| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Teraz cos o mnie :D
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Lip, 2003 14:16   Teraz cos o mnie :D Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz postanowiłam napisac coś o mnie. A więc, mam na imię Katarzyna, Kasia, Kaśka, mówcie do mnie najlepiej panienka lub panienka_wierzba Razz
A więc, mam 13 lat, znaczy 13 i pół bo urodziłam się 13 Lutego 1990 roku.
Teraz idę do klasy pierwszej gimnazjum, uwielbiam w-f matme tez lubie, przyrode, pasowały mi zajęcia bardzo z chemii i fizyki na przyrodzie jak robilismy. E... lubie sport, muzykę, chłopców, dziewczynki też, ale ino jako koleżanki, obecnie jestem zakochana Love Love Love !!!
No co moge jeszcze o sobie powiedzieć. Mam mniej więcej 163 cm, wzrostu. waże 44,5 kg. chcę ważyć więcej, gdzieś nie więcej niż 50, do 48 Wink mam ciemne blond włosy, niebiesko-zielono-szare oczy, nie wiem dokładnie jaki to kolor. Wink no kurcze, kiedyś dam tu swoje zdjęcie, teraz kończe bo za bardzo sie rozpisałąm

Numer Gadu-Gadu
2891618
menek
Spammer
Spammer

PostWysłany: Sob 12 Lip, 2003 14:30   Re: Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witajcie!
Po pierwsze gratuluje miłości...
( Też często byłem zakochany ale jakoś na wakacje mi przechodzi... Laughing ).
A i też mam 13 latek jak ty Smile
A i jeszcze musze powiedzieć że jesteś bardzo miła i fajna.
( A waga się nie przejumuj ).

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Lip, 2003 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki menek ty też jestes fajny i świtnie mi się z tobą gada, tak na marginesie zapomniałam dodać swoje adresy i numery kontaktowe :

panienka_wierzba@op.pl 2891618, numer gg, ewentualnie panienka_elfka@op.pl

Numer Gadu-Gadu
2891618
zyraf

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 02:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi moja waga nie przeszkadza:D jakies 63kilo przy 180cm wzrostu, niewiem czy to duzo czy malo czy dobrze.
chyba jestes jedna z niewielu dziewczyn ktore twierdza na odwrot wiekszosci ze sa za chude i chcialy by wazyc troche wiecej i bardzo dobrze.

they set so play it lauder than hell
promise thats be good
when loosers say "it's over" will
you know that is a lie
the Gods made heavy metal,
and its never gonna die!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 14:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziękuję ci drogi żyrafie :*

Numer Gadu-Gadu
2891618
Idusia

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiem tylko ze oczy masz podobne do moich, ale ni mówią że przy źrenicach mam jeszcze żółte
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Wrz, 2003 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ojej ja tez jestem zakochana!!! I to niezle. Jest on niestety niedozdobycia...
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Wrz, 2003 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ojojoj...ja mam 158 i waże 48 kg. a wszyscy mi mówia że jestem za chuda...weź się ostro za jedzenie!!!
p.s gratulacje miłości Embarassed

Numer Gadu-Gadu
730730
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 2003 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idusia-czy ty masz może tak na imię?To znaczy Ida?Jakby co,to ja mam tak na imię. Very Happy To smutne,ale na świecie coraz więcej Id!!!! Crying or Very sad Dobra,skoro jestem już tu,to dodam coś od siebie....o sobie Smile Więc-mam na imię Ida,ale wolę,jak ktoś do mnie mówi Idda...mam trochę przezwisk(trochę Wink )Idda,Idda-budda,Ipa,Jipkis(tak-przez "j"!),odys,lub "the odys von Staszczuk:)Moja siostra przezywa mnie glista,kluska(ale to nie przez to,że jestm pulchna,bo nie jestem),a brat "dzidźka" Evil or Very Mad Mam 13(prawie)lat,około 160 cm.wzrostu,wagę......43 Embarassed .Teraz o moich zainteresowaniach-lubię muzykę,jestem wybuchową mieszanką muzyki,bo słucham przeciwstawnych do siebie rodzajówSmile.Np.metal-klasyka,serio! Alien Wszyscy uważąją mnie za dziwną,oprócz takiej Natali S.,z którą w zezsłym roku w szkole muzycznej siedziałam na teorii,ale pani nas przeasadziła... Sad Sporty-lubię siatkę(kocham),nogę....kosza NIE TRAWIĘ!!!!Obecny stan-ozsołomiona(ze względu na nową sytuację-gimnazjum),ale i zakochana-w chłopaku z nowej klasy Wink To chyba wszystko,co miałam do powiedzenia..jak na razie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 2003 08:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A!NO właśnie-wygląd!Mam zielone oczy,kasztanowe Question włosy,dość normalną budowę(jak na 13 lat),i w ogóle uważąm się za dość...brzydką Sad .Niestety,nie umiem powiedzieć sobie,ze jestem ładna,tylko ciągle sobie wmawiam,że jestem GGB(gruba,głupia i rzydka-ten skrót wymyśliłąm,jak byłam może..w 2 klasie podstawówki Question )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 27 Maj, 2004 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kasiu,lepiej nie mów że chcesz ważyć więcej bo ja waże więcej i żaluje Crying or Very sad Razz

Numer Gadu-Gadu
1639597
Odpowiedz do tematu