| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Jaki żel do mycia twarzy?
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:22   Jaki żel do mycia twarzy?

Jaki preparat do mycia twarzy(dla młodzierzy!) mi polecicie? Proszę podać cenę i markę:-)
Aha mam cere mieszaną i troszke pryszczy Embarassed , które NIE są ropiejące Wink
Przejdź na dół
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Są różne preparaty dla młodzieży...ja uzywam Clean & Clear głęboko oczyszczającą piankę do mycia twarzy. Ona nie wysusza skóry Polecam Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:30   

mydło
marka dowolna
cena - ok 1,50-2zł
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:31   

Olcia wiem że są różne, ale pytam o ten najlepszy(według was). A ile ta pianka kosztuje?
Kradziejka- mydła nie używam do twarzy bo mam potem zaczerwienioną, a poza tym ono wysusza cere Smile
Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

okolo 10zł ostatnio jak kupowalam to byla pomadka doloaczona i kosztowalo 15 zł ale tak normalnie kosztuje okolo 10-11zł
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11844071
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:16   

zwariowana_jedenastko - ja Ci polecam Clearasil Total Control. Żel (z mikrogranulkami dokładnie oczyszczającymi twarz co ułatawia dogłębne czyszczenie) oraz 'Specjalistyczny krem' (z tej samej serii), który nakładasz na oczyszczoną cerę w miejsca, najbardziej podatne na wypryski. Ja kupowałam taki zestaw, więc cena była 14,99 ale nie wiem, czy teraz jest to razem w sprzedaży. Podejrzewam, że osobno będzie ok. 20 zł. Ale mimo wszystko żel Ci ogromnie polecam.

Co do mydeł. Brr... Owszem, są przypadki, gdzie mydło wystarczało (moja mama Razz), ale ono wysusza często skórę. Nie mówię o wypasionych za 12 zł, takich, siakich i owakich... Wink
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:22   

No mydełko to ew. jak nie ma nic innego ale to tylko glicerynowe z dobrej mydlarni Very Happy
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja podzielam zdanie Gabrielen.Ja uzywam CLEARASIL TOTAL CONTROL i jest swietny.Zel ma nazwe"Delikatny zel myjacy" i kosztuje ok 12-13 zeta, kremu "Nawilzajaco matujacego" ktory kosztuje ok. 10-13 zeta i jeszcze toniku z tej serii.jestem bardzo zadowolona a kosmetyki sa w przystepnej cenie.jesli chcesz dowiedziec sie o kosmetykach z tej serii zapraszam cie na http://www.totalcontrol.pl/.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:41   

Oki to w poniedziałek idę sobie kupic zestaw Clerasil Very Happy a jeszcze pytanko: czy dobry jest ten preparat punktowy w kulce Cleracil Total Control?
Powrót do góry
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja używam nivea visage yang. wcześniej używałam 20. myślę że warto je polecić. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:57   

A czy Ziaja Tin Tin jest dobry? Bo koleżanka coś mi o nim wspominała, ale nie jestem przekonana...
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja raczej nie polecam żelu TinTin. A jeśli chodzi clerasile totaj control to najlepszy jest głęboko oczyszczający, to chyba o tym pisała gabrielen, bo to właśnie on ma te mikrogranulki.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 09:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie tez polecila kolezanka zelu TIN-TIN i to byl moj pierwszy srodek prezeciw pryszczom.Niestety nie przyniosl mi oczekiwanych rezultatow a wiec ci go nie polecam.Potem probowalam CLEAN&CLEAN to bylo nawet dobre, CLEARASILU co bylo najlepszym i teraz uzywam CLEARASIL TOTAL CONTROL.Po tym TIN-TINIE na ktory zmarnowalam forse chcialam kupic sobie NIVEA VISAGE YOUNG ale jak looknelam ze to stosowac z innymi kosmetykami z tej serii i ile to bedzie wszystko razem kosztowac dalam sobie spokoj Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CLERASIL TOTAL CONTROL!!! I nic więcej Wink Jest naj naj naj naj z tych jakie używałam. Very Happy

Oprócz żelu używam jeszcze toniku Benezacne. Smile

I cera idealna jak aksamit Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobry jest też żel do mycia twarzy z serii NaStOlAtKi Wink
Jak masz całą serię i uzywasz 1 raz dziennie to masz super cere. Te kosmetyki są delikatne i ogólnie fajne Wink

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu