Możecie mi wytłumaczyć, co to znaczy "tkliwość"? No bo słyszałam że ta tkliwość pojawia się przed lub/i w czasie okresu. Ja jak zauwałyłam plamy na moich majtkach, to mi strasznie zaczęło serce bic, i przyłożyłam sobie rękę do serca. No i poczyłam, że mó biust nie jest taki że tak powiem "jędrny" (tylko się nie śmiejcie ) tylko jak się go rusza to niemal że "stoi" w miejscu. Czy to jest ta tkliwość?
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 11:04
tkliwosc oznacza (w duzym skrocie), ze piersi bola, sa wrazliwsze na dotyk, znaczy lekko sie dotknie i odczuwasz nieprzyjemne uczucie, nie wspominajac o tym, jak sie dostanie na przyklad - wtedy jest zdecydowanie nmiej przyjemnie
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 16:00
Mycha...No i kolejny raz zastanawiam się,czy ty na pewno piszesz na serio.... nidhogg dobrze opisała,co to znaczy tkliwość piersi,a to że Twoje nie są 'jędrne' po godzinie od dostania okresu to na pewno jest co innego.
Mróweczka
NO CO, NIE MOŻNA JUŻ SŁOWA NAPISAĆ!!?!?!?!? I TY SIĘ MRÓWKA DZIWISZ, JAKIE JA TEXTY PISZĘ I ODCHODZĘ. TO WSZYSTKO PRZE CIEBIE I KILKA INNYCH OSÓB. WSZYSTKO MI WYTYKACIE!!! A JAK SIĘ ZMIENICIE TO MOŻE JESZCZE KIEDYŚ WRÓCĘ!!!
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:21
I ta tkliwość nasila się przed okresem (jeden z symptonów nadchodzącego okresu ).
Mycha, wyłącz Caps Lock'a.
Mrówka też mówi co myśli, weź to pod uwagę. Napiała na początku coś do Ciebie, a potem na temat. Czyli defakto odpowiedziała Ci na zadane pytanie. Wyluzuj... Jesteś jak bomba, bo masz okres, to normalne, tylko musisz już starać się nad tym panować.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:36
i tkliwosci i to ze piersi sa twarde, jak to mycha napisala "stoi" w mijscu to tez normalne...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:40
Popieram Agentkę, według mnie Mycha nic złego nie robi, zapytała się i dostała odpowiedź jaką oczekiwała. Jakby się pytała o jakieś niedorzeczności to rozumiem, a po za tym pytanie o ten problem nie jest częste.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:46
Ludzie spokojnie ... Nie ma co sie tak wpieniac ... mycha wyłacz Capsa i nie krzycz ... nie wiem co sie tak nerwicujecie wszystko można wyjaśnić na spokojnie
Mycha chce się czegos dowiadywać, wymieniac opinie, poprostu to co się na forum robi, a to że pisze ze szczególmai to nie przestępstwo, jeśli kogos to denerwuje to nie musi odpisywać proste i logiczne
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:15
Ej no Agentka super ale czytaj ze zrozumieniem...Nikogo tutaj to nie denerwuje,po prostu napisałam co myśle a Wy od razu mnie zjeżdżacie . Mycha...eh...Ja Cię tu na siłę nie trzymam,możesz sobie odchodzić droga wolna...Nie wiem o co Ci teraz chodzi no ale dobra...I jak masz mi teraz łaskę robić,że "jak się poprawię..." to może lepiej jednak idź. Tak do niczego nie dojdziemy jeśli będziesz mi mówić,co mam robić. Ja nie będę się dla nikogo zmieniać,poprawiać-tak na marginesie.
Mróweczka
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:23
Elfka najeżdżanie to przede wszystkim poniżanie,wyzywanie innej osoby. Ja tylko napisałam swoją opinię No ale dobra, wy oczywiście wiecie lepiej i jak nie zmienicie swojego postępowania to odchodzę z forum Nie no dobra,żartuję.
Mróweczka
nie ja na ciebie Mróweczka nie najeżdzam , ale jak Mycha chce pisac tak jak pisze to nie wtrącajmy się, a oczywiście kązdy może swoje zdanie wyrazić ale dajmy se spopój, <peace> ludzie <peace>
Można to wykożystać w dobry sposób ... Jeśli dziewczyna ma podły humor bo ma okres i się na ciebie rzuca.... ściśnij jej pierś masz mórowane że da ci spokój
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!