Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:22 Jaki żel do mycia twarzy?
Jaki preparat do mycia twarzy(dla młodzierzy!) mi polecicie? Proszę podać cenę i markę:-)
Aha mam cere mieszaną i troszke pryszczy , które NIE są ropiejące
Są różne preparaty dla młodzieży...ja uzywam Clean & Clear głęboko oczyszczającą piankę do mycia twarzy. Ona nie wysusza skóry Polecam
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:30
mydło
marka dowolna
cena - ok 1,50-2zł
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:31
Olcia wiem że są różne, ale pytam o ten najlepszy(według was). A ile ta pianka kosztuje?
Kradziejka- mydła nie używam do twarzy bo mam potem zaczerwienioną, a poza tym ono wysusza cere
okolo 10zł ostatnio jak kupowalam to byla pomadka doloaczona i kosztowalo 15 zł ale tak normalnie kosztuje okolo 10-11zł
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:16
zwariowana_jedenastko - ja Ci polecam Clearasil Total Control. Żel (z mikrogranulkami dokładnie oczyszczającymi twarz co ułatawia dogłębne czyszczenie) oraz 'Specjalistyczny krem' (z tej samej serii), który nakładasz na oczyszczoną cerę w miejsca, najbardziej podatne na wypryski. Ja kupowałam taki zestaw, więc cena była 14,99 ale nie wiem, czy teraz jest to razem w sprzedaży. Podejrzewam, że osobno będzie ok. 20 zł. Ale mimo wszystko żel Ci ogromnie polecam.
Co do mydeł. Brr... Owszem, są przypadki, gdzie mydło wystarczało (moja mama ), ale ono wysusza często skórę. Nie mówię o wypasionych za 12 zł, takich, siakich i owakich...
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:22
No mydełko to ew. jak nie ma nic innego ale to tylko glicerynowe z dobrej mydlarni
Ja podzielam zdanie Gabrielen.Ja uzywam CLEARASIL TOTAL CONTROL i jest swietny.Zel ma nazwe"Delikatny zel myjacy" i kosztuje ok 12-13 zeta, kremu "Nawilzajaco matujacego" ktory kosztuje ok. 10-13 zeta i jeszcze toniku z tej serii.jestem bardzo zadowolona a kosmetyki sa w przystepnej cenie.jesli chcesz dowiedziec sie o kosmetykach z tej serii zapraszam cie na http://www.totalcontrol.pl/.
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:41
Oki to w poniedziałek idę sobie kupic zestaw Clerasil a jeszcze pytanko: czy dobry jest ten preparat punktowy w kulce Cleracil Total Control?
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 21:57
Ja raczej nie polecam żelu TinTin. A jeśli chodzi clerasile totaj control to najlepszy jest głęboko oczyszczający, to chyba o tym pisała gabrielen, bo to właśnie on ma te mikrogranulki.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Mnie tez polecila kolezanka zelu TIN-TIN i to byl moj pierwszy srodek prezeciw pryszczom.Niestety nie przyniosl mi oczekiwanych rezultatow a wiec ci go nie polecam.Potem probowalam CLEAN&CLEAN to bylo nawet dobre, CLEARASILU co bylo najlepszym i teraz uzywam CLEARASIL TOTAL CONTROL.Po tym TIN-TINIE na ktory zmarnowalam forse chcialam kupic sobie NIVEA VISAGE YOUNG ale jak looknelam ze to stosowac z innymi kosmetykami z tej serii i ile to bedzie wszystko razem kosztowac dalam sobie spokoj
Dobry jest też żel do mycia twarzy z serii NaStOlAtKi
Jak masz całą serię i uzywasz 1 raz dziennie to masz super cere. Te kosmetyki są delikatne i ogólnie fajne
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!