Jeśli uprawiasz sport niepomoże ci to uraosnąć ale być zdrową, jeśłi zaczniesz ćwiczyć wiecej to materiał pójdzie na rozrost mięśni a nie wzrostu. Zawsze pozostaje hormon wzrostu ale o tym zapomnij.
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
No owszem, nie pomoże, ale ja się "wyciągnęłam" przez treningi. I na prawdę czuję i wyglądam na wysoką. No co? Powiedzie że jestem mała, ale mamę już przerosłam, i już jestem prawie jak siostra (164cm, a ja mam koło 157cm, ale w realiac to bardzo mała różnica).
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
A ona mówi,że jej to przyspiesza wzrost???? :O Moze jej chodzi o to,że wzrost się nie liczy w sporcie.....taki mój kolega z klasy jest niziutki a zasuuuuuwa z piłką i prawie nikomu jeszcze nie udało mu się odebrać piłki....więc widzicie
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:24
Mi nauczycielka od w-fu powiedziała, że sport spowalnia wzrost, ale nam to nie grozi bo w-f jest tylko trzy razy w tygodniu i po jednej godzinie. No tak, ale ja jeszcze mam judo trzy razy w tygodniu półtara godziny. Mam nadzieję, że to mi nie spowolni wzrostu, bo chcę jeszcze dużo urosnąć
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Judo spowalnia wzrost. Dzięku rzutom i przeżutom oraz odpowienim ćwiczeniam zmniejszaja się przestrzenie między kręgowe tak dla ściłośći podobnie jak w zapasach....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Eeeeeee ile ty masz lat ? Rozumujesz bardzo niedojżale.... poczytaj swoje posty raz jeszcze.... radze... i pomyś nad tym ew idź po rade do experta....Jeezzz wzrostu się zachciewa.... wiesz ze faceci wolą drobne babki ?
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:09
No to jesteś chyba wyjątkiem. Nie spotkałam nigdy chłopaka który lubi drobne kobiety. Zawsze chciałam mieś te 169cm. Nie będę prowadzić dłużej tej rozmowy, bo jest ona chyba nie na temat. Jak chcesz to możemy pogadać na gg
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
KoT Gość
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 06:38
Witam.
Inteligent... Mnie się wydaje, że nie do końca o to chodziło. Ja również wolę te niższe ode mnie (no...ale rzadkość to wyższe), nawet całkiem sporo, od takich, do których zadzierać nos muszę, by spojrzeć im w twarz.
Pozdrawiam
To ja polecam przemyśleć to co piszesz i wprwadzić troszke powagi.. "Inteligencja" .
Poprostu podobają mi się niskie kobiety, zawsze czuje się przy nich lepiej i mam takie fajne uczucie że jak bym chcial to bym schował do kieszeni ^^
KtoŚ Gość
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 14:24 no!!!
A ja CHCE urosnąc i nie mowcie mi, zebym przestala tego chcieć! to bardzo wazne! eh... niepotrzebnmy temat......
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 14:25
Pan_Feanor napisał/a:
Dzięku rzutom i przeżutom oraz odpowienim ćwiczeniam zmniejszaja się przestrzenie między kręgowe tak dla ściłośći podobnie jak w zapasach....
Ykmh. Pierwsze słysze. Ciekawe, ciekawe
Faktem jest, że zawsze rano jesteśmt o 1 cm wyżsi niż wieczorem (krążki międzykręgowe [albo coś takiego]).
Z tego co ja zauważyłam, to moje koleżanki, które od 3-5 lat uprawiają sport są o wiele wyższe i... potężniejsze od reszty. Ale to tylko moje spostrzeżenie.