Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pysznego jedzonka na wigilijnym stole, duuuuuuuużo prezentów i spełnienia marzeń wszystkim formuowiczom
życzy
Ona89
Cytat:
I aby grono odwiedzających nasze (moge tak powiedzieć?) forum wzrosło =]
Młoda bez komentarza... Dobrze wiesz o co mi chodzi.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Niech się spełnią te bożonarodzeniowe życzenia
te łatwe i te trudne do spełnienia
Niech się spełnią te duże i małe
te mówione głośno lub wcale
Niech się spełni to wszytsko krok po kroku
Tego Wam życzę w nowym roku
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 21:11
Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Młoda to pokemon!
Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF!
A ja wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.
Agniesi12, żeby dodała jeszcze 10 kandydatur na moda,
Ninie, żeby dostała ciekawe prezenty,
Onej89, żeby dodawała nam jeszcze ciekawsze przepisy,
Fierzbie, Wesooooołych Świąt ;*****
Femme, "najedz się drożdży i rooośnij malutka!" XDD
Muz, ho-ho-ho, wesołych świąt
I innym też wesooołych świąt!
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 21:15
Paskuda jedna!
"Kaaaaaaaśka, ale przytyłaś!" >:]
Tak, tak, wszystkiego najlepszego, smacznego karpia, hojnego Mikołaja, świątecznej atmosfery, blablabla... i blablabla... nie umiem składać życzeń.. blablabla... wesołego sylwestra, szampańskiej zabawy... [ale oklepane XD!]
Dla wszystkich wielkie MUUUUUA! :**************************
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 22:27
To ja wam wszystkim życzę:
Kochane Misiaki - Wesołego Karpia, święconego opłatka, miłych chwil w rodzinnym gronie, zamarzania na pasterce, bałwana pod oknami i wszystkiego czego tylko sobie zażyczcie, a także wielu odwiedzin na forum w tym czasie, bo to też ważne
A ja wszystkim i sobie życzę ... aby te święta były jeszcze lepsze od poprzednich, aby sylwester był udany
Pozatym
dużo zdrówka, szczęscia w zyciu i miłosci, pomyślnosci, znalezienia bliskiej osóbki która obdarzy was miłoscią a jesli juz takową posiadacie aby układało wam się jak najlepiej, pozatym życzę wam jak niejmniej sytuacji nieprzyjemnych, jak najmniej kłótni, jak najwiecej radości, spełnienia wszystkich marzeń nawet tych najskrytszych ... życzę wam wszystkiego naj naj
życzę Nenie, KleO, Nemei (ciekawe czy jeszcze nas odwiedza), Iśce, Małej (Jeszcze więcej świetnych zdjęć ), Panowi Feanorkowi , Dexterowi, Kamixowi, Eregothowi, Bike_chan, mroweczce, codiemu, Femme Fatale :*, R2, KoT, Weronika, Tavion, Inteligencja,Idze, DeadCorpsesowi, Arenowi i całej reszcie naszej forumowej "rodzinki"
to tak ogółem i skrótowo napisałam bo nie potrafie do każdego dobrać innych słów
A dokładniej
ToJa - Aga Tobie zyczę aby święta w Twojej rodzinie były jak najszczęśliwsze, aby udało się pomóc Twojemu tacie, i aby serwis dziecionline działał bez zarzutu, żadnych Matrixów-cofnięć w czasie
Deg - Cóż Ci życzyć Duzo zdrówka dla Ciebie, Twojej żony i Gabrysi
Noid - Tobie i sobie zyczę zresztą sam wiesz co :* ... pozatym spełnienia wszytskich marzeń i oby ten rok przyniósł jak najwięcej miłych chwil
panienka_wierzba - Tobie siostrzyczko zyczę ... jak najmniej smuteczków i problemów, aby kazde z Twoich marzeń sie spełniło :* mua I oczywiście mamy sie spotkac wiesz o tym
Pulkownik Nikt - robaczkowi w lateksowym kombinezoniku zycze spełnienia marzeń
EU07 - wszystkiego najlepszego :*
elfka_nenar - Mojemu kochankowi cóż tu zyczyć wszytekigo naaaaaj
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt
życzę wam wszystkim :*
_inspektor_ Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:14
a mnie ktoś złoży życzenia ? :|
Tavion Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:17
Jaaaaaaaa! ;*******
Wszystkiego najlepszego, ostrej rózgi przećwiekowanej, nowego mózgu, trochę oleju do głowy i przede wszystkim, prywatnego nauczyciela gotowego nauczyć cię myślenia!
Mua, kotku! Dla ciebie wszystko! ;***
no ludki =) teraz an mnie kolej czyż nie? ah, chciałabym Wam wszystkim z osobna złożyć życzonka, wypisze tyle osóbków ile pamiętam na ta chwilę więcej prosze przypominać mi ^^
Agnieszce12 -żebyś sie oważyła pogadać z tym swoim "wymarzonym" chlopaczkiem =)
Arenowi -Ty nasz romantyku Ty pisz wierszyki pisz
Deg'owi - Jak najmilszych świat w gronie rodziny =) oby Twoja kochana córusia też kiedyś nas sobie ładnie odwiedzałą i wogóle. Ucałuj ją ode mnie "mua =*" i for żoncia .
ElfkaNenar - oj słonko =D a więc 1, tego faceta z tym psem co mówiłaś =) 2,jak najdłuzszego grania na gitarce =p 3,Wierzby w domku i w dzień i w nocy =D 4, wsyzstkeico czego zamarzysz =*
EU07 - tanich biletów kolejowych? hyhy, powodzenia w szkole =)
Femme Fatale - no co Ci moge Puchiko dać co nyo? =) (a ja będe udawać Dejiko ^^) no więc słoneczko czego tylko chcesz, i rozwijaj talencik pisarski, rozwijaj =D.
Frigg - co ja moge zyczc takiej kobiecie jak Ty? hm.. =] moze sukcesów w zyciu [prywatnym i zawodowym no pozdrawiam =*.
Idda - =p, tego syneczka od wody kolońskiej =*
Inteligencja - moze jeszcze wiecej yntelygencyji? =D
Kamix - hm.. co ja mogę Tobie zyczyć chlopei =) gotuj smarz i wogóle co tylko mozesz bo masz talenta wydaje mi sie =p
Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =)
Kot - kici kici, mraaaaaau =) nie wiem co Ci zyczyc, duzio duzio causków =*/
Mała -aaaaj a bym o Tobie zapomniała kochanie, wielu wielu pięknych fotek jak dotychczas, jak najwięcej facetów (ostrych słonko, ostrych =p) zarywaj laska zarywaj =) i czego tylko chcesz =******* muaaaa
mroweczka - słonko, jeszcze 20 modów =*
Mycha92 - bezbolesnych miesiączek hyhy
Nena - yo ziom =D czego tylko zamarzysz misiaku =p, wielu wilelu nie odstających strączków (mam nadzieję że nie pomyliłam osób i to ty pisałas keidyś że denerwują Cię sterczące wloski ). =*
Nidhogg - =) Ty jeszcze na forum króciutko, więc czego tam sobie tylko zamarzysz ze swoich prywatnych sprawem oraz zebys nam z forum niepouciekała .
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami ).
Ona89 - szkoły gastronomicznej? =) hyhy, czego tylko chcesz =*.
pan_feanor - grrrr ^^ duzio duzio prezencików od Ewci i Agnieszki, i jak najmniejszego wkurzania (przez) siostry(ę) =).
Pulkownik Nikt - eh maly rycerzyku hyhy więc wielu wielu prezentów =) uśmiechów i czego tylko sobie zapragniesz chlopczyku ^^ (i zebysmy sie spotkali jak bede do Kindzi jechac =p).
Słoneczko - powodzenia z chłopakiem =) i wielu sukcesów w zyciu rodzinnym.
Tavion -oh kochana =]. Wielu wieeelu głupich pomysłów =) słodziutkich likerów, ogromu Avatarków i zeby juz nikt nie ośmielił się mówić że "Fierzba" nie jest tekstem zastrzezonym .
ToJa - no słodka =) 3maj sie mocno, mnóstwo szczęścia, pieniedzy ic zego tylko chcesz dla taty i całej rodziny =*.
Wero - no dizewcyznko =] powodzenia w szkółce , nie denerwuj się, pisz dużo w ksiażce i duzo duzo słodyczy.
Poza tym słonka =).
O czym tylko zamarzycie, aby święta te były spędzone tylko z tymi których kochacie, z którymi chcecie być, aby nitk nie został sam. Ślicznotki moje i moji ukochani przystojniacy, wiele miłości oraz wiele wiele wiele szczęścia =).
Ciocia Fierzbusia* składa życzonka, żegnam =* *=by Tavion =)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ostatnio zmieniony przez panienka_wierzba dnia Pon 20 Gru, 2004 17:27, w całości zmieniany 1 raz
EU07 - tanich biletów kolejowych? hyhy, powodzenia w szkole =)
Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =)
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami ).
aaah EU dorzucam się do życzeń od Wierzby
Siostra ...a co do tych "buzi z koleżanerczkami" Noida ... to nie dam :* :* :* :* <-- for Noid
Dziekuję Ci za życzonka Haaah a chomiki co siedzą jeszcze w zoologicznym dziękują też