Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 15:54 Zastanawialiście się kiedyś?
Zastanawialiście się kiedyś , że może lepiej być .. chłopakiem? Bo my to musimy się męczyć co miesiąc,my rodzimy dzieci a oni se "zgwałcą" i mogą uciec i mają to gdzieś a my cierpimy , to oni gwałcą..chyba nie dziewczyny facetów..to oni moga kiedy chca zapytac sie o chodzenie dziewczyne i poprosic o reke..jakos dziewczynie to niezręcznie..Tylko ,że ja spotkałam sie z wieloma chłopcami którzyyy...chcieli by być dziewczynami! Nie wiem co w tym pieknego? Nie obchodzi mnie jakies tam przepuszczanie w drzwiach..adorowanie..roże i te inne rzeczy ale tak ogolnie..:/..Ale ja juz nic nie zmienie..płec tez nie..a jak to u was jest?
_________________ Pomogę A Ty Się Zrewanżuj !
Ostatnio zmieniony przez akasia dnia Pon 27 Gru, 2004 18:32, w całości zmieniany 1 raz
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 16:08
Będę leżał, nie wstanę...
Tavion Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:08
Ja kiedyś chciałam być chłopcem. Dawno temu.
Teraz mi to bez różnicy, ale nadal nie czuję się 100% dziewczyną.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:13
Cytat:
Zastanawialiście się kiedyś , że może lepiej być .. chłopakiem?
Szczerze to dobrze mi tak jak jest
Cytat:
Bo my to musimy się męczyć co miesiąc
Cytat:
my rodzimy dzieci a oni se "wyruchają" i mogą uciec i mają to gdzieś a my cierpimy
oj tam "se wyruchają" ... poaztym ciekawe słownictwo ... to zalezy jak dziewczynka naiwna i na pierwszej randce chlopakowi do łózka biegnie to nie ma co sie dziwić
Cytat:
to oni gwałcą..chyba nie dziewczyny facetów
Oj ... A ja znam wiele dziewczyn które gwałcą facetów ... podrywają na jedną noc i zostawiają ... naprawde !
Cytat:
..to oni moga kiedy chca zapytac sie o chodzenie dziewczyne i poprosic o reke..jakos dziewczynie to niezręcznie..
Niezręcznie ? ... Nieprawda
Cytat:
Tylko ,że ja spotkałam sie z wieloma chłopcami którzyyy...chcieli by być dziewczynami! Nie wiem co w tym pieknego? Nie obchodzi mnie jakies tam przepuszczanie w drzwiach..adorowanie..roże i te inne rzeczy ale tak ogolnie..:/
Jak to nie jest piękne ... jest ... z wiekiem może zauwazyz tę różnicę ...a kokietowanie itd flirt Hym Hym
ojej o jedno słowo wielkie halo zaraz zmienie pf..a moze kazdy powinnam napisac , że to jest bardzo bezszczelne , irytujące i takie nie ładne , że oni "robią ruch ruch" dziewczynce bezbronnej.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 18:36
Cytat:
że oni "robią ruch ruch" dziewczynce bezbronnej.
Bezbronnej?? O_O_O_O_O_O_O_O_O_O
Ja bym to ujął inaczej... może naiwnej??
ehe..ja bym prosiła na odp. na TEMAT a nie na czepianie sie słów
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 20:04
akasia napisał/a:
ehe..ja bym prosiła na odp. na TEMAT a nie na czepianie sie słów
No okejos...
Mnie jest dobrze tak jak jest - jeśli chodzi o płeć, ofkoz . Bo nie powiem, że kilku rzeczy bym w sobie nie zmienił . (Chociaż nie wiem, czy powinienem się w tej kwestii wypowiadać, bo to było pytanie skierowane raczej do dziewczyn .)
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 21:04
ja tam nie wiem..
nie chce golic zarostu codziennie,nie chce byc bardzo odpowiedzialna,nie chce walczyc na arenie,nie chce sie zamartwiac czy mam dlugiego czy za małego...Wole byc nadal dziewczyną a co do gwałtu to wsadzą mnie na 10 lat i jako chłopak musiałabym sie starac o wzgledy,i patrzec która mnie wybierze..
Ja jestem szczesliwa ze jestem wlasnie kobieta, dla mnie okres to zadna udreka, dla mnie to wlasnie dowód i symbol kobiecości. A to ze moge kiedys urodzic dziecko, dać mu zycie i wychowac je to jest cos pieknego. To ze mezczyzni przepuszczaja w przejsciu i tez w inny sposob ukazuja szacunek to tez jest bardzo miłe. To ze to wlasnie facet dba o wzgledy kobiety i musi sie starac
A gwałcić daja sie tylko naiwne dziewczyny, madre nie szwedaja sie nocami a na pewno nie same i nie po zaułkach jakis. Co innego jesli kobieta wraca wieczorami z pracy i ma taka a nie inna droge powrotu do domu to sie mowi trudno ale na to tez sa rozwiazania.
A to ze facet se zgwałci i zostawi kobiete to nie jest nic fajnego ani powód do tego zeby czuc sie wolnym i bezkarnym bo to jest podłe i najgorzej swiadczy o facecie to juz nawet nie jest facet tylko zwierze, dla mnie to wyrzutek ktory nie powinien miec prawa bytu i jak mozna mowic ze taki facet ma fajnie?? jakbym byla facetem to bym sie wstydzila tego ze nim jestem
Jestem szczesliwa ze jestem kobieta, ze moge zachwycać sie pieknem kwiatów i takie tam:P
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 11:24
hm ja jak bylam w wieku przednastolatkowym chcialam byc chopakiem, ale to chyba spora czesc tak miewa
na dzien dzisiejszy odpowiada mi kim jestesm, aczkolwiek chcialabym an chwile zostac facetem zeby sprawdzic kilka interesujacych rzeczy a ktorych sprawdzic nie moge nie posiadajac pewych narzadow
ale to tylko z ciekawosci
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
ja sie wsumie zgadzam z tym ze faceci maja lepiej:] no bo przeciez to kobieta zawsze musi za nich myslec:P moga sobie sikac na stojaco bez skrepowania w wielu miejscach:P gola sem tylko brody (i to nie zawsze) a my meczymy sie z jakimis depilatorami, woskiem itd (byle tylko im sie spodobac) ... no i mozna by tak pisac i pisac ale po co i tak nie kcaialabym byc chlopakiem wkoncu oni sa dla nas nie my dla nich dziecko bardziej jest przywiazane do matki (stad powiedzenia 'mami-synek' a nie 'tati')a nie powiem ze nie lubie dostawac kwiatow lub sluchac serenad:D to oni sie przed nami 'plaszcza'a nie my przed nimi:P
mam nadzieje ze nikogo tym nie urazilam bo teraz wychodze na jakaslaske ktora nienawidzi mezczyzn:P a tak nie jest:P przeciez co to by byl za swiat bez facetow:P wyobrazacie sobie zycie jak w "sexmisji" ?? bo ja nie:)
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]