Wysłany: Sob 12 Lip, 2003 14:16 Teraz cos o mnie :D
Teraz postanowiłam napisac coś o mnie. A więc, mam na imię Katarzyna, Kasia, Kaśka, mówcie do mnie najlepiej panienka lub panienka_wierzba
A więc, mam 13 lat, znaczy 13 i pół bo urodziłam się 13 Lutego 1990 roku.
Teraz idę do klasy pierwszej gimnazjum, uwielbiam w-f matme tez lubie, przyrode, pasowały mi zajęcia bardzo z chemii i fizyki na przyrodzie jak robilismy. E... lubie sport, muzykę, chłopców, dziewczynki też, ale ino jako koleżanki, obecnie jestem zakochana !!!
No co moge jeszcze o sobie powiedzieć. Mam mniej więcej 163 cm, wzrostu. waże 44,5 kg. chcę ważyć więcej, gdzieś nie więcej niż 50, do 48 mam ciemne blond włosy, niebiesko-zielono-szare oczy, nie wiem dokładnie jaki to kolor. no kurcze, kiedyś dam tu swoje zdjęcie, teraz kończe bo za bardzo sie rozpisałąm
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Witajcie!
Po pierwsze gratuluje miłości...
( Też często byłem zakochany ale jakoś na wakacje mi przechodzi... ).
A i też mam 13 latek jak ty
A i jeszcze musze powiedzieć że jesteś bardzo miła i fajna.
( A waga się nie przejumuj ).
_________________ Przepraszam wszystkie dziewczyny na tym forum!!! W szczególności: Toje, Iśke, Nene, Wero...
mi moja waga nie przeszkadza:D jakies 63kilo przy 180cm wzrostu, niewiem czy to duzo czy malo czy dobrze.
chyba jestes jedna z niewielu dziewczyn ktore twierdza na odwrot wiekszosci ze sa za chude i chcialy by wazyc troche wiecej i bardzo dobrze.
_________________ gg4537949
The Gods made heavy metal,
and then saw they it was good
they set so play it lauder than hell
promise thats be good
when loosers say "it's over" will
you know that is a lie
the Gods made heavy metal,
and its never gonna die!
Idusia-czy ty masz może tak na imię?To znaczy Ida?Jakby co,to ja mam tak na imię. To smutne,ale na świecie coraz więcej Id!!!! Dobra,skoro jestem już tu,to dodam coś od siebie....o sobie Więc-mam na imię Ida,ale wolę,jak ktoś do mnie mówi Idda...mam trochę przezwisk(trochę )Idda,Idda-budda,Ipa,Jipkis(tak-przez "j"!),odys,lub "the odys von Staszczuk:)Moja siostra przezywa mnie glista,kluska(ale to nie przez to,że jestm pulchna,bo nie jestem),a brat "dzidźka" Mam 13(prawie)lat,około 160 cm.wzrostu,wagę......43 .Teraz o moich zainteresowaniach-lubię muzykę,jestem wybuchową mieszanką muzyki,bo słucham przeciwstawnych do siebie rodzajów.Np.metal-klasyka,serio! Wszyscy uważąją mnie za dziwną,oprócz takiej Natali S.,z którą w zezsłym roku w szkole muzycznej siedziałam na teorii,ale pani nas przeasadziła... Sporty-lubię siatkę(kocham),nogę....kosza NIE TRAWIĘ!!!!Obecny stan-ozsołomiona(ze względu na nową sytuację-gimnazjum),ale i zakochana-w chłopaku z nowej klasy To chyba wszystko,co miałam do powiedzenia..jak na razie
Kasiu,lepiej nie mów że chcesz ważyć więcej bo ja waże więcej i żaluje
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl