| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Gigantycznie się pocę :(
Autor Wiadomość
Odidos Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale czeo sie nie robi zeby jednak nei bylo tego widac
al jesli myslicie ze jak sie bedzie pocic dwa razy wiecej to bedzie smierdialo nic bardziej mylnego u zdrowego czlowieka pot jest calkowicie bezwonny i bezbarwny czyli wystarczy codzienna kompiel ktora podejrzewam ze kazdy nastolatek przestzega i po problemie
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3869536
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:25   

O matko po wypowiedzi Odidosa dowiedziałam się, że jakieś 90% ludzi, któych znam są chorzy, a czemu? Bo czuć jak się spocą... matkooooo na BB spadłą zagłada
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:59   

Ale uczuciem miłym nie jest wzmożone się pocenie. Wink Może nie widać, ale każdy czuje, że ma wilgotne pachy, plecy itd.
Powrót do góry
Odidos Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
O matko po wypowiedzi Odidosa dowiedziałam się, że jakieś 90% ludzi, któych znam są chorzy, a czemu? Bo czuć jak się spocą... matkooooo na BB spadłą zagłada

czuc puzniej jak pot zaczynaja rozkladac bakterie Wink
nie wiem jak jest u was ale u mnie jak sie poce nie czuje zadnego zapachu dopiero pod koniec dnia zaczynam go odczowac ale wtedy szybko pod prysznic i po sprawie Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3869536
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 07:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehehe jak ja się zgrzeje to potem jade testosetronem na kilometr Razz Ciągnie odemnie jak od dzikiego zwierzęcia ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Pijana_życiem Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mogę stosować dezodorantów, bo to nie daje żadnych efektów... poprubój kilka innych rzeczy, może znajdziesz coś dla siebie? Ja nie mam wyboru - muszę stosować antyperspirant...

Numer Gadu-Gadu
5255826
Mała Gosiunia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 13:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stosuj antyperspirant, podmywaj się w miarę możliwości...

Nawet gdyby 'coś' niepostrzeżenie przedostało się na wierzch nie panikuj, bo wtedy tylko zwracasz na siebie uwagę i ktoś być może gdyby nie Twoja panika nie zauważyłby tego. 3maj się!

p.s. Hej, dziewczyny! Jestem tu nowa, jakby co... Very Happy

Numer Gadu-Gadu
7422902
Emkacf Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 11:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja używam dezodorantów i antyperspirantów bardzo rzadko.Jeżeli masz taki problem to radzę kupować w aptece lub droższe kosmetyki w drogerii.nie polecam drogich dezodorantów np.z Avonu lub z Oriflame'u(jestem w Oriflame ale to szczegół,że odciągam klientów)ponieważ te kosmetyki są bardzo tanie więcej kosztuje opakowanie(zrymowałam:))

Numer Gadu-Gadu
4720015
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu