze jestes niska! Olej to! Wink
ILE RAZY MAM MÓWIĆ ŻE JESTEM ZDROWA!!!a poza tym Toja mówiła że mam się nie przejmować Waszymi postami typu : mutant czy zaburzenia wzrostu[/quote

Sami, Sami... Smile
Gabrielen napisała na żarty 'zaburzenia wzrostu' w porównaniu do mnie Wink
Po prostu szybko urosłaś / rośniesz i nie bierz sobie tak tego o serca =*

Ostatnio zmieniony przez sami10 dnia Sro 17 Lis, 2004 18:57, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najpierw szkoła a potem wy no ... nie mówię tylko o postach gabrielen[/center]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:57   

A co ja robię? Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 10:26   

Boże Rolling Eyes Sami, czytaj ze zrozumieniem.
Jeżeli jesteś wysoka (a jesteś!) to osoby które np. mając 11 lat mają 150 wzrostu (w sam raz [chyba]) to ty uważasz, że to są kurduple. I masz troche takie zaburzenia, no, o to mi chodziło Rolling Eyes I zanim na mnie naskoczysz to zapytaj co miałam na myśli, a nie drzyj sie od razu, bo wiesz, ja też tak umiem, to trudne nie jest :/ Tak więc jeszcze raz: jest sobie... 11 letnie dziewczynka (czasami kobietka Razz) która ma 150 wzrostu. Jest to odpowiedni wzrost, jak na ten wiek. Ale, że ty jesteś wysoka (masz te 170 cm wzrostu) to wydaje ci się, że z nią jest coś nie tak, że jest za niska. Tylko to miałam na myśli i to nie bło nic co do twojego wzrostu, uh...

KleO - łał Mr. Green Gratuluję Wink I widzisz, jak szybko rośniesz? Wink
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 10:40   

Sami, ważę 57kg, przy wzroście 176cm. Ty jesteś ode mnie o 7 lat młodsza, a tylko 6cm niższa. Trochę to dziwne... Smile
A ile ważysz? Rolling Eyes
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja waże 43kg
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 15:00   

Ja mam 10 lat, 40 kilo i 152 cm wzrostu.
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooo, po poście Weroniki zauważyłam, że wcale nie jest ze mną aż tak źle! Ja mam 12 i pół roku, ok. 156-7cm wzrostu i ważę 40-41kg. A ja myślałam, że jak na mój wiek i wzrost to dużo Shocked Chociaż moja psiapsióła ma ok. 149cm wzrostu, ok. 44kg waży, i jest miesiąc młodsza ode mnie Shocked A chuda jest jak nie wiem co!

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 20:12   

Mycha, a ja mam 149 cm wzrostu i ważę 34 kg i to dopiero ja jetsem chuda! Ale na brzuchu tylko tyję ;P
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO ty jesteś chuda? A co ja mam powiedzieć? Mam 158 cm wzrostu i ważę 36 kilo. Jestem od ciebie wyższa prawie o 10 cm, a tylko o 2 kilo cięższa. Chyba się załamię Crying or Very sad

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu