| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Nowy Rok 2005
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 13:21   

A ja? Hmm... Bylam gdzies, ale nie do polnocy, bylo nawet fajnie, ale musialam odprowadzic kolezanke, a potem juz zostalam, bo chcialam ogladac Straszny Film 2. Brat i kolega byli. U kolegow wypilam szklanke szampana, w domu wypilam o wiele wiecej... Bylam najbardziej spita w zyciu. Wstaje dzis prawie w pol do pierwszej, w gardle sucho, glowa boli strasznie... Cholera... Po za tym, wczoraj rozbilam pilot (rozpadl sie na wszystkie guziczki osobna, obudowa na dwie czesci, i jeszcze jakies dwie plutki i bateria), ale ojciec go dzisiaj zlozyl, ponadto rozlalam piwo na dywan i serwetke na stole... Pierwszy raz w zyciu tak sie spilam, pierwszy raz w zyciu mam takiego kaca... Nie, nie zygalam, film tez mi sie nie urwal. Ale...
Przejdź na dół
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja?
u mnie był hardcore;p
impra w amazonce w domkach campingowych.
30-40 osob. wrocilam o 7 do domu.
piłam, ale zostawie to dla siebie:P
wytańczłam sie, mam zakwasy, nie moge chodzić, i jestem szczęśliwa, bo sie pogodziłam z pewną osobą;P a zgody zawsze są naaajj. biggrinbiggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 19:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie hm.. u mnei przylo przerąbanie ^^
piłam, tak piłam =] nie spiłam się najbardziej w zyciu nie robiłam głupot największych w zyciu (choc byly takowe =D i to nawet niezłe, pewnie b. duzo osob by se tego nie moglo wyobrazic Wink ) kac? tak tak kaca mam przeokropnego, trudno ^^.
Wrociłam do domu 20 po 6. 50 osob (zapisanych na liście) i ze 20 spoza listy (jak nie więcej) na imprezie, harcówka =) , fajna zabawa :].
Zerwałam z facetem, a raczej "razem" ze sobą zerwaliśmy. Mam nadzieje będzie dobrze =) i wciąż bedziemy ze sobą utrzymywać kontakt.
Poodwiedzałam znajomych, spałam w pilnowanym przez ochrone wierzowcu na klatce schodowach na półpiętrze ostatniego piętra Wink bwehehehe,
Reszte moze zatrzymam dla siebie =].

Panno Mała ^^ musimy porozmawiać :> chętnie posłucham ciekawych historyjek wprost z imprezy ^^.

Numer Gadu-Gadu
2891618
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja siedzialam z moim chlopem u mnie domu..sylwester sam na sam tez ma przyjemne strony...i nie pilam to byl pierwzy od 10 lat sylweste na ktorym bylam trzezwa Smile o 13 wlaczyla sobie jak co roku koncert noworczony z wiednia:) i musze wma powiedzic ze sylwester w domyu ni jest taki straszny Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 11:52   

frigg napisał/a:
i musze wma powiedzic ze sylwester w domyu ni jest taki straszny

Ta, ale tylko wtedy, kiedy ma się go z kim spędzić Confused.
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój sylwek nie był wcale taki zły, gdyby ominąć jedną osobę. Z początku wszystko ok. Tańczymy, jemy, gadamy itd. 24! Otwieramy szampana! Klaudia nalewa, reszta ludu krząta się szukając kieliszków.... aż tu nagle X. [nie zdradzę bo jeszcze się domyśli] zaczyna sprzątać!!! I GADA COŚ O ROZKŁADANIU ŁÓŻKA Shocked Wszyscy zdecydowanie odmówili i nalali jej szampana. Potem chcemy pooglądać fajerwerki, "nie bo babcia nie pozwala otwierać okna" [X. ma w domu 13 pokoi i babcia była gdzieś zupełnie po drugiej stronie] Bawimy się bawimy.... Godzina coś między 4 a 5 rano. X. zasnęła! No ale my dalej gadamy i coś tam robimy [yyy co my robiliśmy? Razz niepamiętam....] X. budzi się w momencie zacięcia DVD. Gada znów coś o pójściu spać. No to rozłożyłyśmy to łóżko i X. poszła spać. A my nie Razz i dalej coś gadamy ale w końcu denerwuje nas to że musi być tak cicho i idziemy spać Rolling Eyes

Już nigdy nie pójdę na sylwka do X. Wink A jak następnym razem nie pozwoli przynieść szampana bo jej korek przy otwieraniu potłucze figurkę albo co? Confused

Ale i tak było fajnie...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 16:48   

Moj najgorszy sylwek był wtedy kiedy wymiotowałam przez cały czas :-(
Powrót do góry
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4