| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
stanik- czemu każą mi go nosić!!!
Autor Wiadomość
Ambra Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 17:42   stanik- czemu każą mi go nosić!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeglądałąm waszą stronę i widziałam,że wiele z was ma problem od kiedy można zacząć nosić stanik. Ja mam inny problem. Mam 12 lat i już dość duże piersi jak na dziewczyne w moim wieku(duże B). Problem jest w tym, że strasznie nie lubie nosić stanika- czuje sie w nim jak w jakiejś zbroi. Czy to jest jakiś przymus by go nosić? Mieszkam obok szkoły i jak mam WF to po prostu idę na przerwie i go zakładam, ale poza tym to nie noszę i teraz wszystkie-moja mama, siostra i dziewczyny mówią mi że powinnam już nosić stanik cały czas. Dobrze sie czuje bez stanika i piersi mi nie przeszkadzaj w normalnym życiu. NAwet jak mi obwisna to przecież moja sptawa a nie innych, a to, że mi czasem widać sutki- przecież chłopacy też mają sutki i też im czasem widać, tyle, że mają miejsze. Poradźcie mi- jak przekonać moją mamę (bo to ona głównie nalega bym nosiła biustonosz), że stanik nie jest zawsze konieczny.Plisss!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak jest zazwyczaj że na początku sie nie chce go nosic a pozniej to nosi się go cały czas Wink
To normalne że coś Cię uwiera drapie przeszkadza Smile
No niesttey musisz nosic stanik i na to nie ma rady Wink
A żeby sobie to uprzyjemnić to idź do sklepu i wybierz sobie taki jaki Ci sie bedzie podobał Wink jeśli nie lubisz takich słodkich koronkowych staników to zawsze możesz sobie kupić top albo jakiś inny Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:14   

Powinnaś nosić stanik.. rozumiem ze nie masz ochoty bo jest niewygodny.. ale chyba nie chcesz na starośc miec obwisłych piersi? Rolling Eyes nie nie? Twoja mama zmusza cię bo pewnie wie co się z tym wiąze jak bys go nie nosiła. Przyzwyczaisz sie, zacznij nosic go codziennie Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podpisuję się pod innymi Wink Ja na poczatku też nie chciałam. Ale i tak prędzej czy później będziesz musiała zacząć,a stanik naprawdę jest przydatny(jeśli ma się duże piersi,a z Twojego potu wynika,że Ty masz). Nie traktuj tego jak zła koniecznego-na poczatku rzeczywiście trudno się przyzwyczaić,ale z czasem to mija Wink
Mróweczka Kwiat

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:11   

idź z mamą do jakiegoś super drogiego sklepu i wybierz sobie biustonosz za 500, 600zł i powiedz że chcesz ten i tylko ten [jak nie wygórowaną cene to jakiś wyjątkowo brzydki czy coś] ale musisz mieć pewność że mama sie na taki nie zgodzi i jak powie nie to powiedz że chciałaś i nie to nie, wtedy będzie wilk syty i owca cała
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:12   ...

Stanik jest dośc wygodny tylko trzeba się do tego przyzwyczaić !! Ja na początku przez jakieś 2 tygodnie nie mogłam się przyzwyczaić ale jakoś wyszło !! Dziwie się że jeszcze nie nosisz stanika !! Jestem o rok od Ciebie młodsza a już dawno nosze a wcale nie mam wielkich cycek Razz Pamiętaj i tak będziesz musiała zacząć go nosić !! Acha i jeszcze coś !! Jeśli stanik jest dla Ciebie niewygodny to kup (jeżeli możesz) tak zwany ,,topik'' on jest bardzo wygodny (sama mam taki) nosi się go jak normalny strój kąpielowy Smile

Ps.Przyzwyczaisz się !! Wierze w Ciebie Smile
Powrót do góry
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:28   Już poprawiłam płeć Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam już staniki od półtora roku. Po prostu strasznie ich nie lubię. Jakbym była koniem w uprzęży. NIewygodne są do obrzydliwości-chyba nigdy ich nie polubię. Kiedyś ich nie noszono i nie było tak źle a teraz wszystkie dziewczyny, nawet te bez biustu, chcą nosić stanik. Przecież chyba nie stanik świadczy o kobiecości, a niektóre koleżanki mojej siostry też na codzień nie noszą stanikó, i chociaż mają po 19 lat to nie maja obwisłych piersi. TO straszenie brzydkimi piersiami to mi się jakieś nieprawdziwe wydaje
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:30   

mi zawsze powtarzali - popatrz na Murzynki w Afryce i tych plemionach, one nie noszą biustonoszy
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 21:02   

Jak nie cchesz to nie nos..Powiedz im to,ze Ci niewygodnie,moze Ci kupią taki jakis inny..Ja nosze taki fajny jakis i wogule nie czuje,ze go mam...
Wyberz sie z mamą do sklepu i zobacz jakies fajne..Najlepsze są biustonosze zapinane z tylu takimi drucikami,najlepiej zeby tych drucikow było kilka,z regulowanym uciskiem..
Pozdro Mr. Green
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

te druciki to haftki Wink

A są staniki inaczej zapinane niż na haftki z przodą bądź z tyłu ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 21:08   

Ja radze te z haftkami...
Łatwo sie je zapina,a ja najpierw zapinam cały stanik a potem wkładam go jak bluzke Mr. Green wiem ze głupio sie przyznawac do takich rzeczy no ale....Mr. Green
ps.te haftki to ja mam z tyłu. Wink
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

musisz sprobowac ponosic rozne staniki. Sa tez takie w stylu Top. Wygladaja jak bardzo krociotka bluzka, konczaca sie od razu pod biustem. Jest to cos w stylu blzeczki na ramiaczkach, jednak podtrzymuje ci biust. Zwykle nosza je te dziewczyny, ktore sa aktywne sportowo.

Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 22:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
te druciki to haftki Wink

A są staniki inaczej zapinane niż na haftki z przodą bądź z tyłu ?

saaaa... na takie plajstikowe badziewia (a przynajmniej bywaja)

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 00:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eeee tego stanki noszono nawet w storozytnym rzymie Smile a przyzwyczisz sie napewno..a jak masz juz teraz spory biust to za jakis czas zobaczysz ze stanik to blogoslawinstwo (wiem co mowie sama mam spory biust) a ze chlopcy maja sutki - no maja ale raczej wola kobiece i jak teraz moze nie zwracaj uwagi na twoje to niedlugo zaczna i jest to trche krepujace jak kazdy koles patrzy sie biust ktory faluje przy najdrobniejszym ruchu.. Smile
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 10:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli jest ci niewygodnie w staniku kup sobie top.Ja nosze i wogole go nie czuje.Ja mam taki zapinany stylu a moja qmpela ma sportowy bez zapiec.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu