| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ile to trwa...
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:56   

A dziś to mam już 10 dzień "-
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 23:46   

Skonczyl ci sie juz? Razz
Ja pierwsza mialam 9-10 dni, a moja kolezanka miala 2 dni. Teraz ma juz normalne i jej trwaja 3 dni - lajcik ma, nie ? Wink

A ja cos czuje, ze mi sie zbliza bo ost. sie ze wszystkimi kloce - czyzby zespol napiecia przedmiesiaczkowego? Wink I w ogole mam ochote samcow wykastrowac a dziewczynom wlosy powyrywac... Wink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:09   

Na dziesiątym dniu się zakończył, a jedenastego dnia miałam tylko jeszcze brązową wydzielinę Smile

Gaba - w czasie miesiączki lub też przed są humory i humorki Smile
Mi się nic nie działo, ale po miesiączce coś mi odbijało =P
Poszłam do pokoju i zaczęłam drzeć się jak dziecko, nawet nie wiem dlaczego i jeszcze się śmiałam Laughing
Jeszcze dziś o 1:00 w nocy zaczęłam coś gadać do mamy, która spała. Na dodatek mówiąc się jakoś darłam Shocked
Szok, odbija mi =P
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen - też od tygodnia, może dwóch, to bym chciała tak zrobić biggrin No może nie od razu wykastrować ich, bo jakby mi to przeszło, to bym znowu była zrospaczona, że to zrobiłam Laughing Ale serio, codziennie jestem rozpalona, wściekła, zawsze rano kłócę się z mamą np. o to, że uczesała mi kucyki a nie warkocze... takie tam bzdury, ale i tak mi jest ciężko... od wczoraj trochę pobolewają mnie kości i jajnik. Dzisiaj szłam z babcią z przystanku, bo przyjechała ze mną do domu, i normalnie w połowie drogi z przystanku tak mnie rozbolało, że zaczęłam kuleć! Ech, znowu to samo Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wow Mycha...Zaczęłaś kuleć przez jajnik?
Czego to ludzie nie wymyślą...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:26   

mroweczka - mnie też jajnik bolał i jak szłam, to tak jakby go 'naciągałam', bo gdy się chodzi, to przecież mięśnie pracują i dół brzucha zostaje naciągany i mnie to tak bolało, że musiałam utykać, czyli nie mogłam normalnie nogi do końca do tyło dawać, bo gdy się chodzi, to nogi jest na zmianę z przodu i z tyłu. Widocznie Ty tak nie miałaś, jak mówisz takie rzeczy, więc nie wiesz jak to jest Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooooo... nie no sorry,zwracam honor,po prostu nie spotkałam się jeszcze z przypadkiem utykania przez jajnik.... Smile Mnie ostatnio miesiączka nie podarowała,skręcałam się z bólu dwie godziny,ale niegdy nie kulałam z tego powodu Smile

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, zgadzam się z KleO. Właśnie tak miałam. No co? Jak boli to trzeba to jakoś przeżyć i starać się nie nadwyrężać mięśni podbrzusza. I taka jest prawda...

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:29   

mroweczka napisał/a:
Mnie ostatnio miesiączka nie podarowała,skręcałam się z bólu dwie godziny,ale niegdy nie kulałam z tego powodu Smile

Ja skręcełam się z bólu przed 2 dni, ale jak miałam miesiączkę, a jajnik bolał mnie przed miesiączką, a nie w trakcie, a z jajnikiem to inne uczucie, bo boli, jak się naciąa nogę, bo jajnik jest po prawej oraz lewej stronie, a mnie bolał prawy Wink
A jak jest okres, to boli macica (przez skurcze), a ona jest na środku, więc nie ma co utykać Smile
Żeby uspokoić ból, to zwijam się w kłębek i odrazu lepiej Smile
Również można zastosować:
- masowanie podbrzusza
- przyłożenie butelki z ciepłą wodą (w żadnym wypadku gorącą) i przyłożyć do podbrzusza
To pomaga Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 19:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooooo dokładnie-zwijanie się w kłębek Mr. Green Albo ta butelka...albo ciepła kąpiel...albo troche ćwiczeń Mr. Green Nie przestaje boleć,ale boli znacznie mniej.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry że się wtrącę, ale chcę coś powiedzieć Mr. Green No więc czy nie lepiej by było przyłożyć termofor? On jest z gumy, a butelka z plaskiku, więc plastik łatwiej się topi i zniekształca. A guma pozostaje OK. Ja zawsze używam ternmofor jak mnie jajnik boli. Teraz coś mnie poli prawy. Podejrzane... Razz Zawsze był lewy Confused

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 20:09   

Mycha, ale do butelki się nie wlewa gorącej wody, tylko ciepłą, więc nic nie roztopi Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 20:25   

Ja nigdy sobie ni nalewam ciepłej wody do termoforu, tylko zimną. :mgreen: Jakoś tak mi lepiej, niż z ciepluchną... Twisted Evil
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 14:18   

Gaba - no i własnie robisz źle. Możesz przez to mieć zapalenie pochwy / macicy. Możesz mieć wtedy różne upławy, a jak zimna Ci pomaga, to czemu nie spróbujesz ciepłej? Bo podobno nigdy nie nalewasz ciepłej wody do butelki, tylko zimną Smile
Odradzam Ci stosowanie zimnej wody do uspokajania bólu, a czy Ci pomaga, nie zmienia to rzeczy, po prostu przez to i tak możesz uzyskać złe konsekfencje.
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zdecydowanie lepszy jest termofor
nie miałam jeszcze okresu ale bolał mnię jajnik i to naprawde pomagało
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu