| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Ach, te włosy - kilka pytań.
Autor Wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 00:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... ja też mam wielkie problemy z łupieżem (ostatnio mi się sypało jak w tej reklamie co chłopak potrząsnął głową i kg łupieżu:/) i pomaga mi również bardzo Vishi, jest większy od nizorala i stosunkowo tańszy. Polecam Wink

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 10:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jejq, w czwartek na w-fie wpadłam na moją kumpele, bo stawałyśmy na rękach, i mi się w głowie zakręciło, no i przetarłam wierzchem dłoni i jej rękę. A jednak to zrobila. Zgoliła włosy, przez co odrosły jej "druty". I dlatego taka była moja reakcja. Ale mi się bardzo pdobają moje włosy na rękach i chcę je mieć Twisted Evil

Klacz - też tak kiedyś miałam Laughing

Numer Gadu-Gadu
2187507
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 10:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

że tez pozwolę sobie zacytować: 'kurzejki też rosną na ciele, ale im na to nie pozwalasz' biggrin

Numer Gadu-Gadu
1550297
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 13:23   

Keeveek napisał/a:
że tez pozwolę sobie zacytować: 'kurzejki też rosną na ciele, ale im na to nie pozwalasz' biggrin

Keeveek, mógłyś mi wytłumaczyć o co Ci w tym momencie chodzilo? Rolling Eyes
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 14:40   Odpowiedz Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1.Wlosy jeszcze urosna ale mozna je golic
2.Najlepiej na lupiez myc glowe czesciej np.Garnier Fructis albo zwyklym szamponem ale wtedy musisz przez okolo2 minuty masowac skore glowy
3.Oczywiscie wlosy na rekach mozna golic ale lepiej tego nie robic bo potem odrosna jeszcze grubsze i ciemniejsze i beda wygladaly okropnie
4.To nie ma znaczenia(chyba).Ty powinnas sie cieszyc bo u mniejszej ilosci osob tak wolno odrastaja a pozostali musza golic nogi codziennie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chodziło mi o to, że uważacie chyba, że skoro włosy rosną na ciele, to są potrzebne.

wg mnie włosy na rękach u kobiet są poniekąd szpetne.

jedynym poprawnym wg mnie wyjściem jest golenie włosów na bierząco, lub depilacja co jakiś czas

Numer Gadu-Gadu
1550297
gaba--nzlg
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 21:53   

Keeveek, tak, ale jak tylko dziewczyna nie ma czasu isobie nie ogoli rąk to wygląda bardziej szpetnie. Zazwyczaj włosy na rękach kobietom nie ciemnieją itd. Poza tym powiesz "co to jest codziennie 10 minut". Cóż, codziennie, przez365 dni to jest w sumie 3650 minutm duzo. Do tego tak do 50 lat.... Hehe ;) Ale gusta są różne.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ju zakończcie rozmowę nt. włosów na rękach, bo mam jeszcze jedno pytanie. Do dziewczyn: jak długo wam rosły włosy pod pachami? Shocked Bo ja się wczoraj myłam, i popatrzyłam sobię pod pachę, a tu... kilka nowych włosków Neutral A ostatnio patrzyłam ponad tydzień temu. Wam też szybko rosną? Shocked

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:19   

Mycha - ja tam nie obliczam, nie patrzę na nie. Co tydzień je zgalam bo 1. mnie denerwują, 2. przez nie się bardziej (więcej) pocę.
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh ja se moge zrobić dready pod pachami i mieć święty spokój biggrin....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 19:14   

1.Raczej urosną
2.Shamtu czy jak to sie pisze
3.Można, ale nie polecam, ponieważ później odrosną grubsze,silniejsze i ciemniejsze
4.Powinnaś sie cieszyć że cie nie odrastaja tak szybko :-)
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorx, że tak późno, ale mi tam wlosy poa pachami akurat strasznie wolno rosną Wink... Gdzieś tak po 2 tygodniach od zgolenia są widoczne... a tak to gole je latem i tak srednio co pol roku Wink
A na nogach zimą nie golę wcale (bo po co? zwłaszcza, że ostatnio mam zwolnienie z w-f ;P) a latem 2 co 2/3 dzien Wink.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu