| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz kto jaki jest / określ
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 19:13   

a mnie nikt nie wymienił Sad( no a tak wogle to ja nie wiem...
Przejdź na dół
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 22:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

6. Największa romantyczka

Inteligencja [?] napisał/a:
6. Na pewno jakieś głupiutkie dziewuszki myślące tylko o jednym są ;P

sluchaj no, od kiedy to glupie dziewuszki myslace tylko o seksie są największymi romantyczkami?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miałem na myśli Księcia z Bajki, który przyjedzie na białym rumaku i porwie je w czarną noc. A księżyć będzie się temu przyglądał... etc. ;). Może tak myślałem, może nie, to moje takie małe 'alibi' ;P.

Kicp... a tak właściwie... czy ja mówiłem coś o seksie :>?. A, gdybym był złośliwy, zadałbym Ci następujące pytanie : czy jeśli mowa jest 'tylko o jednym', zawsze podstawiasz pod 'jednym' seks? Oczekuję odpowiedzi :).

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 07:15   

Niektórzy mają kłopoty nazwać SEKS po imieniu...
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 08:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gdy czytałam Twoją "definicję" romantyzmu Inteligencjo zataczałam sie ze śmiechu.. Ty chyba nie wiesz co to jest jeżeli uważasz to za czekanie na ksiecia z bajki =/

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. Najwieksza inteligencja -ToJa , deg , Inteligencja
2. Najbardziej zabawna - Wierzba , Akacja_12 , Iśka
3. Najbardziej pomocny - Kot , deg
4. Najbardziej pomocna - Tavion, Kinga, Wierzba, Mróweczka, Iśka
5. Największy romantyk - Aren
6. Największa romantyczka - Ja Very Happy
7. Chodząca skromność - Kinga , Iśka
8. Największy przstojniak - Aren
9. Największa laska - Wierzba , Czerwony Miś , Nena , Tavion
10. Największy zboczylasek (hyhyhy) - Wierzba oczywiście
11. Najleprzy przyjaciel - hmm...nie wiem...
12. Super Mod : Tavion , Kinga , Femme
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 14:18   

Witam.
Cóż, co do romantyzmu, to moja polonistka ma dość ciekawe zdanie na ten temat. Podczas jednej z codziennych lekcji zapytała "Co bylo najważniejsze w romantyźmie? O czym pisali, myśleli ludzie żyjący w tej epoce?" - Odpowiedź brzmiała - Miłość, najlepiej jeszcze tragiczna, jakiegoś wielmoża, który wskutek jakiegoś równie tragicznego wypadku stracił majątek, pozostała mu duma, honor, i dama serca, która ma romans z lokajem, bla bla bla...
Pozdrawiam Kwiat Wink
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kicp napisał/a:
Największa głupota na forum - ten temat.

Wydaje mi sie ze to nie jest najwieksza glupota na forum, na tym forum piszemy to co nam slina na jezyk przyniesie, oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku, glupi jest twoj post poniewaz nic tutaj nie wnosi, innym temat sie podoba a jesli tobie sie nie podoba to go nie czytaj i nie zaglebiaj sie w ta dyskusje jak to ktos madry powiedzial sa "gusta i gusciki" nie moge usowac czy tez zamykac tego postu poniewaz tylko tobie sie on nie podoba ten post nie lamie regulaminu i nie dziala wydaje mi sie na czyjas szkode, a tak wogole to milo uslyszec co ktos o Tobie mysli mozna z tego wyciagnac wiele wnioskow. Wink

panienka wierzba napisał/a:
gdy czytałam Twoją "definicję" romantyzmu Inteligencjo zataczałam sie ze śmiechu.. Ty chyba nie wiesz co to jest jeżeli uważasz to za czekanie na ksiecia z bajki =/

Każdy ma prawo do błedów i trzeba taka osobe fachowo uswiadomic aby juz takich bledow nie popelniala, nie zaglebialem sie w definicje Inteligecji pisze odp. na podstawie opisu wierzby Wink Very Happy

Agnieszka12 napisał/a:
a mnie nikt nie wymienił ( no a tak wogle to ja nie wiem

Nie przejmuj sie jeszcze wiele osob nie odpowiedzilo a ja Cie wymienilem, wszystkie dziewczyny w sumie looknij na moja wypowiedz:

Kamix napisał/a:
9. największa laska - wszystkie laski ktore sa zarejestrowane na dziecionline.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Ppark Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KoT napisał/a:
Witam.
Cóż, co do romantyzmu, to moja polonistka ma dość ciekawe zdanie na ten temat. Podczas jednej z codziennych lekcji zapytała "Co bylo najważniejsze w romantyźmie? O czym pisali, myśleli ludzie żyjący w tej epoce?" - Odpowiedź brzmiała - Miłość, najlepiej jeszcze tragiczna, jakiegoś wielmoża, który wskutek jakiegoś równie tragicznego wypadku stracił majątek, pozostała mu duma, honor, i dama serca, która ma romans z lokajem, bla bla bla...
Pozdrawiam Kwiat Wink

Twoja polonistka zatrzymała się ze swoim pojmowaniem "romantyzmu" na "Cierpieniach młodego Wertera". Albo jeszcze lepiej, w średniowieczu, na pieśniach trubadurów prowansalskich.

Na śmierć przeniósłbym mękę, a nad nicość piekło.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2020949
Otwieracz
Gość
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 22:14   

O dziwo zgadzam się z Pparkiem, poprawna odpowiedŸ powinna bowiem brzmieć "bunt".
Powrót do góry
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 00:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kamix napisał/a:
Każdy ma prawo do błedów i trzeba taka osobe fachowo uswiadomic aby juz takich bledow nie popelniala, nie zaglebialem sie w definicje Inteligecji pisze odp. na podstawie opisu wierzby

Problem w tym, że nie ma problemu ;P (tj. błędu ;P).

Droga Wierzbo... Uważaj, bo Inteligencja nadchodzi ;P. Wydaje mi się bez sensu sypać cytatami ze słownika języka polskiego...

«postawa życiowa charakteryzująca się przewagą pierwiastków irracjonalnych, uczuciowych nad innymi; niedostateczne liczenie się z rzeczywistością w jakimś działaniu, poglądach; nadmierna uczuciowość, marzycielskość; zamiłowanie do niezwykłości, fantastyki»
(Słownik języka polskiego.....PWN)

Widzisz... dość trudno opisać romantyzm w formie 'romantycznej'... więc ja takowy opisałem w formie lekkiego żartu. Przykro mi, iż nie odczułaś tej nutki ironii i aluzji do dzisiejszego romantyzmu... mam na myśli programy telewizyjne wspominające co nieco o romantyźmie...w jaki sposób-to każdy wie... bluzgi..

Ja opisując typową scenerię chciałem oddać część tajemniczości i uczuciowości. W końcu czy coś innego wywiera równie wielki wpływ na człowieka? A to, że masz problemy z pojęciem marzycielskości... alegoria: 'rycerz z bajki'... to już nie moja wina ~~.

A zresztą nieważne. Po cóż mam się wysilać... I tak zapewne mnie nie zrozumiesz. Odsyłam to podanego przeze mnie cytatu

------------------------------
Edytowane przez Kamix

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 05:57   

Ppark napisał/a:
Twoja polonistka zatrzymała się ze swoim pojmowaniem "romantyzmu" na "Cierpieniach młodego Wertera". Albo jeszcze lepiej, w średniowieczu, na pieśniach trubadurów prowansalskich.

Witam.
Całkiem możliwe, choć gdyby wyjaśniła definicję romantyzmu w sposób, w jaki zrobił to Inteligent, czyli cytatem, moja wysokopoziomowa klasa i tak by tego nie zrozumiała. Tak jakoś, do nich(nas) trzeba bezpośrednio.
Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Inteligencja napisał/a:

A zresztą nieważne. Po cóż mam się wysilać... I tak zapewne mnie nie zrozumiesz.

a więc sugerujesz że nie jestem na tyle inteligentna aby zrozumieć to co napisałeś z wielkim wysiłkiem tak Wink o Ty Ty niedobry =p (no dobrze dość bo sie ejszcze kłócić zaczniemy =) )
zrozumiałam Cię, teraz.
Niestety w poprzednim Twoim poście nijak nie znalazłam jakoś tej nutki ironii.. no cóz, niestety nie trafiłeś w mój humor i wydało mi się to dość szczerym stwierdzeniem.
Ja się więc nie mam zamiaru kłócić ^^ więc chowam swoje zabawki, Ty masz ładniejsze.. ide na swoje podwórko Wink jak chcesz to kiedyś przyjdź się jeszcze pobawic...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok spokoj juz zabardzo odbiegamy od tematu dajmy juz temu spokoj, kolejne posty na ten temat beda usowane, bo zaczyna to prowadzic do niczego dobrego, porozmawiajcie o tym na PW albo na czacie Wink Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 14:08   

Cool Dzięki wszystkim:) dopiero teraz tu pisze bo klawiatura mi się spiepszyła Razz
To ja sięteżwypowiem na wasz temat Wink
1. Intekigencja
2.Fieszba =)
3.Kamix
4.hmmm.... mrófecka,Femme... nie wiem....
5. Cool
6.czyzby Nina
7.yhym yhym.. njy wjym
8. yhym yhym...
9. Gościówa i Agnieszka12 Smile
10. IWiadomo ze fieszba =)
11. Noid, i moze... Elly? znamy sie osobiscie
12.Kingusia i Noid

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu