| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
seriale
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 18:45   

Seriale tego typu zostały wymyslone dla brazyliskiej biedoty, puszczane im sa na wielkich telebimach, by ludzie nie przejmowali się swoim losem, tylko głowę zaprzątali sobie, czy ona go pokocha i aby zobaczyli, ze bogaci także mają problemy
Przejdź na dół
Alexis Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 18 Sty, 2005 11:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nd to niewiem czy zamieścić te opisy co wydarzy się w tym tygodzniu czy nie?? jeszcze zobaczę, a ewentualnie na następny tydzień. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 18 Sty, 2005 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście nienawidzę wszelakiej postaci seriali.. wrrr...
Kiedyś jak byłam mniejsza (jakieś 3 -4 lata temu) oglądałam z zapratym tchem Luz Maryję (czy jak jej tam, już nie pamiętam Razz ) a... zapomniałam jeszcze o Palomie i Kachorra to ja. Oglądałam te seriale na okrągło, ąz wkońcu dostałam czegoś podobnego do załamania nerwowego... coś w tym stylu.. o boshe... a to przez to, że odcinek kończył się np tak:
On strzela z pistoletu... ale kto zginął? Co się tak naprawdę stało? KONIEC - zapraszamy na nastepny odcinek! C.D.N. Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Od 3 lat nie oglądam seriali (szczególnie tych brazylijskich)... I BARDZO DOBRZE biggrin

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 18 Sty, 2005 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam brazylijskich seriali nie trawie ale polskie zdarza mi sie oglądać. Sa to:
-Na dobre i na złe
-M jak miłość
-Klan czasami
-Na wspólnej
I chyba tyle, reszta wydaje mi sie nie strawna jak dla mnie Wink chcoiaz i tak Na dobre oraz Klan kiedys były ciekawsze.

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu