sami10 - tak, akurat. Powinnaś trafić do Polskiej Księgi Guinessa...
Juwenta - ja wiem, ale oburzyłam się, że ktoś mnie nazwał kurduplem Biorąc pod uwagę to, że ja zażywam tabletki hormonalne bo w 2 miesiące skoczyłam 10 cm...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2004 22:06
Więc ja mam 158 około. To jest możliwe abyś miała 169 jednakże bardzo mało prawdopodobne. Znam taką jedną bardzo wysoką dziewczyne bo 11 latke a miała moze metr sześcdziesąt może troszke więcej. A to że dajecie tu przykłady dziewczyn które nie miały żadnych oznak nie oznacza że wszystcy w tym wieku nei mają. Ja nie mam zamiaru ani wierzyć ani nie. Skoro dziecwzyn achce abyśmy ją wyobrażali sobie na metr 70 to se tak ja wyobrażajmy. Niektore dziewczyny szybciej dojrzewają.
ja tez myslę ze to mozliwe. moze dlatego ze sama byłam taka wielka?? mając 10 lat wszyscy w podstawówce dawali mi co najmniej 12, bo miałam 155... 1991 rocznik wogóle był taki wysoki, a teraz wszystkie dzieci takie niskie... kilka dni temu byłam w podstawówce (chodze do 1gim), ide sobie korytarzem a koło mnie biegną takie bachorki z 1 klasy... normalnie do kolan... haha
Znam taką jedną bardzo wysoką dziewczyne bo 11 latke a miała moze metr sześcdziesąt może troszke więcej.
Ale ona mowi ze ma 10 lat i 159.... Myslcie jak chcecie ale ja jej nie wierzę . Zdania nie zmienię ... proponuję zeby juz nie odopwiadac na moj post.. bo niezle zeszłysmy z tematu
gabrielen!!!ty ****** ja nie jestem mutantem po prostu ty jesteś kurduplem nawet nie wiesz jak Ci ktoś dokucza (jestem koleżanką sami10) nie wiem jak mam Ci udowodniż że mam 169 cm
Jakim kurduplem!!! Ja mam 13 lat i 164 cm wzrostu ona jest normalna jak na 14 lat.
ja16 Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:09
[quote="AguSia :))"][quote="sami10"]gabrielen!!!ty ****** ja nie jestem mutantem po prostu ty jesteś kurduplem nawet nie wiesz jak Ci ktoś dokucza (jestem koleżanką sami10) nie wiem jak mam Ci udowodniż że mam 169 cm[/quote]
Jakim kurduplem!!! Ja mam 13 lat i 164 cm wzrostu ona jest normalna jak na 14 lat.[/quote]
A czy jest normalne ze ja mam 16 lat i nie mam włosów pod pachami ??
Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:10
Jestem chłopcem i mam 1 lat i nie mam włosów pod pachami czy to jest normalne??
Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:11
Przepraszam za poprzednie posty.
PIsze jeszcze raz.
Jestem chłopcem mam 16 lat i nie mam włosów pod pachami??
Czy to normalne??
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:46
Sama nie wiem. To jest conajmniej dziwne. Powinieneś już je mieć. Ale nie masz jedynie włosów pod pachami, czy też nie masz zarostu na twarzy, polucji nocnych, mutacji itp?
Adam, ale dopaliłeś. Kompletny offtop, a przynajmniej ja tak uważam.
A co do włosów: mi się nie spieszy. Ale już mi zaczęły rosnąć, więc niech będą... Ale i tak pewnie do wiosny mi na tyle wyrosną, że je zgolę. Na razie się jeszcze boję, poza tym mam dopiero kilka ciemnych włosków, które i tak nie są jeszcze takie twarde jak łonowe.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:51
a ja pod pachą mam tylko 1 czarny włosek i ani jednego więcej.