cześć,szukam jakiegoś porządnego programu do bannerów,ale takiego co można w necie znaleźć :-)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:01
Hm. Chodzi Ci o program do animacji? Jeśli tak to może to być GifMoovieGear. Albo Ufreez. Jeżeli jednak o taki do robienia nieruchowych bannerów to program graficzny, np. zwykły Paint (dla uparciuchów też ładne rzeczy wychodzą).
PS. W Internecie znajdziesz wszystko, wsytarczy dobrz poszukać
_________________ lllwww.terroryzm.netlllserwis o terroryźmie na skalę globalną
Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 16:19
A ja robie na paintcie;).jezeli jest w formacie bmp to programem giffy zmieniam to na format gif a potem unfreez'em animuje klatki i wgrywam na serwer.
Ja korzystam z ANimation Shopa oraz z Photoshopa 7 jedno z moich prac - to akurat na szybkiego byłor obione - , jednak bardziej od robienia buttonów wolę robienie różnego rodzaju avatarów i tym podobnych
wiem ,że to co prawda nie jest żadne warez forum ,ani żadne inne forum z linkami,ale moglibyście dać linki np. do tego programu co tego ping-ponga strzeliłeś ... ?
Z góry wielkie thenks
Heh... A ja tam używam zdjęć z netu/mojego autorstwa i robie wszystko w paincie, jeśli to jakiś gif jest a nie zdjęcie to usuwam mu tło w programie giffy...kiedyś miałam taki faaaajny program na 2 miechy chyba bo mi brat porzyczył, ale już go nie mam:<
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 22:09
www.lovella.glt.pl tam jest dział "programy".Zapisz obydwa i zrób wszystkko wg insrukcji w moim wczesniejszym poscicie