| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Nowy Rok 2005
Autor Wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać bo zaraz uciekam szykowac sie na impreze andrzejkowa. Ale jesli chodzi o moje spedzenie sylwestra to bedzie bradzoo fajnie jak zawsze Smile. A Ty mroweczko nie lam sie napewno dogadasz sie z rodzicami, moze teraz ta troska o Ciebie denerwuje Cie ale zobaczysz ze z wiekiem to docenisz i zrozumiesz swoich rodzicow, na takie zabawy masz jeszcze duzo czasu, a co siostry to troche smutne ze twoja siostra Cie traktuje w taki sposob jaki piszesz, ale zobaczysz przyjdzie taki dzien ze przyjdzie do Ciebie w laske albo poprosi Cie jeszcze o pomoc Wink . Zaloze sie ze po sylwestrze zdasz nam relacje z usmiechem na buzi, dosc juz tych zmartwien usmiechnij sie chociaz raz do moitorka to i mi sie weselej zrobi Very Happy . Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki Wam, jesteście kochani Kwiat
Malvina-Nie wiem... Scratch Ona zawsze w lato moze być na dworze do 21,ja najwyżej 19..Nie wiem. Może mają do niej większe zaufanie? Chociaż nie wiem po czym :/ Może dlatego,że ona wygląda na starszą i dlatego traktują ją jak starszą? A co do tego,czy by się zgodzili,jakbym ładnie poprosiła-na pewno nie. Jej wszystkie koleżanki mieszkają koło niej,ja do moich musze dojeżdżać autobusem i to jest ta cała przeszkoda Rolling Eyes . Poza tym ona zawsze moze więcej...
Kamix-Wiem,ja to doceniam,ze się o mnie martwią no ale powiedz-to lekka przesada. Ja i Aga jesteśmy w tym samym wieku a to jej na wszystko pozwalają,ja zawsze byłam na boku...Ona siedzi na gg dziennie conajmniej 5 godzin(nie przesadzam) i gada z ludźmi, z którymi jeszcze jakieś 10 minut wcześniej rozmawiała na dworzu. Wszystko jest OK. A jak ja wchodze na 2 godziny dziennie do Internetu to oczywiście nie,bo zaraz wpadnę w nałóg... Przykładów jest jeszcze tysiące... Rolling Eyes W każdym razie Twój post poprawił mi chumor, mam nadzieję,że tak będzie. Dzięki Wink
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
W każdym razie Twój post poprawił mi chumor, mam nadzieję,że tak będzie. Dzięki
Mróweczka

napewno tak bedzie Wink no i bardzo mi milo ze moglem Ci poprawic humor to jest najlepsza rekompensata dla mnie ze znow sie usmiechasz Wink

Numer Gadu-Gadu
3259633
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:51   

A ja w sylwka robię u siebie imprezę z koleżankami chyba mamy nawet wolną chatę i będzie [cenzura]ścuie, bieganie po osiedlu i inne takie atrakcje hehehe a postanowień of course nie ma
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 00:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepszy... był taki?
Najgorszy... spędziłam go w domu z dziadkami Evil or Very Mad Mad
A jak prawie co roku to na sylwka jadę do Rabki (moi rodzice na wyjazd chóralny...)...sylwester niezły ale sami dorośli, może 6 "juniorów" Wink ale i tak jest niezła zabawa, zwłaszcza przy dekorowaniu sali gimnastycznej:D ( bo ten sylwester jest w jakimś internacie czy coś, a dzieci powyjeżdżały do rodziny Wink ), choć czasem nudno też jest... a najgorszą zmorą jest to, że muszę 2-3 tyg bez neta wytrzymać... Rolling Eyes

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, że znowu tak późno odpowiadam, ale długo mnie nie było i nadrabiam zaległości.
Mróweczko- jestem z Tobą Wink U mnie jest podobnie. Tylko, że do tej pory było tak, że nawet nie miałam z kim się spotkać. Mam jedną serdeczną przyjaciółkę, a jej zawsze rodzice nie pozwalali. Zostawał mi rodzinny sylwek (okropieństwo). Jeszcze do sylwka w 2002 roku przyjeżdżała zawsze moja kuzynka (w moim wieku, jak bliźniaczka, świetnie się dogadywałysmy) i rodzina od strony dziadka. Zawsze taki rodzinny sylwester, ale nie narzekalam, bo z kuzynką zawsze było ok (nie jakoś super, ale też nie b. źle), a dodatkowo mieszkam na Rynku, a na Rynku zawsze są atrakcje Wink Miasto fundowao nagrody, były konkursy, scena, jakis zespół, albo puszczali piosenki minionego roku z kasety. A o północy wielkie odliczanie i ogłoszenie konkursu i duuuużo fajerwerków sponsorowanych przez miasto (czyli takich wypasionych =]) i nie tylko Wink . Nigdy nie bawiłam się jakoś tam super... chwilę pogadałam z kuzynką, potem sie ponudziłyśmy... potem północ, kilka atrakcji... a najwyżej o 1:00 kuzynka szła do domu, a ja do łóżka. Ale dwa lata temu kuzynka się przeprowadziła. Byłam sama jak kołek. Mama poszłą spać przed północą, bo usypiała brata i zasnęła razem z nim. Tata miał dyżór w pracy. Babcia (bo mieszkam z babcią i dziadkiem) oglądała teewizor w swoim łóżku. Dziadek oglądał w dużym pokoju. Poczekałam z nim do północy, obejżeliśmy fajerwerki, poczytałąm książkę, żeby nie robić siary, że tak wcześnie ide spać, a potem zasnęłam. Ale najgorszy był zeszły rok. Kuzynki znowu nie było. Sama. Cały dzień przed kompem. No, może przed południem byłam odwiedzić drugą babcię. Zbliża się wieczór, w telewizji nic ciekawego. Nuda. 19:00 na GG 2 osoby. Wszyscy mają statusy "na imprezie, bede rano", "szykuje sie na wyjśćie" itp. Zrobiło mi się głupio więc ustawiłam "niewidoczny". 20:00. Na GG nie ma nikogo. W necie świecą pustki. Większość statusy "sylwek", "impra, bedzie git, opowiem wam jutro". Było mi strasznie. Ale zaczekałam do północy słuchając muzyki i robiąc swoją stronę internetową Neutral . Dodatkowo na Rynku nic się nie działo, bo całe "atrakcje" przeniesiono przed ratusz. Nudno jak cholera. O 2:00 zrobiłam się śpiąca. Co pięć minut klikałam na ikonkę GG, żeby sprawdzić czy przypadkiem kogoś nie ma. Nie było. Rodzice już spali, babcia i dziadek też. Nie wytrzymałam i rozryczałam się. Nie wiem jak długo płakałam, ale stwierdziłam straszne rzeczy: że jestem samotna, nichciana, że nie mam przyjaciół (chociaż przecież miałam) i że jestem beznadziejna. Dodatkowo nawet nie byłam zakochana... nie miałam nic czym mogłabym się cieszyć. Nie wiem jak długo ryczałam, kiedy zasnęłam. Ale musiało to trwać długo, bo około 4:35 jeszcze sprawdzałam godzinę, potem chyba zasnęłam. Na rano wstałam późno... i nawet nie chciałam widzieć tych statusów na GG.
(uff, sorrka, że się tak mocno rozpisałam)...
Postanowienia noworoczne? Zazwyczaj nie mam takowych, ale w tym roku mam zamiar to zmienić Razz Otóż:
1) uczyć się
2) nie być leniwą
3) zdać testy
4) być słąwną aktorką (to bardziej można pod marzenia podciągnąć Razz)
5) mieć godnego chłopaka
6) wierzyć w siebie!
i takie tam inne bzdury... ciekawe czy coś mi sie uda.
A w tym roku ma być inaczej... koleżanka mnie już zaprosiła, ale jeszcze nie wiemy czy to wypali... jak wypali to spędzę pierwszy raz sylwka w gronie przyaciół Smile ... Mam nadzieje ze tak bedzie Wink
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj najlepsz sylwester? bedzie:...
tak tak.. to bedzie moj najlepszy.
impreza, 30 osob, domek campinogwy, z poddaszem:P i z 7 lozkami. 4 pokojami i lazienka:D! bedzie jazda na maxa. ostatnio mialam w tym modmku impre andrzejkowa do 3. moi rodzice sa wyrozumiali, ufaja mi, moim kumpela, i mam czas dlugo, tym razem do rana:)
sylwester to bedzoe najwieksza jazda mojego zycia:> z facetem z ktorym dobrze "bawilam sie" w andrzejki:)
cala najlepsza paka. moze i sie chwale, ale naprawde juz nie mgoe sie doczekac:)
doceniam swoich rodzicow ze wszystkich sil, ze az na tyle mi pozwalaja.
moje postanowienia?
uczyc sie
^^
nie przeklinac
^^
pic rzadziej:P
^^
ohh sylwester
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w selwestra bede w górach jeździś na desce razem z koleżanka i naszymi rodzicami Very Happy udało nam sie namówic rodziców żeby właśnie tak spedzić tego selwestra ... Very Happy Very Happy Very Happy Mam nadzieje że będzie supperr
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 14:56   

Ja w sylwestra ide do Povałcoka (kolegi) ja w sylwka uwielbiam fajerwerki Smile A na przyszły rok postanowiłem żę będe sie lepiej uczył i będe lepszym człowiekiem zrozumiałem wiele noych rzeczy w ubiegłych miesiącach i teraz wiem że byłem głupi, chcę to zmienić, a z nauką to nie że jakoś mi fatalnie idzie ale chciałbym jeszcze raz zacząć szkołe od 1 klasy Razz z tym rozummem który mam teraz,k uczyłbym się jak nikt Wink Chciałbym też się w przyszłym roku zakochać Smile bo ciągle czekam na tą jedyną Rolling Eyes
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren jak mi wyjazd w góry nie wypali (czyt. nie będzie śniegu) to zaprosicie mnie na impreze ?? Razz Razz Razz Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Gru, 2004 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam Smile
Własnie przed chwileczkš los się do mnie uœmiechšł i peirwszy raz spędze ciekawie sylwka. Moja koleżanka ma wolnš chate i co prawda wielkiej impry nie bedzie ale bedzie Hania i Ja no i Aga. Smile. Rok temu grałam w herosów z bratem więc było nawet spoko. A wczeœniej z tatš włuczyłam się po mieœcie ale było strasznie zimno...brrr. Raz się obraziłam na rodzinke i postanowiłam położyć się spać jeszcze przed 12. Szkoda ale niestety.
Mój najlepszy sylwek: jak dotšd ostatni, ale na pewno będzie to ten.
Najgorszy: ten który przespałam celowo
Postanowienia i marzenia noworoczne:
-więcej się uczyć (typowe:P)
-być sobš Razz
-mniej siedzieć na forum i ogólnie przy kompie (strasznie zazbiera czas i chodz jest fajnie niestety trzeba żyć normalnym zyciem)
-jeœć mniej słodyczy (marzenia Razz)
-starać się być bardziej miła dla wszystkich i nie wkurzać się na wszystko

Ostatnio zmieniony przez Akacja12 dnia Czw 10 Mar, 2005 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 23:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Za 11 minut Nowy Rok...A ja siedze przed kompem i uspokajam psa...Jest gorzej niż myślałam Rolling Eyes Siostry wybyły a ja siedze sobie sama w pokoju(rodzice w innym,jak zwykle).

Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 00:49   

Cytat:
Siostry wybyły a ja siedze sobie sama w pokoju(rodzice w innym,jak zwykle).

Ta... u mnie tak samo... nie ma to jak ciekawe spędzenie Sylwka...
A u mnie jest ciekawy zbieg okoliczności - to był najgorszy Sylwester jaki kiedykolwiek miałem, święta też były najgorsze, i w ogóle cały ten rok to był najgorszy rok mojego życia (poza wakacjami)... 3 w jednym, hehe :]. Nie ma to jak być zdołowanym człowiekiem... =='
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 01:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh, a ja sobie pierwszy chyba raz w zyciu (w sensie wzglednie dojrzalym zyciu) nigdzie nie poszlam, nie mialam ochoty, nie chcialo mi sie i na dodatek poczulam sie starym grzybem (taaa wiem, ze w sumie stara nie jestem, ale jakosik tak sie mi poczulo), a najbardziej przerazilo mnie to, jak kolezanka mnie zapraszala na poczatku stwoerdzialm super extra, a potem przyszlo - ale jak to nawale sie pojde spac, pozniej bede czekac, az ktos sie obudzi, wytrzezwieje, zawiezie mnie do domu.... nieeeee ja chce miec w koncu spokoj.

tera tez sobie sama siedze w pokoju (bnie liczac zestresowanego psa) i jest mi z tym dobrze. (i do tego Grendel i 'controlled pain' - ahhh, nie zapominajac o cieplym 'szampanie')

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja także spędzilem ten wieczór/noc w domku, niekoniecznie przed kompem Smile Troche sobie poczytalem, o 24 popatrzylem za okno i po godzienie juz spalem Smile Nie lubie sylwestra, a moj stosunek do niego doskonale oddaje poniższy artykul:

napisał/a:

Nie cierpią sylwestrowych imprez. Zapraszani - wykręcają się. Piją w domu drinki, oglądają filmy albo śpią. Takich ludzi jest mnóstwo. Na forach internetowych radzą się: "Gdzie się schronić w sylwestra?"

Kasia z Ochoty nigdy go nie lubiła. Jej mama też "łapie" tego dnia doła, a 30-letnia siostra od rana martwi się o znerwicowanego psa, który schowa się w wannie po pierwszym fajerwerku. Wkurza ją, że akurat 31 grudnia każdy obowiązkowo musi się bawić. Nie przepada za sylwestrowym blichtrem: balonikami, sreberkami. Drażnią ją SMS-y z życzeniami od osób, które ledwo kojarzy. - A przecież po tych paru łykach szampana jesteśmy o rok starsi. Tuż przed trzydziestką to nieciekawy stan - tłumaczy. - Poza tym, kiedy akurat jestem singlem, nie lubię chodzić na imprezy i ładować się między pary.

Co więc robi? Siedzi w domu z drinkiem, ogląda DVD. Albo wsiada w auto i rusza przed siebie z radiem włączonym na full. - Bawić się na zawołanie jest ciężko - potwierdza Agnieszka, 30-latka, która też bojkotuje sylwestra. - Dla mnie ten cały sylwestrowy cyrk to tandeta. Do tego wciąż mam świadomość, że jestem starsza o rok. A z kobietą nie jest jak z winem.

Agnieszka spędzi Sylwestra samotnie. Marta Okraj z V roku psychologii też nie lubi tego dnia. Przeszkadza jej jego komercyjna otoczka, rzucanie petard. Nie kupuje na ten dzień nowej sukienki, nie idzie do fryzjera. - W ubiegłym roku byłam na imprezie u znajomych mojego chłopaka. Gospodyni się upiła, nikogo nie znałam, ale wszyscy pytali nas o ślub - opowiada. - Było okropnie.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu