Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:52
Mycha92 bez przesady. Jeśli chodzi ci o wkładki bella intima to one mają do 2 mm szerokości, a nie 4 cm i do 12 cm długości a nie 15,5, wiem bo używam.
Jeśli chcecie znać opisy wkładek bella to www.bella.pl Chyba już to pisałam.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Ona89... nie o to mi chodzi!!! A co do długości, to tak się składa że właśnie mierzyłam. Leżą sobie na biurku... Ale sprawdzę jeszcze raz... <po chwili> No zgadza się, długość: ok. 13,5cm, szerokość: ok. 5 cm, WYSOKOŚĆ: ok. 3mm. Tobie się pomyliła wysokość z szerokością. Wiem, bo właśnie dzisiaj miałam geometrię i tak si mierzy bryły. Chociaż to na bryłę nie wygląda, ale wkładka jest przestrzenna. A, no i to co podałam, to są wymiary Bella Panty Plus, te malutkie, w zielonym pudełku. Niech Gaba potwierdzi bo wiem że używa te same.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
chciałam właśnie zmierzyć wkładki bella, te niebieskie, patrzę do szuflady i ich nie ma Moja siostra mi ukradła!! Nie no szok, czy wam też siostry kradną wkładki?
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:22
Kiedy tylko zaczełam kupować wkładki to moja siostra na początku porzyczała ode mnie wkładki, ale później to już podkradała. Teraz ma swoje to nie bierze ode mnie, ale jak jej się skończą to oczywiście do siostrzyczki
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
A ja na początku brałam od mamy, bo mi pozwoliła. Teraz mam swoją pierwszą, osobistą paczkę moich ulubionych Belli A co do wpowiedzi Ona89, to podałam wymiary dwóch innych rodzajów, przynajmniej tak mi się wydawało
Agentka: no to ją najlepiej spytaj czy to ona. A ile ma lat?
olka i kaśka Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:28
Do mychy92
te mini to dla tej drugiej z nas, chociaż faktycznie tego nie napisałyśmy i mogłaś sie poplątać, sorry! ale i tak nam dużo powiedziałaś, dzięki
olka i kaśka Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:31
pewnie bedziecie się zastanawiać, skąd my się tak orientujemy w swoich osobistych sprawach - jesteśmy siostrami ;)
Mycha: moja siostra ma..... 26 lat, może pomyślała, że są mi niepotrzebne bo ma mnie za małe dziecko
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:14
Gabrielen napisał/a:
Nie ma wkładek Naturella, ani wkładek Always. Tym firmom wystarczają narazie podpaski.
Mycha - teżterazmam te zielone Belli. Ale po co mi, jak mam okres.
Ale są alldays,z always.kosztują 2,99.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 21:37
Gabra napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Nie ma wkładek Naturella, ani wkładek Always. Tym firmom wystarczają narazie podpaski.
Mycha - teżterazmam te zielone Belli. Ale po co mi, jak mam okres.
Ale są alldays,z always.kosztują 2,99.
No ale to nie Always, tylko Alldays - jest roznica.
Tak, te Bella niebieskie co ma mycha, maja 3mm grubosci, 13,5 dlugosci i 5 szerokosci
Ja zawsze podpaski mamusatwione poprostu blisko WC, zazwyczaj ustawione na polczece (poprostu wisi sobie polka - bez drzwi, szuflad, jedna deska i juz polka ). To samo wkladki. Nie "bawimy" sie w osobiste i nieosobiste, jak chce inne to stoja dwie paczki - do wyboru.
Gaba - no to ja też tak mam ustawione. Ale jedne jedyne mam swoje prywatne, bo te co mama używa mi nie odpowiadają. Aha, i ja mam zielone, a nieniebieskie. Zielone są najmniejsze, a niebieskie są classic. A tak w ogóle to fajna półka
"Bella Panty Bellissima" , które gdy okres mam już mniej obfity zastępują mi podpaski :D
to krótki opis ze strony www.bella.pl
Bellissima to wkładka jedyna w swoim rodzaju. Jej fenomen polega na harmonijnym połączeniu dwóch powłoczek: siateczki drainette - która expresowo wchłonie wilgoć i nie pozwoli wydostać się jej na zewnątrz oraz włókniny Softiplait - która zapewni Twojej skórze delikatność dotyku.
Dodatkowo wkładkę Panty Bellissima zapakowaliśmy pojedynczo w niewielkie, estetyczne saszetki.
Bellissima oferowana jest w trzech różnorodnych, zaskakujących szatach graficznych.
Opakowanie jednostkowe: 12 szt.
W sprzedaży od: maj 2003