| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
y...
Autor Wiadomość
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli uprawiasz sport niepomoże ci to uraosnąć ale być zdrową, jeśłi zaczniesz ćwiczyć wiecej to materiał pójdzie na rozrost mięśni a nie wzrostu. Zawsze pozostaje hormon wzrostu ale o tym zapomnij.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No owszem, nie pomoże, ale ja się "wyciągnęłam" przez treningi. I na prawdę czuję i wyglądam na wysoką. No co? Powiedzie że jestem mała, ale mamę już przerosłam, i już jestem prawie jak siostra (164cm, a ja mam koło 157cm, ale w realiac to bardzo mała różnica).

Numer Gadu-Gadu
2187507
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina napisał/a:
mycha92 napisał/a:
Ale kosza trenowałam.

Kosz nie przyśpieszy Ci wzrostu;>

A ona mówi,że jej to przyspiesza wzrost???? :O Moze jej chodzi o to,że wzrost się nie liczy w sporcie.....taki mój kolega z klasy jest niziutki a zasuuuuuwa z piłką i prawie nikomu jeszcze nie udało mu się odebrać piłki....więc widzicie biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi nauczycielka od w-fu powiedziała, że sport spowalnia wzrost, ale nam to nie grozi bo w-f jest tylko trzy razy w tygodniu i po jednej godzinie. No tak, ale ja jeszcze mam judo trzy razy w tygodniu półtara godziny. Mam nadzieję, że to mi nie spowolni wzrostu, bo chcę jeszcze dużo urosnąć Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Judo spowalnia wzrost. Dzięku rzutom i przeżutom oraz odpowienim ćwiczeniam zmniejszaja się przestrzenie między kręgowe tak dla ściłośći podobnie jak w zapasach....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ja może z niego zrezygnuję? Nie chcę być niska Crying or Very sad i zacznę chodzić jak przestanę rosnąć Very Happy Będę miała więcej czasu na naukę.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeeeeee ile ty masz lat ? Rozumujesz bardzo niedojżale.... poczytaj swoje posty raz jeszcze.... radze... i pomyś nad tym ew idź po rade do experta....Jeezzz wzrostu się zachciewa.... wiesz ze faceci wolą drobne babki ?

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sam napisałeś że judo spowalnia wzrost. Faceci wolądrobne babki...? Chyba nie takie co mają 157cm. wzrostu.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ! jasne że wolą takie ! niż kobyły po 180 (bez obrazy panie ^^).... Małą kobietka jest fajna sprawia zę chce się ją chronić i opiekować się.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to jesteś chyba wyjątkiem. Nie spotkałam nigdy chłopaka który lubi drobne kobiety. Zawsze chciałam mieś te 169cm. Nie będę prowadzić dłużej tej rozmowy, bo jest ona chyba nie na temat. Jak chcesz to możemy pogadać na gg Wink

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 23:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Małe, które można ochraniać i kochać?

Hm, polecam jakieś zwierzątko. Może chomika?

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 06:38   

Witam.
Inteligent... biggrin Mnie się wydaje, że nie do końca o to chodziło. Wink Ja również wolę te niższe ode mnie (no...ale rzadkość to wyższe), nawet całkiem sporo, od takich, do których zadzierać nos muszę, by spojrzeć im w twarz. Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 07:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Inteligencja napisał/a:
Małe, które można ochraniać i kochać?

Hm, polecam jakieś zwierzątko. Może chomika?

To ja polecam przemyśleć to co piszesz i wprwadzić troszke powagi.. "Inteligencja" Razz.
Poprostu podobają mi się niskie kobiety, zawsze czuje się przy nich lepiej i mam takie fajne uczucie że jak bym chcial to bym schował do kieszeni ^^

KtoŚ
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 14:24   no!!!

A ja CHCE urosnąc i nie mowcie mi, zebym przestala tego chcieć! to bardzo wazne! eh... niepotrzebnmy temat......
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 14:25   

Pan_Feanor napisał/a:
Dzięku rzutom i przeżutom oraz odpowienim ćwiczeniam zmniejszaja się przestrzenie między kręgowe tak dla ściłośći podobnie jak w zapasach....

Ykmh. Pierwsze słysze. Ciekawe, ciekawe Wink
Faktem jest, że zawsze rano jesteśmt o 1 cm wyżsi niż wieczorem (krążki międzykręgowe [albo coś takiego]).
Z tego co ja zauważyłam, to moje koleżanki, które od 3-5 lat uprawiają sport są o wiele wyższe i... potężniejsze od reszty. Ale to tylko moje spostrzeżenie.
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu