| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Tu każdy może sobie składać świąteczne życzonka
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 18:27   Tu każdy może sobie składać świąteczne życzonka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W tym temacie każdy może sobie nawzajem składać świąteczne i noworoczne życzenia

Malvina - życzę Ci szybkiego powrotu na forum

czarna_92 - życzę Ci abyś czuła się tu jak u siebie w domku i abyś pobyła tu znami jak najdłużej

Ona_89 - zyczę Ci abyś w przyyszłości wyrosła na fajną kucharkę
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wAm ~~ WsZyStKim żYczę:

WeSoŁyCH^^śWiĄt
i szczęśliwego nowego roku =D

I aby grono odwiedzających nasze (moge tak powiedzieć?) forum wzrosło =]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1826428
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 19:07   

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia szalonego Sylwestra (małego kaca Mr. Green) Szczęśliwego Nowego Roku.

życzę Wszystkim użytkownikom forum Smile
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pysznego jedzonka na wigilijnym stole, duuuuuuuużo prezentów i spełnienia marzeń wszystkim formuowiczom
życzy
Ona89

Cytat:
I aby grono odwiedzających nasze (moge tak powiedzieć?) forum wzrosło =]

Młoda bez komentarza... Rolling Eyes Dobrze wiesz o co mi chodzi.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niech się spełnią te bożonarodzeniowe życzenia
te łatwe i te trudne do spełnienia
Niech się spełnią te duże i małe
te mówione głośno lub wcale
Niech się spełni to wszytsko krok po kroku
Tego Wam życzę w nowym roku Smile

Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 21:11   

Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Młoda to pokemon!
Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF!

A ja wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.
Agniesi12, żeby dodała jeszcze 10 kandydatur na moda,
Ninie, żeby dostała ciekawe prezenty,
Onej89, żeby dodawała nam jeszcze ciekawsze przepisy,
Fierzbie, Wesooooołych Świąt ;*****
Femme, "najedz się drożdży i rooośnij malutka!" XDD
Muz, ho-ho-ho, wesołych świąt

I innym też wesooołych świąt!
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 21:15   

Paskuda jedna!
"Kaaaaaaaśka, ale przytyłaś!" >:]

Tak, tak, wszystkiego najlepszego, smacznego karpia, hojnego Mikołaja, świątecznej atmosfery, blablabla... i blablabla... nie umiem składać życzeń.. blablabla... wesołego sylwestra, szampańskiej zabawy... [ale oklepane XD!]

Dla wszystkich wielkie MUUUUUA! :**************************
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 22:27   

To ja wam wszystkim życzę:
Kochane Misiaki - Wesołego Karpia, święconego opłatka, miłych chwil w rodzinnym gronie, zamarzania na pasterce, bałwana pod oknami i wszystkiego czego tylko sobie zażyczcie, a także wielu odwiedzin na forum w tym czasie, bo to też ważne Smile
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam wszystkich. A teraz ide spac. muaaaa ;-P

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja wszystkim i sobie Wink życzę ... aby te święta były jeszcze lepsze od poprzednich, aby sylwester był udany Wink
Pozatym
dużo zdrówka, szczęscia w zyciu i miłosci, pomyślnosci, znalezienia bliskiej osóbki która obdarzy was miłoscią a jesli juz takową posiadacie aby układało wam się jak najlepiej, pozatym życzę wam jak niejmniej sytuacji nieprzyjemnych, jak najmniej kłótni, jak najwiecej radości, spełnienia wszystkich marzeń nawet tych najskrytszych ... życzę wam wszystkiego naj naj Wink

życzę Nenie, KleO, Nemei (ciekawe czy jeszcze nas odwiedza), Iśce, Małej (Jeszcze więcej świetnych zdjęć Wink), Panowi Feanorkowi Wink, Dexterowi, Kamixowi, Eregothowi, Bike_chan, mroweczce, codiemu, Femme Fatale :*, R2, KoT, Weronika, Tavion, Inteligencja,Idze, DeadCorpsesowi, Arenowi i całej reszcie naszej forumowej "rodzinki"
to tak ogółem i skrótowo napisałam bo nie potrafie do każdego dobrać innych słów Wink

A dokładniej

ToJa - Aga Tobie zyczę aby święta w Twojej rodzinie były jak najszczęśliwsze, aby udało się pomóc Twojemu tacie, i aby serwis dziecionline działał bez zarzutu, żadnych Matrixów-cofnięć w czasie Wink
Deg - Cóż Ci życzyć Wink Duzo zdrówka dla Ciebie, Twojej żony i Gabrysi Smile

Noid - Tobie i sobie zyczę Wink zresztą sam wiesz co Wink :* ... pozatym spełnienia wszytskich marzeń i oby ten rok przyniósł jak najwięcej miłych chwil Wink

panienka_wierzba - Tobie siostrzyczko Smile zyczę ... jak najmniej smuteczków i problemów, aby kazde z Twoich marzeń sie spełniło Wink :* mua I oczywiście mamy sie spotkac Wink wiesz o tym biggrin
Pulkownik Nikt - robaczkowi w lateksowym kombinezoniku zycze spełnienia marzeń Wink
EU07 - wszystkiego najlepszego :*
elfka_nenar - Mojemu kochankowi Smile cóż tu zyczyć Wink wszytekigo naaaaaj biggrin

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wink
życzę wam wszystkim :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
_inspektor_
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:14   

a mnie ktoś złoży życzenia ? :|
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:17   

Jaaaaaaaa! ;*******

Wszystkiego najlepszego, ostrej rózgi przećwiekowanej, nowego mózgu, trochę oleju do głowy i przede wszystkim, prywatnego nauczyciela gotowego nauczyć cię myślenia!
Mua, kotku! Dla ciebie wszystko! ;***
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ludki =) teraz an mnie kolej czyż nie? ah, chciałabym Wam wszystkim z osobna złożyć życzonka, wypisze tyle osóbków ile pamiętam na ta chwilę więcej prosze przypominać mi ^^

Agnieszce12 -żebyś sie oważyła pogadać z tym swoim "wymarzonym" chlopaczkiem =)
Arenowi -Ty nasz romantyku Ty Wink pisz wierszyki pisz
Deg'owi - Jak najmilszych świat w gronie rodziny =) oby Twoja kochana córusia też kiedyś nas sobie ładnie odwiedzałą i wogóle. Ucałuj ją ode mnie "mua =*" i for żoncia Wink.
ElfkaNenar - oj słonko =D a więc Wink 1, tego faceta z tym psem co mówiłaś =) 2,jak najdłuzszego grania na gitarce =p 3,Wierzby w domku i w dzień i w nocy =D 4, wsyzstkeico czego zamarzysz =*
EU07 - tanich biletów kolejowych? Wink hyhy, powodzenia w szkole =)
Femme Fatale - no co Ci moge Puchiko dać co nyo? =) (a ja będe udawać Dejiko ^^) no więc słoneczko czego tylko chcesz, i rozwijaj talencik pisarski, rozwijaj =D.
Frigg - co ja moge zyczc takiej kobiecie jak Ty? hm.. =] moze sukcesów w zyciu [prywatnym i zawodowym Wink no pozdrawiam =*.
Idda - =p, tego syneczka od wody kolońskiej =*
Inteligencja - moze jeszcze wiecej yntelygencyji? =D
Kamix - hm.. co ja mogę Tobie zyczyć chlopei =) gotuj smarz i wogóle co tylko mozesz Wink bo masz talenta wydaje mi sie =p
Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =)
Kot - kici kici, mraaaaaau =) nie wiem co Ci zyczyc, duzio duzio causków =*/
Mała -aaaaj a bym o Tobie zapomniała Wink kochanie, wielu wielu pięknych fotek jak dotychczas, jak najwięcej facetów (ostrych słonko, ostrych =p) zarywaj laska zarywaj =) i czego tylko chcesz =******* muaaaa
mroweczka - słonko, jeszcze 20 modów Wink =*
Mycha92 - bezbolesnych miesiączek Wink hyhy
Nena - yo ziom =D czego tylko zamarzysz misiaku =p, wielu wilelu nie odstających strączków (mam nadzieję że nie pomyliłam osób i to ty pisałas keidyś że denerwują Cię sterczące wloski Wink ). =*
Nidhogg - =) Ty jeszcze na forum króciutko, więc czego tam sobie tylko zamarzysz ze swoich prywatnych sprawem oraz zebys nam z forum niepouciekała Wink.
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami Wink ).
Ona89 - szkoły gastronomicznej? =) hyhy, czego tylko chcesz =*.
pan_feanor - grrrr ^^ duzio duzio prezencików od Ewci i Agnieszki, i jak najmniejszego wkurzania (przez) siostry(ę) Wink =).
Pulkownik Nikt - eh maly rycerzyku Wink hyhy więc wielu wielu prezentów =) uśmiechów i czego tylko sobie zapragniesz chlopczyku ^^ (i zebysmy sie spotkali jak bede do Kindzi jechac =p).
Słoneczko - powodzenia z chłopakiem =) i wielu sukcesów w zyciu rodzinnym.
Tavion -oh kochana =]. Wielu wieeelu głupich pomysłów =) słodziutkich likerów, ogromu Avatarków i zeby juz nikt nie ośmielił się mówić że "Fierzba" nie jest tekstem zastrzezonym Wink.
ToJa - no słodka =) 3maj sie mocno, mnóstwo szczęścia, pieniedzy ic zego tylko chcesz dla taty i całej rodziny =*.
Wero - no dizewcyznko =] powodzenia w szkółce Wink, nie denerwuj się, pisz dużo w ksiażce i duzo duzo słodyczy.

Poza tym słonka =).
O czym tylko zamarzycie, aby święta te były spędzone tylko z tymi których kochacie, z którymi chcecie być, aby nitk nie został sam. Ślicznotki moje i moji ukochani przystojniacy, wiele miłości oraz wiele wiele wiele szczęścia =).
Ciocia Fierzbusia* składa życzonka, żegnam =*

*=by Tavion =)

Ostatnio zmieniony przez panienka_wierzba dnia Pon 20 Gru, 2004 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2891618
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:24   

Dorzucę jeszcze słownik ortograficzny.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:

EU07 - tanich biletów kolejowych? Wink hyhy, powodzenia w szkole =)
Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =)
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami ).

aaah Smile Smile EU dorzucam się do życzeń od Wierzby Wink
Siostra ...a co do tych "buzi z koleżanerczkami" Noida ... to nie dam Smile :* :* :* :* <-- for Noid Smile
Dziekuję Ci za życzonka Haaah a chomiki co siedzą jeszcze w zoologicznym dziękują też biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu