| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Dywagacyie filozoficzne wszelakie.
Autor Wiadomość
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:07   

Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie Crying or Very sad. I skoro obie jesteście takie niegrzeczne, to zaś będą gadać że wpadłem w złe towarzystwo, które mnie zdeprawowało... ech, co za życie Crying or Very sad.

Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić Twisted Evil. Nic Twisted Evil. A do tego ja mogę Was oduczyć brzydkiego zachowania Mr. Green.
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie Crying or Very sad. I skoro obie jesteście takie niegrzeczne, to zaś będą gadać że wpadłem w złe towarzystwo, które mnie zdeprawowało... ech, co za życie Crying or Very sad.

Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić Twisted Evil. Nic Twisted Evil. A do tego ja mogę Was oduczyć brzydkiego zachowania Mr. Green.

Oduczyć ? ... Oooj nie wiem
Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:19   

Kinga napisał/a:
Himitsu napisał/a:

Oduczyć ? ... Oooj nie wiem
Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko Smile

Nie znasz moich możliwości Twisted Evil. Poza tym ja mam konszachty z tajemnymi mocami, które w każdej chwili mogą mi pomóc Twisted Evil.
A oprócz tego miewam czasem schizy, więc nie zwracajcie uwagi na te kilka pierdółek które wyżej wypisałem Razz.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tajemne moce ?
A ja zaraz poraże Cie mocą p0k3m0n0oW kTo0r4 sPr4w1 z3 d0sT4n13Shh OcZoPlĄsU

Btw ... ja sama już dostałam Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Wishnu Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przyznaje, ze na kazdym forum przydaje sie taki temat Razz , tam gdzie jestem administratorem nazywa sie to Luzny Topic i poprostu bije rekordy, w innym w ktorym rowniez uczestnicze tez jest najbardziej obleganym topickiem Razz

A jezeli chodzi o uzytkownika, ktory wygralby ta konkurencje, to jestem nim na pewno ja Wink Dopiero zaczynam wiec nie widzieliscie na co mnie stac Wink a przede wszystkim jestem skromna Wink

Swoja droga to nie zawsze da sie mowic na temat Laughing
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Arrgghh Razz przerywając mój p0k3m0n0oWy
atak ... naraziłas się na mój gniew <lol>
<loL> a tak an serio to co masz na myśli pisząc

Cytat:
Swoja droga to nie zawsze da sie mowic na temat
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Wishnu Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wybacz o Pani moja, nie wiedzialam ze naraze sie na Twoj gniew Wink

Mam namysli tematy niejednoznaczne, albo bardzo rozbudowane z ktorych moga sie rodzic inne problemy. Na przyklad poruszajac dany temat musisz wspomniec o czyms jeszcze waznym i wtedy rozpoczyna sie rozmowa, czesto jest bardzo wartosciowa i zal usowac, albo ja konczyc

Pozatym czy sie pisze na temat to pojecie wzgledne Smile

Ostatnio zmieniony przez Wishnu dnia Nie 02 Sty, 2005 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

faktycznie ... Smile

Aaa tak wogóle to widze że obiekt mego ataku uciekł a to pech ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 22:28   

No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre Laughing).
A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych Twisted Evil.
A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów Twisted Evil. Kto nie docenia ich umysłowych możliwości, ten źle skończy Twisted Evil.

(Wiem, znowu schizuję Wink. Ale ja po prostu KOCHAM gnomy, skrzaty, wróżki itp. Pewnie mało kto wie, że dawnymi czasy pojawiały się one masowo w Anglii Wink. A jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć, jak wygląda moja wizja gnomów, niech poczeka miesiąc czy dwa, aż dokończę krótką serię moich opowiadań fantasy, którą mam zamiar zamieścić na Forum. Będziecie mieli co czytać Mr. Green.)
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 21:48   

Himitsu napisał/a:
No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre Laughing).
A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych Twisted Evil.
A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów Twisted Evil. Kto nie docenia ich umysłowych możliwości, ten źle skończy Twisted Evil.

(Wiem, znowu schizuję Wink. Ale ja po prostu KOCHAM gnomy, skrzaty, wróżki itp. Pewnie mało kto wie, że dawnymi czasy pojawiały się one masowo w Anglii Wink. A jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć, jak wygląda moja wizja gnomów, niech poczeka miesiąc czy dwa, aż dokończę krótką serię moich opowiadań fantasy, którą mam zamiar zamieścić na Forum. Będziecie mieli co czytać Mr. Green.)

Czyżbym czuła powiew twórczości Eoin'a Colfer'a ? Mr. Green A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl" Razz (o wróżkach)

A idźcie na olimpade, idźcie......... Razz
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 22:11   

Zostajecie zdyskwalifikowani za używanie środków dopingujących, be ashamed.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Sty, 2005 16:35   

Cytat:
A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl"

Heh, dzięki że mi przypomniałaś Razz. Już jakiś czas temu na to polowałem (bezskutecznie Sad), ale znów trza będzie bibliotekę przetrzepać Razz.
Ale najpierw muszę przeczytać kilka innych książek Rolling Eyes. Mam napięty harmonogram :p.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Sty, 2005 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I co z naszą olimpiadą ? Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 11 Sty, 2005 17:09   

Kinga napisał/a:
I co z naszą olimpiadą ? Smile

Najbliższa dopiero w 2006, więc może wtedy coś takiego zorganizują Razz.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu