Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie . I skoro obie jesteście takie niegrzeczne, to zaś będą gadać że wpadłem w złe towarzystwo, które mnie zdeprawowało... ech, co za życie .
Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić . Nic . A do tego ja mogę Was oduczyć brzydkiego zachowania .
Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie . I skoro obie jesteście takie niegrzeczne, to zaś będą gadać że wpadłem w złe towarzystwo, które mnie zdeprawowało... ech, co za życie .
Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić . Nic . A do tego ja mogę Was oduczyć brzydkiego zachowania .
Oduczyć ? ... Oooj nie wiem
Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 21:19
Kinga napisał/a:
Himitsu napisał/a:
Oduczyć ? ... Oooj nie wiem
Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko
Nie znasz moich możliwości . Poza tym ja mam konszachty z tajemnymi mocami, które w każdej chwili mogą mi pomóc .
A oprócz tego miewam czasem schizy, więc nie zwracajcie uwagi na te kilka pierdółek które wyżej wypisałem .
Przyznaje, ze na kazdym forum przydaje sie taki temat , tam gdzie jestem administratorem nazywa sie to Luzny Topic i poprostu bije rekordy, w innym w ktorym rowniez uczestnicze tez jest najbardziej obleganym topickiem
A jezeli chodzi o uzytkownika, ktory wygralby ta konkurencje, to jestem nim na pewno ja Dopiero zaczynam wiec nie widzieliscie na co mnie stac a przede wszystkim jestem skromna
Wybacz o Pani moja, nie wiedzialam ze naraze sie na Twoj gniew
Mam namysli tematy niejednoznaczne, albo bardzo rozbudowane z ktorych moga sie rodzic inne problemy. Na przyklad poruszajac dany temat musisz wspomniec o czyms jeszcze waznym i wtedy rozpoczyna sie rozmowa, czesto jest bardzo wartosciowa i zal usowac, albo ja konczyc
Pozatym czy sie pisze na temat to pojecie wzgledne
Ostatnio zmieniony przez Wishnu dnia Nie 02 Sty, 2005 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Aaa tak wogóle to widze że obiekt mego ataku uciekł a to pech ...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 22:28
No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre ).
A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych .
A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów . Kto nie docenia ich umysłowych możliwości, ten źle skończy .
(Wiem, znowu schizuję . Ale ja po prostu KOCHAM gnomy, skrzaty, wróżki itp. Pewnie mało kto wie, że dawnymi czasy pojawiały się one masowo w Anglii . A jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć, jak wygląda moja wizja gnomów, niech poczeka miesiąc czy dwa, aż dokończę krótką serię moich opowiadań fantasy, którą mam zamiar zamieścić na Forum. Będziecie mieli co czytać .)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 04 Sty, 2005 21:48
Himitsu napisał/a:
No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre ).
A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych .
A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów . Kto nie docenia ich umysłowych możliwości, ten źle skończy .
(Wiem, znowu schizuję . Ale ja po prostu KOCHAM gnomy, skrzaty, wróżki itp. Pewnie mało kto wie, że dawnymi czasy pojawiały się one masowo w Anglii . A jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć, jak wygląda moja wizja gnomów, niech poczeka miesiąc czy dwa, aż dokończę krótką serię moich opowiadań fantasy, którą mam zamiar zamieścić na Forum. Będziecie mieli co czytać .)
Czyżbym czuła powiew twórczości Eoin'a Colfer'a ? A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl" (o wróżkach)
A idźcie na olimpade, idźcie.........
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 04 Sty, 2005 22:11
Zostajecie zdyskwalifikowani za używanie środków dopingujących, be ashamed.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 05 Sty, 2005 16:35
Cytat:
A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl"
Heh, dzięki że mi przypomniałaś . Już jakiś czas temu na to polowałem (bezskutecznie ), ale znów trza będzie bibliotekę przetrzepać .
Ale najpierw muszę przeczytać kilka innych książek . Mam napięty harmonogram :p.