| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
mam proźbe ...
Autor Wiadomość
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:36   mam proźbe ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem nowa na tym forum, i chciała bym się dowiedzieć troche o ludziach na tym forum Very Happy opiszcie jacy jesteście jakie forum naj bardziej lubici itp ...

Ja nazywam się Patka mam 12 lat , jestem szalona i lubie soprty eksremalne ,choć sama ich nie uprawiam Neutral chociasz ucze sie jeździć na snowboardzie Very Happy moje ulubiony dział na tym forum to trudne pytania Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witaj! Miło mi Cię poznać Wink
Mam na imię Nina , moje pseudo to Nikita i skończyłam niedawno 11 lat. Lubię grać w koszykówkę i siatkówkę. Słucham jazzu , bluesa , a czasem też hip-hopu.Moimi ulubionymi działami na tym forum są m.in. : Sondy/Ankiety , Dojrzewanie , Moda/Uroda/Wygląd , Psy i Koty , O wszystkim i Nastolatki na Luzie Smile

Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejka Very Happy Mam na imię Ewa i mam 15 lat. Lubię grać na kompie, słuchać muzyki, chodzić na dyskoteki i uprawiam judo. Moimi ulubionymi działami są: dojrzewanie, sex i nastolatki na luzie. Chętnie pogadam na gg. Mój numer: 5234610 Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:27   

Miło, że do nas dołączyłaś, Elly. Smile Ja jestem Karolina, mam piętnaście lat. Co do zainteresowań - przede wszystkim muzyka (głównie metal i gotyk); kino; rysowanie i pisanie wierszy. Smile Interesuję się również M&A oraz RPG. Smile Jeśli chodzi o moje ulubione działy - ''Trudne Pytania'', "Nastolatki na luzie", Fantastyka/RPG" i "Do śmiechu". Wink Pozdrawiam. *^^*
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:48   

Ja również witam. Smile
Sebastian, lat 14, ulubione działy to Trudne Pytania, RPG i Do Śmiechu. biggrin
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:57   

Nazywam się Katarzyna, jestem z Gdańska. Mam 17 lat, interesuję się RPG, fantastyką, M&A i grami Wink
Moje ulubione działy to RPG i Fantasy, twój wolny czas, trudne pytania, M&A i gry i programy komputerowe Smile
Powrót do góry
Roxana Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czesc Very Happy Tez jestem tu nowa.Mam 11lat,mieszkam w Szczecinie.Narazie nie mam ulobonego dzialu,powoli zapoznaje sie z kazdym z nich.Pewnie wktotce ktorys sobie upodobam Very Happy

Numer Gadu-Gadu
8944123
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć, jestem Wojtek i też mam 12 lat.

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5543682
RaV Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tomek, 19 lat Smile Chyba ulubiony dział to poezja, wiele osób tutaj naprawdę świetnie pisze:) Pozatym zapraszam to przeczytania moich wierszy, a raczej wiersza:) Jak będę miał więcej czasu na studiach to będzie ich więcej Twisted Evil , póki co jest jeden Smile
Pozdrawiam wszystkich Very Happy

Numer Gadu-Gadu
710301
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 23:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobre Deadcorpses dobre hehe Laughing
A ja mam na imie Wojtek i mam 14 lat ;p. Moderuje dzial trudne pytania a moje ulubione fora to.. trudno powiedziec ale chyba "o wszystkim" czasami sa tam fajne tematy ;p. No i naturalnie AIDS/HIV Narkotyki i sekty z Trudnych Pytan czyli mojego dzialu :]

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam na imie Kacper i mam 14 lat. Lubię żubrówkę i dziewczyny w krótkich spódniczkach. Nie lubię sygnalizatorów świetlnych oraz zdradliwych szmat. Moje ulubione forum to extended na k20. Słucham Toola i Floydów. Nosze zazwyczaj bokserki. Mój chomik jest takze bardzo przystojny.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 13:10   

ALe i tak najładniejszy jest ten zboczony Wink
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 13:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam na imie Malwina.. mam 12 lat:> interesuje się głownie sportem Smile)) Nie mam ulubionych działow tu.. to chyba na tyle;>
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika 12 latek Smile moje ulubione działki to Trudne Pytania, Różności i Literetura, Poezja, Kultura Very Happy

Miło cię widzieć Wink Jak chcesz to pisz na gg: 3687193
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

liii
kotecek napisał/a:

ALe i tak najładniejszy jest ten zboczony Wink

hihi ^^ to było słodkie =D

No więc ja zwię się Katarzyna <dyg> caryca Katarzyna IV Wink interesuję się tym czym się interesuję ^^ no dobrze nie będe okrutna, RPG M&A muzyka capoeira i wiel wiele innych... nie mam zbyt ulubionego tematu tutaj (no bo temat a topic to jest różnica! Wink ) a słucham rocka, metalu, gotyku, punkrocka, trochę reggae i ska =) pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu