| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
kto z was lubi szkole

kto z was lubi szkole
lubie
46%
 46%  [ 7 ]
nie lubie
13%
 13%  [ 2 ]
nie nawidze
40%
 40%  [ 6 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 22:13   kto z was lubi szkole Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kto z was lubi szkole

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2874436
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście nienawidze szkoły...byłoby pięknie jakby jej nie było...jak jest szkoła to mam mniej czasu dla każdego..a tak to wieczne wakacje ach...ale wszyscy ludzie byliby głupi..ale ja zagłosowałam że nienawidze..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 23:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jednym słowem nie nawidze szkoły może troche przesadziłam poprostu bardzo nie lubie szkoły i przy życiu w budzie trzymają mnie tylko moi kochani przyjaciele ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja lubie. ale chodzi mi tu tylko i wylacznie o ludzi, ktorzy do niej chodza, a nie o to, ze lubie sie uczyc. Mam tam wielu znjaomych i lubie z nimi przebywac razem. Dlatego lubie tam chodzic.

Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam dokładnie tak samo jak amazonkAA . chodze do szkoły dla ludzi któży tak są .
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niestety nauka jest tego skutkiem ubocznym hehe

Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 18:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ten skutek uboczny nie jest taki zły ....
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja się szczerze przynzma,że lubię. Jedyne czego nie nawidze wprost to historia:[ Nie wiadomo, ile można się uczyć i tak nic nie rozumiem. A pzoa tym uwilebiam się śmiać z ludźmi z klasy,a fizyke wprost koooocham(wiem,ze jestem swirnięta :p).

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh...A ja lubię chodzić do szkoły! Mogę się spotkać z przyjaciółmi , poplotkować i sporo się nauczyć Smile Wierzbo moim ulubionym przedmiotem jest historia Wink Kocham ją...ale jest to zasługa naszego okropnie przystojnego 25-letniego pana od historii! Po prostu boski! Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam lubie szkole... jest loozik =] Chociaż 3 klasa średnio mi się podoba... nie ma starszych, nie ma z kim flirtowac na dlugich przerwach Razz
Tylko w szkole mogliby zlikwidować dwie rzeczy: oceny i nauczycieli biggrin
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj,Iśka,Iśka..ty juz o jednym tylko myślisz... Shocked biggrin A ja zaznaczyłam,ze lubię...a w sumie nie wiem,czemu...???? Razz No taaa...lubię się spotkać z kolegami i koleżankami,a na lekcjach można sie czegoś ciekawego czasem dowiedzieć..ale nienawidzę ZADAŃ DOMOWYCH!!!! Shocked Shocked Moja zmora...Iśka-nieee.....nauczyciele moga być,ale oceny zdecydowanie powinno się usunąć...a przynajmniej te ze sprawdzianów... biggrin

PS Gdybym miała wybierać pomiędzy gimnazjum,a szkołą muzyczną,to bez zastanowienia wybrałabym to drugie =]=] biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja raczej lubie szkołe Wink Klase mam beznadziejną wiec trudno powiedzieć zebym chodzila do szkoly ze wzgledu na znajomych....mnie sie poprostu cos robi jak ich widze Razz Ale są przedmioty ktore lubie i ze wzgledu na nie lubie chodzic do szkoły. Poza tym bez szkoly nie mialabym co robic, zanudzilabym sie Smile Ale nie powiem ze szkola mnie nie meczy Wink Ale dla mnie jest to w pewnym sensie przyjemny wysilek bo nagroda w postaci dobrej oceny, wolnego czasu czy nawet wlasnej satysfakcji jest tego warta Wink

Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 18:24   

JA lubie szkole:) nie myslcie ze jestem kojonkiem bo zdarzaja sie zle oceny:) lube ja dlatego ze tam mam szanse spotkac sie z przyjaciolmi:) mam swietna klase wiec chetnie tam chodze... zreszta mam 2 szkoly normalna i muzyczna ale bardziej lubie normalna:)
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie lubię szkoły i żebym mogła nie iść to bym pewnie nie chodziła do szkoły, ale straszna nuda by była Very Happy
Powrót do góry
Will11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubię szkołę. W niej się najwięcej dowiedziałam. Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4332141
Odpowiedz do tematu