| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Zastanawialiście się kiedyś?
Autor Wiadomość
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 15:54   Zastanawialiście się kiedyś? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastanawialiście się kiedyś , że może lepiej być .. chłopakiem? Bo my to musimy się męczyć co miesiąc,my rodzimy dzieci a oni se "zgwałcą" i mogą uciec i mają to gdzieś a my cierpimy , to oni gwałcą..chyba nie dziewczyny facetów..to oni moga kiedy chca zapytac sie o chodzenie dziewczyne i poprosic o reke..jakos dziewczynie to niezręcznie..Tylko ,że ja spotkałam sie z wieloma chłopcami którzyyy...chcieli by być dziewczynami! Nie wiem co w tym pieknego? Nie obchodzi mnie jakies tam przepuszczanie w drzwiach..adorowanie..roże i te inne rzeczy ale tak ogolnie..:/..Ale ja juz nic nie zmienie..płec tez nie..a jak to u was jest?

Shaking Shaking Scratch Rabbit Salut

Ostatnio zmieniony przez akasia dnia Pon 27 Gru, 2004 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 16:08   

Będę leżał, nie wstanę...
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:08   

Ja kiedyś chciałam być chłopcem. Dawno temu.
Teraz mi to bez różnicy, ale nadal nie czuję się 100% dziewczyną. Neutral
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Zastanawialiście się kiedyś , że może lepiej być .. chłopakiem?

Szczerze to dobrze mi tak jak jest

Cytat:
Bo my to musimy się męczyć co miesiąc

Cytat:
my rodzimy dzieci a oni se "wyruchają" i mogą uciec i mają to gdzieś a my cierpimy

oj tam "se wyruchają" ... poaztym ciekawe słownictwo ... to zalezy jak dziewczynka naiwna i na pierwszej randce chlopakowi do łózka biegnie to nie ma co sie dziwić

Cytat:
to oni gwałcą..chyba nie dziewczyny facetów

Oj ... A ja znam wiele dziewczyn które gwałcą facetów ... podrywają na jedną noc i zostawiają ... naprawde !

Cytat:
..to oni moga kiedy chca zapytac sie o chodzenie dziewczyne i poprosic o reke..jakos dziewczynie to niezręcznie..

Niezręcznie ? ... Nieprawda Wink

Cytat:

Tylko ,że ja spotkałam sie z wieloma chłopcami którzyyy...chcieli by być dziewczynami! Nie wiem co w tym pieknego? Nie obchodzi mnie jakies tam przepuszczanie w drzwiach..adorowanie..roże i te inne rzeczy ale tak ogolnie..:/

Jak to nie jest piękne ... jest ... z wiekiem może zauwazyz tę różnicę ...a kokietowanie itd Smile flirt Wink Hym Hym Smile

R2 podzielam zdanie Razz

[/quote]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:34   

moim zdaniem "wyruchają" powinni ci ocenzurować
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ojej o jedno słowo wielkie halo Neutral zaraz zmienie pf..a moze kazdy powinnam napisac , że to jest bardzo bezszczelne , irytujące i takie nie ładne , że oni "robią ruch ruch" dziewczynce bezbronnej.

Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 18:36   

Cytat:
że oni "robią ruch ruch" dziewczynce bezbronnej.

Bezbronnej?? O_O_O_O_O_O_O_O_O_O
Ja bym to ujął inaczej... może naiwnej??
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak tak ... naiwnej ... i co to "ruch ruch" <loL> nie no spoko Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 19:17   

Kiedys nad tym myślałam, ale dobrze mi tak, jak jest :-)
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehe..ja bym prosiła na odp. na TEMAT a nie na czepianie sie słów Neutral

Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 20:04   

akasia napisał/a:
ehe..ja bym prosiła na odp. na TEMAT a nie na czepianie sie słów Neutral

No okejos...
Mnie jest dobrze tak jak jest - jeśli chodzi o płeć, ofkoz Razz. Bo nie powiem, że kilku rzeczy bym w sobie nie zmienił Razz. (Chociaż nie wiem, czy powinienem się w tej kwestii wypowiadać, bo to było pytanie skierowane raczej do dziewczyn Razz.)
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 21:04   

ja tam nie wiem..
nie chce golic zarostu codziennie,nie chce byc bardzo odpowiedzialna,nie chce walczyc na arenie,nie chce sie zamartwiac czy mam dlugiego czy za małego...Wole byc nadal dziewczynąbiggrin a co do gwałtu to wsadzą mnie na 10 lat Razz i jako chłopak musiałabym sie starac o wzgledy,i patrzec która mnie wybierze..
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 28 Gru, 2004 10:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem szczesliwa ze jestem wlasnie kobieta, dla mnie okres to zadna udreka, dla mnie to wlasnie dowód i symbol kobiecości. A to ze moge kiedys urodzic dziecko, dać mu zycie i wychowac je to jest cos pieknego. To ze mezczyzni przepuszczaja w przejsciu i tez w inny sposob ukazuja szacunek to tez jest bardzo miłe. To ze to wlasnie facet dba o wzgledy kobiety i musi sie starac Smile
A gwałcić daja sie tylko naiwne dziewczyny, madre nie szwedaja sie nocami a na pewno nie same i nie po zaułkach jakis. Co innego jesli kobieta wraca wieczorami z pracy i ma taka a nie inna droge powrotu do domu to sie mowi trudno ale na to tez sa rozwiazania.
A to ze facet se zgwałci i zostawi kobiete to nie jest nic fajnego ani powód do tego zeby czuc sie wolnym i bezkarnym bo to jest podłe i najgorzej swiadczy o facecie Neutral to juz nawet nie jest facet tylko zwierze, dla mnie to wyrzutek ktory nie powinien miec prawa bytu Mad i jak mozna mowic ze taki facet ma fajnie?? jakbym byla facetem to bym sie wstydzila tego ze nim jestem Confused

Jestem szczesliwa ze jestem kobieta, ze moge zachwycać sie pieknem kwiatów i takie tam:P Wink

nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 28 Gru, 2004 11:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm ja jak bylam w wieku przednastolatkowym chcialam byc chopakiem, ale to chyba spora czesc tak miewa Wink
na dzien dzisiejszy odpowiada mi kim jestesm, aczkolwiek chcialabym an chwile zostac facetem zeby sprawdzic kilka interesujacych rzeczy Wink a ktorych sprawdzic nie moge nie posiadajac pewych narzadow Wink
ale to tylko z ciekawosci Wink

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 28 Gru, 2004 11:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja sie wsumie zgadzam z tym ze faceci maja lepiej:] no bo przeciez to kobieta zawsze musi za nich myslec:P moga sobie sikac na stojaco bez skrepowania w wielu miejscach:P gola sem tylko brody (i to nie zawsze) a my meczymy sie z jakimis depilatorami, woskiem itd (byle tylko im sie spodobac) ... no i mozna by tak pisac i pisac ale po co i tak nie kcaialabym byc chlopakiem wkoncu oni sa dla nas nie my dla nich dziecko bardziej jest przywiazane do matki (stad powiedzenia 'mami-synek' a nie 'tati')a nie powiem ze nie lubie dostawac kwiatow lub sluchac serenad:D to oni sie przed nami 'plaszcza'a nie my przed nimi:P

mam nadzieje ze nikogo tym nie urazilam bo teraz wychodze na jakaslaske ktora nienawidzi mezczyzn:P a tak nie jest:P przeciez co to by byl za swiat bez facetow:P wyobrazacie sobie zycie jak w "sexmisji" Razz?? bo ja nie:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu