Hm... ja też mam wielkie problemy z łupieżem (ostatnio mi się sypało jak w tej reklamie co chłopak potrząsnął głową i kg łupieżu:/) i pomaga mi również bardzo Vishi, jest większy od nizorala i stosunkowo tańszy. Polecam
Jejq, w czwartek na w-fie wpadłam na moją kumpele, bo stawałyśmy na rękach, i mi się w głowie zakręciło, no i przetarłam wierzchem dłoni i jej rękę. A jednak to zrobila. Zgoliła włosy, przez co odrosły jej "druty". I dlatego taka była moja reakcja. Ale mi się bardzo pdobają moje włosy na rękach i chcę je mieć
Klacz - też tak kiedyś miałam
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
1.Wlosy jeszcze urosna ale mozna je golic
2.Najlepiej na lupiez myc glowe czesciej np.Garnier Fructis albo zwyklym szamponem ale wtedy musisz przez okolo2 minuty masowac skore glowy
3.Oczywiscie wlosy na rekach mozna golic ale lepiej tego nie robic bo potem odrosna jeszcze grubsze i ciemniejsze i beda wygladaly okropnie
4.To nie ma znaczenia(chyba).Ty powinnas sie cieszyc bo u mniejszej ilosci osob tak wolno odrastaja a pozostali musza golic nogi codziennie
chodziło mi o to, że uważacie chyba, że skoro włosy rosną na ciele, to są potrzebne.
wg mnie włosy na rękach u kobiet są poniekąd szpetne.
jedynym poprawnym wg mnie wyjściem jest golenie włosów na bierząco, lub depilacja co jakiś czas
_________________ My life is over and so is YOURS
gaba--nzlg Gość
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 21:53
Keeveek, tak, ale jak tylko dziewczyna nie ma czasu isobie nie ogoli rąk to wygląda bardziej szpetnie. Zazwyczaj włosy na rękach kobietom nie ciemnieją itd. Poza tym powiesz "co to jest codziennie 10 minut". Cóż, codziennie, przez365 dni to jest w sumie 3650 minutm duzo. Do tego tak do 50 lat.... Hehe ;) Ale gusta są różne.
No ju zakończcie rozmowę nt. włosów na rękach, bo mam jeszcze jedno pytanie. Do dziewczyn: jak długo wam rosły włosy pod pachami? Bo ja się wczoraj myłam, i popatrzyłam sobię pod pachę, a tu... kilka nowych włosków A ostatnio patrzyłam ponad tydzień temu. Wam też szybko rosną?
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:19
Mycha - ja tam nie obliczam, nie patrzę na nie. Co tydzień je zgalam bo 1. mnie denerwują, 2. przez nie się bardziej (więcej) pocę.
Heh ja se moge zrobić dready pod pachami i mieć święty spokój ....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 19:14
1.Raczej urosną
2.Shamtu czy jak to sie pisze
3.Można, ale nie polecam, ponieważ później odrosną grubsze,silniejsze i ciemniejsze
4.Powinnaś sie cieszyć że cie nie odrastaja tak szybko :-)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 18:13
Sorx, że tak późno, ale mi tam wlosy poa pachami akurat strasznie wolno rosną ... Gdzieś tak po 2 tygodniach od zgolenia są widoczne... a tak to gole je latem i tak srednio co pol roku
A na nogach zimą nie golę wcale (bo po co? zwłaszcza, że ostatnio mam zwolnienie z w-f ;P) a latem 2 co 2/3 dzien .