Ale jesli tych włosów nie widac bo sa jasne to po co je golic? ja zazdroszcze dziewczynom ktore maja jasniutkie wloski a gola je tylko dlatego ze inne tak robia Ja mam czarne widoczne kłaki wiec musze ale i tak gole najrzadziej jak sie tylko da, w razie koniecznosci. Co innego jesli te włoski sa widoczne ale jasnych włosków raczej nie widac na skórze.
Poza tym dziewczyny zwykle maja tez widoczne wlosy na rekach i gdyby byla moda na golenie ich to kazda by je zaczela golic nawet jakby ich prawie nie miala
Wg. mnie prawdziwy facet powinien szanowac naturalnosc dziewczyny i na pewno nie patrzec na nia kszywo tylko dlatego ze ma wlosy na nogach przeciez on tez ma i to gorsze i niech sie cieszy ze sam nie musi ich golic.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 11:10
hm no nie wime, tak juz sie utarlo, ze kobieta winna miec gladkie nogi - juz nawet nie chodzi o wyglad, ino o 'macalnosc', zazwyczaj faxeta nie glaszzce sie po nogach (no dobra - zradziej niz facet glaszcze babe) - stad powiedzmy chec golenia, i faceci zazwyczaj nie chodza w krotkich kieckach.
po za tym jak dla mnie smiesznie to wyglada jak laska idzie w rkotkiej kiecce - jest lato, swieci slonce i widac te wlosy jak 150, takie mechate nozki (jak jest slonce i taka osoba stanie pod swiatlo to siwetie widac nawet jak sa super jasne), jedna z moich kolezanek ma taki dziwny nawyk, ze goli lydki a uda zostawia i wlasnie w lecie, orzy krotkiej kiecce to wyglada cokolwiek zabawnie.
jednakze, depilacja ponad wszytsko. golenie to porazka, nie dosc, ze szybciej to jeszce wiecej i twardsze odrastaja.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name