Jestem nowa na tym forum, i chciała bym się dowiedzieć troche o ludziach na tym forum Very Happy opiszcie jacy jesteście jakie forum naj bardziej lubici itp ...
Ja nazywam się Patka mam 12 lat , jestem szalona i lubie soprty eksremalne ,choć sama ich nie uprawiam Neutral chociasz ucze sie jeździć na snowboardzie Very Happy moje ulubiony dział na tym forum to trudne pytania Smile
Witaj! Miło mi Cię poznać
Mam na imię Nina , moje pseudo to Nikita i skończyłam niedawno 11 lat. Lubię grać w koszykówkę i siatkówkę. Słucham jazzu , bluesa , a czasem też hip-hopu.Moimi ulubionymi działami na tym forum są m.in. : Sondy/Ankiety , Dojrzewanie , Moda/Uroda/Wygląd , Psy i Koty , O wszystkim i Nastolatki na Luzie
Hejka Mam na imię Ewa i mam 15 lat. Lubię grać na kompie, słuchać muzyki, chodzić na dyskoteki i uprawiam judo. Moimi ulubionymi działami są: dojrzewanie, sex i nastolatki na luzie. Chętnie pogadam na gg. Mój numer: 5234610
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:27
Miło, że do nas dołączyłaś, Elly. Ja jestem Karolina, mam piętnaście lat. Co do zainteresowań - przede wszystkim muzyka (głównie metal i gotyk); kino; rysowanie i pisanie wierszy. Interesuję się również M&A oraz RPG. Jeśli chodzi o moje ulubione działy - ''Trudne Pytania'', "Nastolatki na luzie", Fantastyka/RPG" i "Do śmiechu". Pozdrawiam. *^^*
KoT Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:48
Ja również witam.
Sebastian, lat 14, ulubione działy to Trudne Pytania, RPG i Do Śmiechu.
Pozdrawiam
Tavion Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:57
Nazywam się Katarzyna, jestem z Gdańska. Mam 17 lat, interesuję się RPG, fantastyką, M&A i grami
Moje ulubione działy to RPG i Fantasy, twój wolny czas, trudne pytania, M&A i gry i programy komputerowe
Czesc Tez jestem tu nowa.Mam 11lat,mieszkam w Szczecinie.Narazie nie mam ulobonego dzialu,powoli zapoznaje sie z kazdym z nich.Pewnie wktotce ktorys sobie upodobam
_________________ Hey! Pozdrowionka dla Wszystkich!
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
Tomek, 19 lat Chyba ulubiony dział to poezja, wiele osób tutaj naprawdę świetnie pisze:) Pozatym zapraszam to przeczytania moich wierszy, a raczej wiersza:) Jak będę miał więcej czasu na studiach to będzie ich więcej , póki co jest jeden
Pozdrawiam wszystkich
_________________ Created a kingdom. Reached for the wisdom. Failed in becoming a God.
Dobre Deadcorpses dobre hehe
A ja mam na imie Wojtek i mam 14 lat ;p. Moderuje dzial trudne pytania a moje ulubione fora to.. trudno powiedziec ale chyba "o wszystkim" czasami sa tam fajne tematy ;p. No i naturalnie AIDS/HIV Narkotyki i sekty z Trudnych Pytan czyli mojego dzialu :]
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Mam na imie Kacper i mam 14 lat. Lubię żubrówkę i dziewczyny w krótkich spódniczkach. Nie lubię sygnalizatorów świetlnych oraz zdradliwych szmat. Moje ulubione forum to extended na k20. Słucham Toola i Floydów. Nosze zazwyczaj bokserki. Mój chomik jest takze bardzo przystojny.
No więc ja zwię się Katarzyna <dyg> caryca Katarzyna IV interesuję się tym czym się interesuję ^^ no dobrze nie będe okrutna, RPG M&A muzyka capoeira i wiel wiele innych... nie mam zbyt ulubionego tematu tutaj (no bo temat a topic to jest różnica! ) a słucham rocka, metalu, gotyku, punkrocka, trochę reggae i ska =) pozdrawiam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..