| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
ostatki:)
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 21:39   ostatki:)

siemka... jak bawiliscie sie na ostatkach:)???
do mnie przyszly kumpelki bylo zaczepiscie... byly od 19 do 21.30:) tanczylysmy i wogle roznosci:) do radia dzwonilysmy pozdrawialysmy.. buahaha poprostu cool chyba na zawsze zapamietam ten wieczor? a i jeszcze w butelke pogralysmy Mr. Green a jak wy spedziliscie ostatki??
Przejdź na dół
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 23:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja się jakos szczególnie nie bawiłam w tym roq..tak jakoś wyszło ... no ale cóż ... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wczoraj byłam u koleżaki na andrzejkach. Było naprawde suuuuper!!! Świetnie się bawiłam!!

Numer Gadu-Gadu
8619585
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u nas tak jakos wyszlo, ze w ogole sie nie bawilismy (chyba pierwszy raz w zyciu), wiec co tu duzo opowiadac.

Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie też nic... A szkoda Sad
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie fajniej biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja sobie byłam na sesji Dnd u kumpla do wpół 10 (wieczór) a ze wiedziałąm ze brat robi impreze w domu ze swoimi znajomymi to przyprowadziłam mojego mg do domq =p.
Od godziny 10 do godziny 5:22 (dokładnie =D) bawiliśmy się przednio (ja i koledzy mojego brata ^^). Potem kumple poszli (jedna kumpela uciekła troszkę przed 11 wiec troszkę wcześniej) a jeden został hmmm na "noc" =). O 10:30 pobudka, sprzątanie domq i robienie śniadanka Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 14:43   

A ja z moim przyjacielem Marcinkiem pozdro Smile ciągle sobie imprezujemy Wink jakis dobry film na PC pizza, cola, chipsy itd. I impra jak się patrzy SmileSmileSmile PS i dużo spox muzyki ale to juz po filmie, bo chyba nie wypada słuchac muzy na filmie, zwłaszcza na horrorze Twisted Evil
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:57   

Ja andrzejki spędziłam w objęciach A. Razz
I właściwie, to było lepsze niż wdzieranie się do jakiejś pseudo-dyskoteki do Podstawówki czy do Liceum. Smile
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym sie z wami dobrze bawiła jakbyscie nie myślały, zę jestm na dyskotece. Ale nie mam wam tego za złe.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja sie w tym roku nie bawilam Sad Exclamation Sad Exclamation Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle ja tez nie Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm wiecie, ale jest taka sprawa, ze ostatki sa przed wielkanoca a nie bozym narodzeniem..

"Ostatki, lud. mięsopust - trzy ostatnie dni karnawału. Następny dzień - środa popielcowa oznacza początek oczekiwania na Wielkanoc."

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nidhogg napisał/a:
hm wiecie, ale jest taka sprawa, ze ostatki sa przed wielkanoca a nie bozym narodzeniem..

"Ostatki, lud. mięsopust - trzy ostatnie dni karnawału. Następny dzień - środa popielcowa oznacza początek oczekiwania na Wielkanoc."

Dokladnie, też mi się tak wydawalo...

Numer Gadu-Gadu
1141814
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
a ja sobie byłam na sesji Dnd u kumpla do wpół 10 (wieczór) a ze wiedziałąm ze brat robi impreze w domu ze swoimi znajomymi to przyprowadziłam mojego mg do domq =p.
Od godziny 10 do godziny 5:22 (dokładnie =D) bawiliśmy się przednio (ja i koledzy mojego brata ^^). Potem kumple poszli (jedna kumpela uciekła troszkę przed 11 wiec troszkę wcześniej) a jeden został hmmm na "noc" =). O 10:30 pobudka, sprzątanie domq i robienie śniadanka Wink

I tak było za mało piwa, brakło wódki, fajki się skończyły a Evka pitła za wcześnie Smile Dobiero rozebrałem łóżko ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu