| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
glany
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to zalezy czy oryginalkne czy nie ogolnie od 140 w gore.. ja kupilam za ponad 200.ale mam je juz troche i naprwde swietnie sie trzymaja.
polecam!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja kupiłam za 160 zł.
Mam je od sierpnia zeszłego roku.. czyli juz troche, były raz us zewca Wink ale trzymają się nieźle musze powiedzieć =D nie kupuj takich lo 120 na giełdzi, moja kumpela kupiła sobiem ^^ (no ale zalezy jakie zalezy gdzie, oczywiscie nie ma reguły) i sie potknęła na schodach w dniu zakupu i jej sie odkleila skóra w pewnym miejscu z buta noi tak głupio troche wygląda.

Numer Gadu-Gadu
2891618
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 17:07   

dobre glany kosztują 150-200 zł to zależy od firmy
polecam tutaj glany i szyte i klejone a nie tylko klejone bo są leprze
[jakby coś to ja mam Geparda i są dobre]
jeśli chcesz więcej dziurków, inne kolory wzory i ozdoby to od 300 w górę
a co do tego czy spodnie czy spódnica to przy spodniach nie rzucają się w oczy a przy spódnicy nie wyglądają zbyt kobieco [tak mi mówią]
wszystko zależy też od rozmiaru twojej stopy bo jak masz do 40 to glany powiększają stope - wyglądają dobrze przy krótkich spódniczkach
a jak masz więcej to raczej spodnie, ja np mam 43 i nie nosze glanów do krótkich spódnic [krótkich spódnic też nie nosze:D] bo wyglądam jak clown:)

wedle gustów upodobań i możliwości - życzę miłych glanów Albino
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 20:55   

Moje glanusie kosztowały 199,99 zł Wink I są cudne, hue hue. Tzn. zachowały kształt (już 2 rok użytkowania [oczywiście w lecie też w nich paradowałam xD]), skóra ma się dobrze, goździe nie odpadają itd. Wink
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh ja nie nosze glanow, nie sa w moim stylu i nie przepadam za takimi butami. Poza tym, do niczego mi nie pasuja, bo nie mam zadnych czarno-szarych rzeczy Rolling Eyes

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja glany nosze do wszystkiego koloru rzeczy =p
do żółtych, zielonych, czerwonych spodni ^^ innych kolorowych bluzek (np. punkowych albo w stypu hippie =) )
nie sądzę żeby glany musiały być do konkretnych kolorów, zresztą są różne kolory glanów
czerwone do kolan ostatnio widziałam Shocked omg jakie boskie...
albo w zielono niebieską kratke ^^ słiiiiit

Numer Gadu-Gadu
2891618
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 15:24   

a widziałaś takie czarno żółto czerwone? coś a`la ogniowe
poprostu sie rozpływam na ich widok ale i tak zawsze chciałam jaaaaaaaaaak najwięcej dzuiurek [do 30] i zielono czarne:]
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja kupuje sobie jak rozpiernicze te moje czarne Wink
czerwone (całe czerwone, nie z przetarciami tylko całe czerwone) albo w zilono niebieską kratkę do kolan ^^ hyh, to ejst chyba 20 czy 25 dziurek w jednym rzędzie ^^.
Nie neistety nie widziałam tych a'la ogniowych

Numer Gadu-Gadu
2891618
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:32   

JA ostatnio myslełam czy nie kupic sobie glanow:) boje sie troche dresow.... czy by mnie pobili. Ale jednak aczej kupie Smile najlepiej czarne.
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz dla mamy, ze to ty bedziesz nosic glany a nie ona. To tobie będzie ciężko. Moja siostra ma glany i nie narzeka. Ma fajne bo są wiśniowe. Ja też bym chciała mieć bo sa super.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:33   

UWAFA PILNE!!!POTRZEBUJE SZYBKĄ POMOC!!
GDZIE W WAWIE MOŻNA KUPIC GLANY?
W JAKIM SKLEPIE?
POMOCY,SZYBKO PLEASE!!!!
ALBO CHOCIAŻ NAZWA SKLEPU!
TYLKO NIE ZA DALEKO,NIE ZA WISŁĄ MOZE KOŁO CENTRUM ALE KIT Z TYM NAPISZCIE PLIS I ULICE JAK MOŻECIE!
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

osobiscie polecam sklep w alejach jerozloimskich - tak mniej wiecej an pzreciwko dworca srodmiecie - wchodzi sie w brame - z reszta tam jest wywieszka ze dr martens etc.
kupowalam tam kilka par - lubie ten sklep.

ewentualnie w halach kupieckich (czy jak to sie tam nazywa) i w tym ciagu stois przed - chyba tez mozna, tylko nie wiem czy oryginalne.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 01:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh.. W kratke w plomienie.. Bozesz ty moj jaka mnogosc Razz Mi tam starczaja moje desanty WP Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 10:41   

nidhogg napisał/a:
osobiscie polecam sklep w alejach jerozloimskich - tak mniej wiecej an pzreciwko dworca srodmiecie - wchodzi sie w brame - z reszta tam jest wywieszka ze dr martens etc.
kupowalam tam kilka par - lubie ten sklep.

ewentualnie w halach kupieckich (czy jak to sie tam nazywa) i w tym ciagu stois przed - chyba tez mozna, tylko nie wiem czy oryginalne.

A KIEDY TE SKLEPY SĄ MNIEJ WIECEJ OTWARTE (SZCZEGOLNIE TEN W A.JEROZOLIMSKICH)???
PLZ SZYBKO ODPOWIEDZCIEE!!!! Crying or Very sad
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 11:43   

Gabra - zwykłe, czarne glany powinnać kupić w jakimś większym sklepie obudwniczym, np. CCC czy coś takiego. A jak chcesz takie "wypasione" (Wink) no to tak jak Ci powiedziałą nidhogg.
Powrót do góry
Strona 5 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu