| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Okres..
Autor Wiadomość
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 17:46   Okres.. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak własnie..dzisiaj dostałam .. :/ Wiecie co..opowiem wam to..2 czy 3 lekcja..3 raczej..Idę do kibla..patrze a tam!!! wiecie co Surprised taka byłam zaszokowana..całe lekcje tylko myślałam o tym jak powiedzieć mamie..A to było w tym najlepsze , że wogóle nie odczuwam bólu ani...dużo mi nie leci..biggrin Leci..nie powiem dużo ani w ogóle..Ale troszkę..No i przyszłam..Zjadłam..Czekałam tylko aż tato wyjdzie z domu..:]Wiecie..biggrin nie zręcznie mi by było zeby tato to usłyszał..ide do kibla..i czekam z 10 min..i krzycze MAMOOOOO mama przychodzi..pokazuje majtki..a mama sie usmiechnela i mowi CO SIE KOCHANIE WYSTRASZYLAS NIC SIE NIE STALO DOSTALAS MIESIACZKE..DAM CI TU PODPASKE A POTEM CI JAKIES WYGODNE KUPIE ZEBY CI NIE PRZESZKADZAŁY ALE SIE PRZEZWYCZAISZ..Dziewczyny naprawde nie watro czekac..ale lepiej ze juz mam , bo nie bede zaskoczona .. Ani to sie nie zdarzy w zadnej krepujacej sytuacji..Przed tym czesto chodziłam siku..i bardzooo mi leciał sluz.. I czestomi sie chce siku chodzic siku..biggrin ale naszczescie sie nie mecze.. i nie zmieniam b.czesto..mam juz ja od przyjscia ze szkoły i nie jest duzo tego..biggrin ale jest..pzdr!!!!!!!

Shaking Shaking Scratch Rabbit Salut
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 17:50   

No to..eee..gratulacje Wink
Powrót do góry
pi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to tylko ci pogratulowac..Smile

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 20:09   

wiesz co by było gdyby każda dziewczyna pisała o swoim okresie? [chociażby pierwszym] ? oj źle by było
ale i tak gratulacje i powodzenia
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tak, ale Kradziejko z drugiej strony to dla kazdej dziewczyny niby jedno i to samo, ale tak na prawde kazda ma inne przezycie i odczucie, wiec sie nie dziw, jesli kazdy pisze osobny temat o sobie, aby podzielic sie swoja radosci lub watpliwosciami Wink

Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 13:08   

Gratulacje Akasiu zostałąś kobietą Mr. Green
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nio własnie..Raz się cieszę a raz mi się chce płakac..Ile taki pierwszy okres może trwac? to jest mój 2 dzień

Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 13:48   

Mój pierwszy okres o ile dobrze pamiętam całkiem skończył się po 8 dniach, ale to zależy u kogo. U Ciebie może nawet jutro się skończyć Smile
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to witam w gronie kobiet! Wink
Pierwsze miesiączki zazwyczaj trwają trochę dłużej...Mój też trwał jakieś 9/10 dni...Tzn. bardzo dlugo się wykańczał. A potem mi się tak uregulował na 5/6 dni Smile Gratuluję jeszcze raz Kwiat !
Mróweczka Kwiat

blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 16:52   

To gratuluje Smile Mój pierwszy okres trwał 5 dni, ale u każdego jest inaczej... Teraz przeciętnie miesiączka trwa u mnie 3 dni Very Happy
Powrót do góry
kaasiiennkaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bla bla

Ostatnio zmieniony przez kaasiiennkaa dnia Czw 30 Cze, 2005 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5685410
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gratulacje zostałas kobieta... A mój pierwszy okres trwał tylko 3 dni Very Happy drugi i na razie ostatni tez Very Happy he he ale to może być różnie...

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 22:50   

Trwanie okresu zalezy przeciez od tego, jaka jest pogoda, wy sie przeciez nie znacie! xD <rotfl>

A tak na serio, to witaj wsrod nas (prosze mniej postow typu 'dostalam okres, jupi' -____-''), a twoja miesiaczka bedzie trwala tyle, ile sie jej bedzie chcialo trwac. Wink Razz (moja trwala 8-10 dni)
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W ogóle myslałam ze to koniec a już w nocy mialam cala czysta podpaske rano zalozylam nowa..zaczelo leciec..biggrin a w domu troszke..A w szkole b.duzo..moze to przez stres? A..bo inektórzy pisze ze spoznia im sie bo sa chorzy..a niektorym leci b.mocnobo sa chorzy..od czego to zalezy? od naszej natury ? czy moze od tego jak sie zachoruje wtedy gdy mamy czy wtedy gdynie mamy?

Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:53   

Akasiu - to ze leci roznie, raz wiecej, raz mniej, to normalne i kazdy tak ma. A i to raczej nie przez stres i nie przez zadna chorobe tylko tam przez zluszczanie sie blony. A to, ze przez noc nic sie nie pojawilo na podpasce - ja tez podczas pierwszego okresu tak mialam. Totalne nic. A teraz juz niestety jest 'cos' =/
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu