Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 16:05
ja kupiłam za 160 zł.
Mam je od sierpnia zeszłego roku.. czyli juz troche, były raz us zewca ale trzymają się nieźle musze powiedzieć =D nie kupuj takich lo 120 na giełdzi, moja kumpela kupiła sobiem ^^ (no ale zalezy jakie zalezy gdzie, oczywiscie nie ma reguły) i sie potknęła na schodach w dniu zakupu i jej sie odkleila skóra w pewnym miejscu z buta noi tak głupio troche wygląda.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 17:07
dobre glany kosztują 150-200 zł to zależy od firmy
polecam tutaj glany i szyte i klejone a nie tylko klejone bo są leprze
[jakby coś to ja mam Geparda i są dobre]
jeśli chcesz więcej dziurków, inne kolory wzory i ozdoby to od 300 w górę
a co do tego czy spodnie czy spódnica to przy spodniach nie rzucają się w oczy a przy spódnicy nie wyglądają zbyt kobieco [tak mi mówią]
wszystko zależy też od rozmiaru twojej stopy bo jak masz do 40 to glany powiększają stope - wyglądają dobrze przy krótkich spódniczkach
a jak masz więcej to raczej spodnie, ja np mam 43 i nie nosze glanów do krótkich spódnic [krótkich spódnic też nie nosze:D] bo wyglądam jak clown:)
wedle gustów upodobań i możliwości - życzę miłych glanów
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 20:55
Moje glanusie kosztowały 199,99 zł I są cudne, hue hue. Tzn. zachowały kształt (już 2 rok użytkowania [oczywiście w lecie też w nich paradowałam xD]), skóra ma się dobrze, goździe nie odpadają itd.
heh ja nie nosze glanow, nie sa w moim stylu i nie przepadam za takimi butami. Poza tym, do niczego mi nie pasuja, bo nie mam zadnych czarno-szarych rzeczy
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 14:36
ja glany nosze do wszystkiego koloru rzeczy =p
do żółtych, zielonych, czerwonych spodni ^^ innych kolorowych bluzek (np. punkowych albo w stypu hippie =) )
nie sądzę żeby glany musiały być do konkretnych kolorów, zresztą są różne kolory glanów
czerwone do kolan ostatnio widziałam omg jakie boskie...
albo w zielono niebieską kratke ^^ słiiiiit
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 15:24
a widziałaś takie czarno żółto czerwone? coś a`la ogniowe
poprostu sie rozpływam na ich widok ale i tak zawsze chciałam jaaaaaaaaaak najwięcej dzuiurek [do 30] i zielono czarne:]
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 17:42
ja kupuje sobie jak rozpiernicze te moje czarne
czerwone (całe czerwone, nie z przetarciami tylko całe czerwone) albo w zilono niebieską kratkę do kolan ^^ hyh, to ejst chyba 20 czy 25 dziurek w jednym rzędzie ^^.
Nie neistety nie widziałam tych a'la ogniowych
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:32
JA ostatnio myslełam czy nie kupic sobie glanow:) boje sie troche dresow.... czy by mnie pobili. Ale jednak aczej kupie najlepiej czarne.
Powiedz dla mamy, ze to ty bedziesz nosic glany a nie ona. To tobie będzie ciężko. Moja siostra ma glany i nie narzeka. Ma fajne bo są wiśniowe. Ja też bym chciała mieć bo sa super.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:33
UWAFA PILNE!!!POTRZEBUJE SZYBKĄ POMOC!!
GDZIE W WAWIE MOŻNA KUPIC GLANY?
W JAKIM SKLEPIE?
POMOCY,SZYBKO PLEASE!!!!
ALBO CHOCIAŻ NAZWA SKLEPU!
TYLKO NIE ZA DALEKO,NIE ZA WISŁĄ MOZE KOŁO CENTRUM ALE KIT Z TYM NAPISZCIE PLIS I ULICE JAK MOŻECIE!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:57
osobiscie polecam sklep w alejach jerozloimskich - tak mniej wiecej an pzreciwko dworca srodmiecie - wchodzi sie w brame - z reszta tam jest wywieszka ze dr martens etc.
kupowalam tam kilka par - lubie ten sklep.
ewentualnie w halach kupieckich (czy jak to sie tam nazywa) i w tym ciagu stois przed - chyba tez mozna, tylko nie wiem czy oryginalne.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Heh.. W kratke w plomienie.. Bozesz ty moj jaka mnogosc Mi tam starczaja moje desanty WP
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 10:41
nidhogg napisał/a:
osobiscie polecam sklep w alejach jerozloimskich - tak mniej wiecej an pzreciwko dworca srodmiecie - wchodzi sie w brame - z reszta tam jest wywieszka ze dr martens etc.
kupowalam tam kilka par - lubie ten sklep.
ewentualnie w halach kupieckich (czy jak to sie tam nazywa) i w tym ciagu stois przed - chyba tez mozna, tylko nie wiem czy oryginalne.
A KIEDY TE SKLEPY SĄ MNIEJ WIECEJ OTWARTE (SZCZEGOLNIE TEN W A.JEROZOLIMSKICH)???
PLZ SZYBKO ODPOWIEDZCIEE!!!!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 11:43
Gabra - zwykłe, czarne glany powinnać kupić w jakimś większym sklepie obudwniczym, np. CCC czy coś takiego. A jak chcesz takie "wypasione" () no to tak jak Ci powiedziałą nidhogg.