| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Jakie...
Autor Wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha92 bez przesady. Jeśli chodzi ci o wkładki bella intima to one mają do 2 mm szerokości, a nie 4 cm i do 12 cm długości a nie 15,5, wiem bo używam.

Jeśli chcecie znać opisy wkładek bella to www.bella.pl Chyba już to pisałam.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89... nie o to mi chodzi!!! A co do długości, to tak się składa że właśnie mierzyłam. Leżą sobie na biurku... Ale sprawdzę jeszcze raz... <po chwili> No zgadza się, długość: ok. 13,5cm, szerokość: ok. 5 cm, WYSOKOŚĆ: ok. 3mm. Tobie się pomyliła wysokość z szerokością. Wiem, bo właśnie dzisiaj miałam geometrię i tak si mierzy bryły. Chociaż to na bryłę nie wygląda, ale wkładka jest przestrzenna. A, no i to co podałam, to są wymiary Bella Panty Plus, te malutkie, w zielonym pudełku. Niech Gaba potwierdzi bo wiem że używa te same.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha masz rację pomyliłam szerokość z wysokością Embarassed Ale zmierzyłaś długość i mają 13,5 a wcześniej napisałaś, że 15,5. Mniejsza z tym Wink

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chciałam właśnie zmierzyć wkładki bella, te niebieskie, patrzę do szuflady i ich nie ma Exclamation Moja siostra mi ukradła!! Nie no szok, czy wam też siostry kradną wkładki? Twisted Evil Wink Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedy tylko zaczełam kupować wkładki to moja siostra na początku porzyczała ode mnie wkładki, ale później to już podkradała. Teraz ma swoje to nie bierze ode mnie, ale jak jej się skończą to oczywiście do siostrzyczki Wink

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja na początku brałam od mamy, bo mi pozwoliła. Teraz mam swoją pierwszą, osobistą paczkę moich ulubionych Belli Mr. Green A co do wpowiedzi Ona89, to podałam wymiary dwóch innych rodzajów, przynajmniej tak mi się wydawało Razz
Agentka: no to ją najlepiej spytaj czy to ona. A ile ma lat?

Numer Gadu-Gadu
2187507
olka i kaśka
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:28   

Do mychy92

te mini to dla tej drugiej z nas, chociaż faktycznie tego nie napisałyśmy i mogłaś sie poplątać, sorry! ale i tak nam dużo powiedziałaś, dzięki
Powrót do góry
olka i kaśka
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:31   

pewnie bedziecie się zastanawiać, skąd my się tak orientujemy w swoich osobistych sprawach - jesteśmy siostrami ;)
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha: moja siostra ma..... Rolling Eyes 26 lat, może pomyślała, że są mi niepotrzebne bo ma mnie za małe dziecko
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:14   

Gabrielen napisał/a:
Nie ma wkładek Naturella, ani wkładek Always. Tym firmom wystarczają narazie podpaski. Mr. Green

Mycha - teżterazmam te zielone Belli. Ale po co mi, jak mam okres. Wink

Ale są alldays,z always.kosztują 2,99.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 21:37   

Gabra napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Nie ma wkładek Naturella, ani wkładek Always. Tym firmom wystarczają narazie podpaski. Mr. Green

Mycha - teżterazmam te zielone Belli. Ale po co mi, jak mam okres. Wink

Ale są alldays,z always.kosztują 2,99.

No ale to nie Always, tylko Alldays - jest roznica. Wink

Tak, te Bella niebieskie co ma mycha, maja 3mm grubosci, 13,5 dlugosci i 5 szerokosci Wink

Ja zawsze podpaski mamusatwione poprostu blisko WC, zazwyczaj ustawione na polczece (poprostu wisi sobie polka - bez drzwi, szuflad, jedna deska i juz polka Razz). To samo wkladki. Nie "bawimy" sie w osobiste i nieosobiste, jak chce inne to stoja dwie paczki - do wyboru. Wink
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gaba - no to ja też tak mam ustawione. Ale jedne jedyne mam swoje prywatne, bo te co mama używa mi nie odpowiadają. Aha, i ja mam zielone, a nieniebieskie. Zielone są najmniejsze, a niebieskie są classic. A tak w ogóle to fajna półka Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2187507
kicia
Gość
PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 17:28   

Bella classic.
Powrót do góry
miŚka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wkładek używam :

"Bella Panty Bellissima" , które gdy okres mam już mniej obfity zastępują mi podpaski :D
to krótki opis ze strony www.bella.pl

Bellissima to wkładka jedyna w swoim rodzaju. Jej fenomen polega na harmonijnym połączeniu dwóch powłoczek: siateczki drainette - która expresowo wchłonie wilgoć i nie pozwoli wydostać się jej na zewnątrz oraz włókniny Softiplait - która zapewni Twojej skórze delikatność dotyku.
Dodatkowo wkładkę Panty Bellissima zapakowaliśmy pojedynczo w niewielkie, estetyczne saszetki.
Bellissima oferowana jest w trzech różnorodnych, zaskakujących szatach graficznych.

Opakowanie jednostkowe: 12 szt.
W sprzedaży od: maj 2003

to ich zdjęcie -> http://www.bella.pl/img_lib/Bellissima%20x%203.jpg

mam te w środku. Są pakowane w takie niebieskie paczuszki :)

jesli chodzi o wkładki mam też bella Panty Soft
również krótka informacja :

Tradycyjna wkładka o anatomicznym kształcie doskonale dopasowującym się do budowy ciała.

Dzięki zastosowaniu niezwykle delikatnej włókniny zapewnia uczucie wyjątkowej miękkości i komfortu.

Wytłoczone kanaliki gwarantują bardzo szybkie wchłanianie wilgoci.

Opakowanie:

20 sztuk

zdjęcie :http://www.bella.pl/img_lib/panty61028883236.jpg

no to chyba tyle co do wkłądek :D
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 21:15   

A cena? Razz
Powrót do góry