| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Jejciu, co się ze mną dzieje?!?!?
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 17:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie chodzi o to,ze ja mam niby większe problemy. Nie chcę się kłócić z tego powodu bo co to jest za kłótnia pt. "kto ma większe problemy?". Po porstu usiłuję koleżankę powiadomić, że pobieranie krwi,moczu nie jest takie straszne...Po prostu nieraz mnie za przeproszeniem *wkurza* takie gadanie "aaaa bede miała pobieraną krew!!aaa..." jak ludzie na świecie mają naprawdę poważne problemy...Nie mówię,ze moje są poważne, po prostu przekazuję,że też mam poważne(aczkolwiek nie powazniejsze Razz ) problemy i jakoś z tym żyję..
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra, ale przecież żyję po morfologii!!! Ja tylko mówiłam, że mam badania... Ja tylko piszę co mi lekarz zlecił... Jutro mają być wyniki... Neutral Chyba nic mi nie jest. Ale dzisiaj rano miałam pewien problem, zaraz napiszę to w innym temacie Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2187507
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aaaaaa to sory mrowa Smile jakos bylam w gorszym stanie umyslowym i Twoja wypowiedz zrozumialam jako odniesienie do oglnego tematu, a nie pobierania krwi Smile sorka sorka (mam nauczke coby w pelni wladz umyslowych wchodzic na forum i pisac).
co do pobierania krwi to siem zgadzam z Toba Smile

(heh etraz sie bede wstydzic przez tydzien)

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:00   

Mycha - i jak, co wykazały badania?
Powrót do góry
Nikt
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 07:53   A może wyrostek?

Jeżeli boli cię tylko prawy jajnik, to moze to nie być jajnik, tylko może wyrostek? Jeśli tak, to w końcu dostaniesz bólów brzucha, torsji, biegunki. A jeśli to to, co myślę, to nie ma się czym przejmować, bo tylko ci wytną operacyjnie i będzie ok. Możesz mi uwierzyć, że to nic strasznego. Już 8 lat żyję bez wyrostka ;]. W szpitalu było najstraszniejsze to, że mama późno przychodziła (miałam 4 lata), a ja się strasznie bałąm sama w towarzystwie obcych ludzi.
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odpowiedz do Agentki.Znam wiele dziewczyn ktore dostaja okresu w wieku 10-12 lat a najwczrsniej dostala dziewczyna majaca 9 lat.I co ty na To????? Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 15:19   

Miracle napisał/a:
Odpowiedz do Agentki.Znam wiele dziewczyn ktore dostaja okresu w wieku 10-12 lat a najwczrsniej dostala dziewczyna majaca 9 lat.I co ty na To????? Very Happy

Na skutek ciężkiego pobicia mniemam
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aaa, no więc zapomniałam o wynikach Razz No więc mama była u lekarki po wyniki, i lekarka powiedziała, że wszystko mam ok. Jejq, a tak się bałam Confused Ale jakimś cudem jak jestem u siostry (czy tam u babci, jak kto woli, no bo razem mieszkają Razz) to się dobrze czuję... Ale zawsze najgorzej się czuję rano, bo zazwyczaj jak idę na 7:30 do szkoły, to jak wychodzę z domu to mnie zazwyczaj zaczyna boleć, i czuję śluz. Później jak wracam zazwyczaj o 13, to jest wszystko ok, a tak zazwyczaj koło 15-16 zaczyna się od nowa: ból, zawroty głowy itp. Ale na razie się polepsza. Zobaczymy jak będzie jutro.

Miracle - już się nie kłóć! To jest bardzo indywidualna sprawa.

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha-hm...A czy ona się kłóci? Razz
Poza tym to ile ty już masz to PMS? Dwa miesiące czy trzy?

Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle napisał/a:

Do Miracle: Każdy dojrzewa we własnym tempie, ale było już mówione że za taki przeciętny wiek uważa sie 13 (12) lat.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 22:45   

Agentka napisał/a:

Do Miracle: Każdy dojrzewa we własnym tempie, ale było już mówione że za taki przeciętny wiek uważa sie 13 (12) lat.

Jak również 10, 11, (...), 14, 15, 16... Rolling Eyes
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen napisał/a:

Jak również 10, 11, (...), 14, 15, 16... Rolling Eyes

Gab - stad sie wlasnie bieze przecietnosc Smile nie musisz wynmieniac Smile (przecietny jak dla mnie = srednia:))

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mrówka - no niby nie... Neutral A PMS mam miesiąc Confused
A do reszty: średnia to średnia, i wiele osób wykracza poza nią.

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:10   

Więc w takiej sprawie, jak np. występowanie miesiączki średnią jest trudno określić. Wink
Choć ogólny zarys to 13 lat, to jednak sami widzicie jak jest w "praktyce".
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie no nie spierajmy się już o ten wiek <peace> powiem tak: od każdej reguły są wyjątki Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu