| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
nie mam przyjaciołki..
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 19 Sty, 2005 20:44   nie mam przyjaciołki..

Nie wiemprawie kazdy ma kogos bliskiego.. przyjaciolke, przyjaciela.. a ja nie. Nie wiem moze nie potrafe do inkogo sie dopasowac jestem inna niz wszystkie kolezanki? Nikomu nie odpowiadam?... nie potrafie znalezc sobie przyjaciolki. Nie chodiz mi o dobra kumpelke ale o taka do ktorej moge zadzownic nawet o polnocy i wyzalic sie a ona nikomu o tym nie powie.. moja dobra kumpelka jesli o czyms jej powiem od razu ja ja wkurze to mowi ze powie.. itd. albo o jakims chlopaku.. to caly czas mnie dreczy. Czy juz nidy nie znajde prawidzwej przyjacioki? Sad
Przejdź na dół
niunia2609 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 19 Sty, 2005 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie to wcale nie tak!!! Znalejśc prawdziwą przyjaciólke to nie takie proste!!! To nie zalezy od tego czy dopasujesz sie do kogos czy nie, ale ale zarowno tobie jak i tej osobie powinno zalezec na tej przyjaźni!!! Powiinyscie sobie ufać, liczyc na siebie, być wyrozumiałym itd....!! W moim przypadku to jest tak,że to wszystko jest a mimo to nie wiem czy to przyjaźń!!! Ufamy sobie wzajemnie, moge do niej zadzwonic o ólnocy jakto mowiłas i nikt wiecej sie o tym nie dowie, jest wyrozumiała, bo mam ciezki charakter i nie raz sie zastanawiałam czemu ona jeszxze ze mna gada!!! Bardzo mi na niej zależy i jest mi bliska, ale jednocześnie cały czas sie zastanwaiam i dreczy mnie to czy to że ja ja uwazam za przyjaciólke, to czy ona mnie tez?? SadSadSad

Numer Gadu-Gadu
1857265
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 19 Sty, 2005 23:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z niunia2609 znaleść prawdziwą przyjaciólke/przyjaciela nie jest tak łatwo , zajmuje do dużo czsu , i napewno nie możesz sie do kogoś dopasowywać , musisz być sobą w przyjażni między innymi o to chodzi . Daj sobie troche czasu może poznasz odpowiednią osobe . Ja osobiście mam przyjaciółke , a w zasadzie to bardzo dobra koleżanke bo do prawdziwej przyjażni nam jeszcze sporo brakuje .. mówimy sobie różne sekrety i takie tam .. ale to jeszcze nie jest przyjaźń . Pozdrawiam i życze znależenia tej prawdziwej przyjaciółki od serca Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niemart się napewno znajdziesz przyjaciółkę najlepsż a na świeci .ja mam przyjaciólkęowszem rozmawiam z niom o wszytskim i mogęzadzwonićkiey tylko jest taka potrzeba, ale uszy do góry napewno znajdziesz swjąprzyjaciólkę tak samo jest z miłościa.niemart sie i bądź wyluzowana jesli poczujesz do jakiejś osoby że możesz jej zaugać to spędzaj z niąjk najwięcje czasu i sieprzekonaj jak jets naprawdę i czy moglaby ostaecznie zostać twojąprzyjaciólką..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 20:40   

skasowałaś posty???
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Nie powiem Ci,żebyś się nie przejmowała, bo po prostu nie wiem,jak w tej sytuacji można się nie martwić...Ale wiedz,że taka PRAWDZIWA przyjaźń, która zda każdy egzamin naprawdę rzadko sie zdarza...Także wiele osób może łudzić się,że ma przyjaciółkę/ przyjaciela a tak może wcale nie być...Z Twojego psoty wynika,że masz jakies kumpelki a więc nie jest tragicznie! Lepiej mieć właśnie taką kumpelkę niż fałszywą przyjaciółkę.
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm tak na prawde cieżko jest znaleźć prawdziwą przyjaciólka czy przyjaciela... Ale napewno kiedyś znajdziesz przyjaciólke... Ja zyje na tym siwecie 14 lat ( Very Happy he he ) a takie prawdziwe przyjaciólki miałam tylko dwie z czego jedna była przyjaciólka z okresu przedszkoda i podstawowki a druga jest moja przyjaciólka od około 4 lat i jest naprawde spooko przyjaciókka ( to załamana14) ... Ale wracając do sprawy to napewno znajdzie sie taka osoba z ktora sie dogadasz i bedzie dobra przyjacióka... trzba tylko czasu........

Odpowiedz do tematu