| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Tkliwość piersi...
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 11:00   Tkliwość piersi... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możecie mi wytłumaczyć, co to znaczy "tkliwość"? No bo słyszałam że ta tkliwość pojawia się przed lub/i w czasie okresu. Ja jak zauwałyłam plamy na moich majtkach, to mi strasznie zaczęło serce bic, i przyłożyłam sobie rękę do serca. No i poczyłam, że mó biust nie jest taki że tak powiem "jędrny" (tylko się nie śmiejcie Razz) tylko jak się go rusza to niemal że "stoi" w miejscu. Czy to jest ta tkliwość?

Numer Gadu-Gadu
2187507
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 11:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tkliwosc oznacza (w duzym skrocie), ze piersi bola, sa wrazliwsze na dotyk, znaczy lekko sie dotknie i odczuwasz nieprzyjemne uczucie, nie wspominajac o tym, jak sie dostanie na przyklad - wtedy jest zdecydowanie nmiej przyjemnie

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha...No i kolejny raz zastanawiam się,czy ty na pewno piszesz na serio.... Rolling Eyes nidhogg dobrze opisała,co to znaczy tkliwość piersi,a to że Twoje nie są 'jędrne' po godzinie od dostania okresu to na pewno jest co innego.
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NO CO, NIE MOŻNA JUŻ SŁOWA NAPISAĆ!!?!?!?!? I TY SIĘ MRÓWKA DZIWISZ, JAKIE JA TEXTY PISZĘ I ODCHODZĘ. TO WSZYSTKO PRZE CIEBIE I KILKA INNYCH OSÓB. WSZYSTKO MI WYTYKACIE!!! A JAK SIĘ ZMIENICIE TO MOŻE JESZCZE KIEDYŚ WRÓCĘ!!!

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:21   

I ta tkliwość nasila się przed okresem (jeden z symptonów nadchodzącego okresu Wink ).

Mycha, wyłącz Caps Lock'a.
Mrówka też mówi co myśli, weź to pod uwagę. Napiała na początku coś do Ciebie, a potem na temat. Czyli defakto odpowiedziała Ci na zadane pytanie. Wyluzuj... Jesteś jak bomba, bo masz okres, to normalne, tylko musisz już starać się nad tym panować.
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli Mycha chce cos wiedzieć to sie pyta, dostała odpowiedz i wszystko cacy, po co na nia najeżdzać
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i tkliwosci i to ze piersi sa twarde, jak to mycha napisala "stoi" w mijscu to tez normalne...
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:40   

Popieram Agentkę, według mnie Mycha nic złego nie robi, zapytała się i dostała odpowiedź jaką oczekiwała. Jakby się pytała o jakieś niedorzeczności to rozumiem, a po za tym pytanie o ten problem nie jest częste.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie spokojnie ... Nie ma co sie tak wpieniac ... mycha wyłacz Capsa i nie krzycz ... nie wiem co sie tak nerwicujecie wszystko można wyjaśnić na spokojnie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha chce się czegos dowiadywać, wymieniac opinie, poprostu to co się na forum robi, a to że pisze ze szczególmai to nie przestępstwo, jeśli kogos to denerwuje to nie musi odpisywać proste i logiczne Mr. Green
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej no Agentka super ale czytaj ze zrozumieniem...Nikogo tutaj to nie denerwuje,po prostu napisałam co myśle a Wy od razu mnie zjeżdżacie Rolling Eyes . Mycha...eh...Ja Cię tu na siłę nie trzymam,możesz sobie odchodzić droga wolna...Nie wiem o co Ci teraz chodzi no ale dobra...I jak masz mi teraz łaskę robić,że "jak się poprawię..." to może lepiej jednak idź. Tak do niczego nie dojdziemy jeśli będziesz mi mówić,co mam robić. Ja nie będę się dla nikogo zmieniać,poprawiać-tak na marginesie.
Mróweczka Kwiat

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:18   

Nie no bo to co napisałaś to wyglądało trochę jak najeżdżanie na Mychę, a ja nie wiem za co...
A po za tym gratulacje rangi Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Elfka najeżdżanie to przede wszystkim poniżanie,wyzywanie innej osoby. Ja tylko napisałam swoją opinię Rolling Eyes No ale dobra, wy oczywiście wiecie lepiej i jak nie zmienicie swojego postępowania to odchodzę z forum Razz Nie no dobra,żartuję.
Mróweczka Kwiat

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ja na ciebie Mróweczka nie najeżdzam , ale jak Mycha chce pisac tak jak pisze to nie wtrącajmy się, a oczywiście kązdy może swoje zdanie wyrazić ale dajmy se spopój, <peace> ludzie <peace> Geek Joker Joker
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Można to wykożystać w dobry sposób Smile... Jeśli dziewczyna ma podły humor bo ma okres i się na ciebie rzuca.... ściśnij jej pierś masz mórowane że da ci spokój biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu