| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
włosy pod pachami
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 17:51   

sami10 - tak, akurat. Powinnaś trafić do Polskiej Księgi Guinessa... Rolling Eyes
Juwenta - ja wiem, ale oburzyłam się, że ktoś mnie nazwał kurduplem Evil or Very Mad Biorąc pod uwagę to, że ja zażywam tabletki hormonalne bo w 2 miesiące skoczyłam 10 cm... Rolling Eyes
Przejdź na dół
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc ja mam 158 około. To jest możliwe abyś miała 169 jednakże bardzo mało prawdopodobne. Znam taką jedną bardzo wysoką dziewczyne bo 11 latke a miała moze metr sześcdziesąt może troszke więcej. A to że dajecie tu przykłady dziewczyn które nie miały żadnych oznak nie oznacza że wszystcy w tym wieku nei mają. Ja nie mam zamiaru ani wierzyć ani nie. Skoro dziecwzyn achce abyśmy ją wyobrażali sobie na metr 70 to se tak ja wyobrażajmy. Niektore dziewczyny szybciej dojrzewają.

PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 11:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez myslę ze to mozliwe. moze dlatego ze sama byłam taka wielka?? mając 10 lat wszyscy w podstawówce dawali mi co najmniej 12, bo miałam 155... 1991 rocznik wogóle był taki wysoki, a teraz wszystkie dzieci takie niskie... kilka dni temu byłam w podstawówce (chodze do 1gim), ide sobie korytarzem a koło mnie biegną takie bachorki z 1 klasy... normalnie do kolan... haha Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Znam taką jedną bardzo wysoką dziewczyne bo 11 latke a miała moze metr sześcdziesąt może troszke więcej.

Ale ona mowi ze ma 10 lat i 159.... Myslcie jak chcecie Wink ale ja jej nie wierzę . Zdania nie zmienię ... proponuję zeby juz nie odopwiadac na moj post.. bo niezle zeszłysmy z tematu Wink
Powrót do góry
AguSia :)) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sami10 napisał/a:
gabrielen!!!ty ****** ja nie jestem mutantem po prostu ty jesteś kurduplem nawet nie wiesz jak Ci ktoś dokucza (jestem koleżanką sami10) nie wiem jak mam Ci udowodniż że mam 169 cm

Jakim kurduplem!!! Ja mam 13 lat i 164 cm wzrostu ona jest normalna jak na 14 lat.
Powrót do góry
ja16
Gość
PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:09   

[quote="AguSia :))"][quote="sami10"]gabrielen!!!ty ****** ja nie jestem mutantem po prostu ty jesteś kurduplem nawet nie wiesz jak Ci ktoś dokucza (jestem koleżanką sami10) nie wiem jak mam Ci udowodniż że mam 169 cm[/quote]

Jakim kurduplem!!! Ja mam 13 lat i 164 cm wzrostu ona jest normalna jak na 14 lat.[/quote]
A czy jest normalne ze ja mam 16 lat i nie mam włosów pod pachami ??
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:10   

Jestem chłopcem i mam 1 lat i nie mam włosów pod pachami czy to jest normalne??
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:11   

Przepraszam za poprzednie posty.
PIsze jeszcze raz.
Jestem chłopcem mam 16 lat i nie mam włosów pod pachami??
Czy to normalne??
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:46   

Sama nie wiem. To jest conajmniej dziwne. Neutral Powinieneś już je mieć. Ale nie masz jedynie włosów pod pachami, czy też nie masz zarostu na twarzy, polucji nocnych, mutacji itp?
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:40   

jedynie włosów pod pachami :/
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 10:25   

Powinieneś iść do lekarza, to nie jest normalne. Neutral
Powrót do góry
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 10:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

możliwe,jak byłem w 6 klasie,miałem 165 cm około ,a taka dziewczyna z 4 klasy była wyższa Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adam, ale dopaliłeś. Kompletny offtop, a przynajmniej ja tak uważam.

A co do włosów: mi się nie spieszy. Ale już mi zaczęły rosnąć, więc niech będą... Razz Ale i tak pewnie do wiosny mi na tyle wyrosną, że je zgolę. Na razie się jeszcze boję, poza tym mam dopiero kilka ciemnych włosków, które i tak nie są jeszcze takie twarde jak łonowe.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:51   

a ja pod pachą mam tylko 1 czarny włosek i ani jednego więcej.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu