Tak własnie..dzisiaj dostałam .. :/ Wiecie co..opowiem wam to..2 czy 3 lekcja..3 raczej..Idę do kibla..patrze a tam!!! wiecie co taka byłam zaszokowana..całe lekcje tylko myślałam o tym jak powiedzieć mamie..A to było w tym najlepsze , że wogóle nie odczuwam bólu ani...dużo mi nie leci.. Leci..nie powiem dużo ani w ogóle..Ale troszkę..No i przyszłam..Zjadłam..Czekałam tylko aż tato wyjdzie z domu..:]Wiecie.. nie zręcznie mi by było zeby tato to usłyszał..ide do kibla..i czekam z 10 min..i krzycze MAMOOOOO mama przychodzi..pokazuje majtki..a mama sie usmiechnela i mowi CO SIE KOCHANIE WYSTRASZYLAS NIC SIE NIE STALO DOSTALAS MIESIACZKE..DAM CI TU PODPASKE A POTEM CI JAKIES WYGODNE KUPIE ZEBY CI NIE PRZESZKADZAŁY ALE SIE PRZEZWYCZAISZ..Dziewczyny naprawde nie watro czekac..ale lepiej ze juz mam , bo nie bede zaskoczona .. Ani to sie nie zdarzy w zadnej krepujacej sytuacji..Przed tym czesto chodziłam siku..i bardzooo mi leciał sluz.. I czestomi sie chce siku chodzic siku.. ale naszczescie sie nie mecze.. i nie zmieniam b.czesto..mam juz ja od przyjscia ze szkoły i nie jest duzo tego.. ale jest..pzdr!!!!!!!
no tak, ale Kradziejko z drugiej strony to dla kazdej dziewczyny niby jedno i to samo, ale tak na prawde kazda ma inne przezycie i odczucie, wiec sie nie dziw, jesli kazdy pisze osobny temat o sobie, aby podzielic sie swoja radosci lub watpliwosciami
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 15:25
No to witam w gronie kobiet!
Pierwsze miesiączki zazwyczaj trwają trochę dłużej...Mój też trwał jakieś 9/10 dni...Tzn. bardzo dlugo się wykańczał. A potem mi się tak uregulował na 5/6 dni Gratuluję jeszcze raz !
Mróweczka
Gratulacje zostałas kobieta... A mój pierwszy okres trwał tylko 3 dni drugi i na razie ostatni tez he he ale to może być różnie...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 22:50
Trwanie okresu zalezy przeciez od tego, jaka jest pogoda, wy sie przeciez nie znacie! xD <rotfl>
A tak na serio, to witaj wsrod nas (prosze mniej postow typu 'dostalam okres, jupi' -____-''), a twoja miesiaczka bedzie trwala tyle, ile sie jej bedzie chcialo trwac. (moja trwala 8-10 dni)
W ogóle myslałam ze to koniec a już w nocy mialam cala czysta podpaske rano zalozylam nowa..zaczelo leciec.. a w domu troszke..A w szkole b.duzo..moze to przez stres? A..bo inektórzy pisze ze spoznia im sie bo sa chorzy..a niektorym leci b.mocnobo sa chorzy..od czego to zalezy? od naszej natury ? czy moze od tego jak sie zachoruje wtedy gdy mamy czy wtedy gdynie mamy?
_________________ Pomogę A Ty Się Zrewanżuj !
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:53
Akasiu - to ze leci roznie, raz wiecej, raz mniej, to normalne i kazdy tak ma. A i to raczej nie przez stres i nie przez zadna chorobe tylko tam przez zluszczanie sie blony. A to, ze przez noc nic sie nie pojawilo na podpasce - ja tez podczas pierwszego okresu tak mialam. Totalne nic. A teraz juz niestety jest 'cos' =/
Pozdrawiam.