| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
bannery
Autor Wiadomość
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 09:46   bannery Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cześć,szukam jakiegoś porządnego programu do bannerów,ale takiego co można w necie znaleźć :-)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:01   

Hm. Chodzi Ci o program do animacji? Jeśli tak to może to być GifMoovieGear. Albo Ufreez. Jeżeli jednak o taki do robienia nieruchowych bannerów to program graficzny, np. zwykły Paint (dla uparciuchów też ładne rzeczy wychodzą).

PS. W Internecie znajdziesz wszystko, wsytarczy dobrz poszukać Wink

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Nitemare Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Paintshop

Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4706524
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 16:19   

A ja robie na paintcie;).jezeli jest w formacie bmp to programem giffy zmieniam to na format gif a potem unfreez'em animuje klatki i wgrywam na serwer.
Powrót do góry
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja korzystam z ANimation Shopa oraz z Photoshopa 7 Smile jedno z moich prac - to akurat na szybkiego byłor obione - , jednak bardziej od robienia buttonów wolę robienie różnego rodzaju avatarów i tym podobnych Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem ,że to co prawda nie jest żadne warez forum ,ani żadne inne forum z linkami,ale moglibyście dać linki np. do tego programu co tego ping-ponga strzeliłeś ... ?
Z góry wielkie thenks
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

te programy photoshop i animation shop nie sa darmowe, wiec raczej nigdzie nie sciagniesz ich z neta.

Powrót do góry
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 09:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh zawsze sie da znaleźć,jo znalazłem wersje 30 dniową,jak minie 29 dni to se zmienie date do tyłu biggrinbiggrinbiggrinbiggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 23:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh... A ja tam używam zdjęć z netu/mojego autorstwa i robie wszystko w paincie, jeśli to jakiś gif jest a nie zdjęcie to usuwam mu tło w programie giffy...kiedyś miałam taki faaaajny program na 2 miechy chyba bo mi brat porzyczył, ale już go nie mam:<

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 22:09   

www.lovella.glt.pl tam jest dział "programy".Zapisz obydwa i zrób wszystkko wg insrukcji w moim wczesniejszym poscicie
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu